Сваляне на килограми с танци и веселба | LuckyFit

Ако някой ви каже, че можете да отслабнете с удоволствие и без диета – повярвайте му. Той очевидно има предвид клиниката за вталяване ЛъкиФит. Да се отслабва с удоволствие е девиз на тази петзвездна клиника в Банско, и този девиз е напълно оправдан.

Да отслабнем без стрес!

ЛъкиФит е базирана в луксозния хотел Лъки Банско, така че там на ваше разположение ще бъдат комфортът, луксът, удобствата и развлечения, които могат да се намерят в петзвезден хотел по всички международни изисквания.

Програмите на клиниката включват здравословен хранителен режим и многобройни забавления, с които ще можете да отслабнете без стрес и напрежение

В ЛъкиФит вие ще изкарате приятна, отпускаща и релаксираща почивка, през която ще постигнете не само видимо отслабване, но и осезаемо подобрение на психо-емоционалния баланс. При това говорим за отслабване без диета – с вкусно, пълноценно хранене! 

Ако ви звучи невероятно, ще добавим нещо съвсем конкретно, в цифри: за седмица с ЛъкиФит ще намалите до 6 процента теглото си, а за две седмици –  до 8 на сто! 

Мечтата за отслабване с 10 килограма без мъчение и тревога вече не е само мечта: достатъчно е да дадете на тялото си ритъма и навиците, от които то има нужда.

Как да отслабнем здравословно?

И това няма да е само бързо отслабване, а най-вече и най-важно здравословно отслабване. С него ще пречистите тялото си от токсини и ще засилите имунитета си, ще си повишите тонуса и жизнеността си. 

С дейностите в програмата ще заздравите мускултурата, ще се подмладите и ще се разхубавите. А в добавка – с ЛъкиФит ще научите как да се храните функционално, да постигнете желаното тегло и да го поддържате трайно.

Ние отговаряме на въпроса “Как да отслабнем ефективно?” еднозначно.

За да отслабнете, ще имате нужда от точно намерената комбинация между балансирано, природосъобразно хранене в менюто си и двигателна активност според възможностите ви. Това – разбира се – става под медицински контрол със съответните изследвания на тялото и здравето. 

Трябва да отбележим, че не бива да имате тежки здравословни проблеми, защото това е център за отслабване, а не болница. Затова, ако имате напреднали хронични заболявания, предварително се консултирайте с екипа на програмата. 

Разбира се, по време на престоя всеки може и трябва да сподели, ако има някакви притеснения за здравето си. Именно според индивидуалните специфики се формира и личната ви диета за ефективно отслабване и топене на мазнини.

Dinner at „Leonardo“ restaurant

Програми, престой и процес

И така – вие сте в клиниката за вталяване ЛъкиФит. Настанени сте в някое от модерно обзаведените и оборудвани студиа на Апартхотел Лъки Банско, разполагате с всичко необходимо – интернет, телевизия, телефон, луксозна баня и т.н. Изборът е измежду 5 програми на ЛъкиФит.

Основната програма е ЛъкиФит Стандарт. Другите са създадени въз основа на нея, с добавени акценти – козметичен ефект за почистване и стягане на кожата и редуциране на целулита; за релакс на мускулите; антистрес ефект и др.

При ЛъкиФит Стандарт храненето е 4 пъти на ден по специалното здравословно меню на клиниката без излишни калории, което може да се съобрази и с някои ваши предпочитания – например вегетарианство. 

За това обаче трябва да дадете заявка предварително, за да може да се заложи при съставянето на менюто ви в програмата. Предвидено е всеки ден да се приема енергизирана жива вода, фреш и зеолит с високо съдържание на безценни за тялото вещества.

Балансираният хранителен режим е под контрола проф. Божидар Попов. Наред с това, ще имате и физически натоварвания, които всъщност са си забавления – народни и популярни танци, гимнастика, йога, всекидневно плуване в басейна /с джакузи, сауна, парна баня/, разходки и преходи в планината, конна езда и др. 

Освен че ще изкарате страхотна почивка  и ще отслабнете, ЛъкиФит ще ви научи на още нещо – как да промените навиците си и да си създадете режим, с който да поддържате желаното тегло чрез храни с високо съдържание на ценни хранителни вещества и без елиминиране на приема на въглехидрати.

Все още се питате “Как да отслабна”? В ЛъкиФит отговорът е – отслабнете с удоволствие, бъдете жизнени и се радвайте на процеса!

Направете вашата резервация
starstarstarstarstar