luckyfit

Програма за отслабване ЛъкиФит насърчава здравословния начин на живот, като съчетава незабравимо изживяване сред природата и ефективно въздействие върху метаболитните процеси.

Програмата е разработена от специалисти с  опит в областта на храненето и двигателната активност и включва различни видове услуги с благотворно въздействие върху здравето и външния вид на участниците.

Основни цели на ЛъкиФит

С повече от 15 години опит в борбата с наднорменото тегло и затлъстяването, за нас е важно не просто да помогнем в процеса на отслабване. Ние искаме да поставим основите по пътя към промяна на хранителните навици и подобряването качеството на живот на участниците в програмата.

За да постигнем всичко това, от ЛъкиФит си поставяме следните цели:

 • Ефективно и плавно намаляване на наднорменото тегло без глад и драстични диети;
 • Подобряване на метаболитните процеси в тялото;
 • Повишаване на физическата активност чрез подходящ двигателен режим (гимнастика, разходки в планината и други);
 • Информиране за създаване на план-програма за устойчива промяна в начина на живот;
 • Приятна почивка сред природата и много вълнуващи позитивни моменти.

Независимо дали нашите участници имат нужда да се справят със здравословни проблеми или искат да променят начина си на хранене и да свалят килограми, от ЛъкиФит сме тук, за да подкрепим пътуването им към по-здраво тяло и по-добро самочувствие.

Основни принципи за постигане на видими и трайни резултати

В програмата за отслабване ЛъкиФит, известна още с популярното име дебелариум,   вярваме, че всеки може да живее по-здравословен и щастлив живот чрез промени в начина си на живот и правилно хранене. 

За постигане на видими и трайни резултати ние се водим от няколко основни принципа:

luckyfit

 • Калориен дефицит: Повишената двигателна активност с различен интензитет води до разход на повече енергия, което, комбинирано с оптимален прием на калории дава устойчиви резултати.
 • Балансиран хранителен модел: Постигане на оптимално съотношение при приема на белтъчини, въглехидрати, мазнини, витамини, минерали, фибри и фитунутриенти.
 • Физическа активност по график: Активност в определени периоди от деня, които съответстват на индивидуалния физиологичен ритъм на тялото.

Ние знаем, че дълготрайната загуба на тегло не е лесна задача. Затова екипът ни подхожда с разбиране и е неотлъчно до всеки един участник в програмата по пътя му към постигане на желаните резултати.

Lucky Bansko

Място на провеждане

Програмата за отслабване ЛъкиФит се провежда в 5-звездния апартхотел Лъки Банско СПА & РЕЛАКС.

СПА хотелът се намира в началото на Банско, едва на 450 м от центъра на града, в подножието на 3 планини – Пирин, Рила и Родопи. Той е и в непосредствена близост до река Глазне.

Локацията на хотела предполага отлична възможност за организиране на планински преходи с различна интензивност сред необятната красота на местната природа.

Цялото това изживяване, съчетано с комфорт, уют и високо професионално обслужване в хотела, гарантира незабравимото преживяване на участниците.

lucky bansko

Апартхотел Лъки Банско – изцяло в услуга на своите гости

5-звездният хотел е изцяло създаден в услуга както на своите гости, избрали мястото за настаняване за своята почивка, така и за всички участници в програмата ЛъкиФит.

Специално за групи, включени в програмата за отслабване (дебелариум) от апартхотела осигуряваме достъп до различни платени и безплатни услуги.

Сред нашите съоръжения и услуги ще откриете:

 • Фитнес зала, оборудвана с уреди TechnoGym;
 • СПА център със закрит басейн и джакузи, сауна, парна баня и хидроджет;
 • Луксозни ресторанти: Ле Бистро, Фондю и Леонардо;
 • Уютен лоби бар;
 • Детски център;
 • Развлекателен център с електронни и механични игри;
 • Напълно оборудвана компютърна зала;
 • Безжичен интернет във всички хотелски части, студиа и апартаменти.

По време на престоя си в програмата за отслабване ЛъкиФит, всички участници се настаняват в луксозно и модерно обзаведени Студиа Стандарт.

Освен това, всеки участник в програмата може да се възползва от един безплатен класически масаж (при престой от 7 нощувки), и от един безплатен класически масаж, 1 пресотерапия и 1 процедура в криокамера при 14-дневен престой в програмата.За повече информация можете да посетите сайта на хотел Лъки Банско.

Направете вашата резервация

starstarstarstarstar

Често задавани въпроси

За кого е предназначена програмата ЛъкиФит?

ЛъкиФит е програма, подходяща за хора, които искат да намалят теглото си без глад и непосилни за следване стриктни диети. Тя е за хора, които искат да променят хранителните си навици, да водят активен, здравословен и пълноценен живот, да пречистят тялото си от токсини и да свалят стреса.

Мога ли да се включа повторно в програмата?

Ако след престоя си в програмата решите, че искате да повторите, не само можете да се включите повторно, но и ще се възползвате от 10% отстъпка в цената при престой от 7 дни.

Какъв е минимумът на участници, за да се проведе програмата?

За да бъде проведена програмата за отслабване ЛъкиФит, минимумът записани участници е 10.