7 хитрини за здравословно отслабване
[:bg]Здравословен начин на живот - ЛъкиФит[:en]Healthy Living - LuckyFit[:]

photo_6Ако усещате, че натрупаните излишни килограми са много и се чувствате извън форма, ето как можете да отслабнете здравословно и лесно със 7 трика.

 

Да не се чувстваме във форма може да действа доста потискащо и единственият начин да се справим с това е да се изправим срещу проблема, така че да видим значителни резултати за кратък период от време, които обаче да не навредят на здравето ни.

 

Оттук и 7 хитрини, подбрани от ЛъкиФит, които ще ви позволят да отслабнете здравословно и ще ви накарат да се чувствате добре, красиви и във форма без да влагате твърде много усилия и да спазвате тежки диети.

1. Преразглеждане на хранителните навици

 

hranitelni-navici

През зимата, особено след коледните празници, здравословното хранене остава малко на заден план. Ако искате да отслабнете лесно и то докато не спирате да се храните, тайната се крие в това да се направи преразглеждане на лошите хранителни навици, наситени с мазнини и захари, за да се даде пространство на хранителен режим, съставен главно от храни, изгарящи мазнините, за да се постигнете незабавен ефект.

 

2. Пийте много течности, но премахнете алкохола от менюто си

 

Първите враговете на наднорменото тегло са захарите и в последствие и – алкохола. Напълно елиминирайте алкохола, а ако сте на вечеря или голям празник и не може да избегнете алкохола, спрете се на една чаша вино, за предпочитане червено. Що се отнася до безалкохолните напитки, може да се доверите на видовете чай, които изгарят мазнините и се постарайте да поемате обилно количество вода.

 

3. Почивайте си добре

 

За да отслабнете лесно и здравословно е важно целият организъм да функционира добре и да е в пълна сила. Поради това е от съществено значение да си починете и да се наспите добре през нощта, като за целта може да помогне една чаша релаксиращ чай и да намалите стреса до минимум.

 

4. Спортувайте

 

joggingНе е възможно да отслабнете бързо и здравословно, без да изгаряте мазнини с ценната помощ на спорта.

 

Не е задължително да ходите на фитнес, ако не ви допада идеята, вече има огромно разнообразие от спортове, между които може да избирате.

 

 

 

 

5. Не прескачайте храненията

 

Ако смятате, че гладуването може да ви накара да отслабнете лесно, грешите. Гладуването забавя метаболизма, основен виновник за загубата на тегло, и най-вече ви лишава от ценна енергия, която ви трябва, за да се справите с ежедневието.

 

Яжте здравословни храни и не пропускайте храненията, доверете се на фрешове и ястия на базата на плодове и зеленчуци и се ориентирайте към храни, които притежават свойства, благоприятни за отслабването, като джинджифила.

 

6. Намалете овкусителите

 

И ако да гладувате влияе зле на фигурата ви, да поливате ястията си с олио и сол вреди още толкова. Намалете мазнините и калориите, ползвайки други овкусители и се научете да готвите без сол.

 

7. Отпуснете се и не превръщайте целта в мания

 

Възможно е да отслабнете здравословно и лесно за кратък период от време, но идеята за това със сигурност не трябва да се превръща в мания. Не позволявайте да ви обсеби, защото това може да доведе до противоположен ефект, заради стреса, който ще изпитате. Точно затова е толкова важно да си доставяте моменти на почивка и забавление. Йогата, дори и да сте начинаещи, ще ви се отрази страхотно, за да запазите необходимия психологически и физически баланс, ще ви научи как да отпускате тялото и ума си. Неслучайно сме включили и йогата като част от физическите занимания в нашата програма.

 

Ако приложите тези прости хитринки, много скоро ще започнете да виждате резултати.

 

Ние, от ЛъкиФит искаме вие да изглеждате и да се чувствате максимално добре. Затова, ако сами не успявате да се справите с нелеката задача да отслабнете, може да ни се доверите. Нашата програма е различна, защото предлагаме здравословно отслабване без гладуване. Изготвена е от професионалисти, благодарение на което още след първата седмица ще се радвате на видими резултати, а физическите упражнения, които са разнообразни и интересни, се провеждат в напълно естествени условия. Прочетете повече на сайта ни и не се колебайте да потърсите нашата помощ. Очакваме ви.

Вашият коментар