Ако искате да отслабнете ефективно – вижте това!

Сваляне на килограми с танци и веселба | LuckyFit

Ако някой ви каже, че може да отслабнете с удоволствие – повярвайте му. Той очевидно има предвид клиниката за вталяване ЛъкиФит. Да се отслабва с удоволствие е девиз на тази петзвездна клиника в Банско и този девиз е напълно оправдан.

ЛъкиФит е базирана в луксозния хотел Лъки Банско, така че там на ваше разположение ще е целият комфорт, лукс, удобства, развлечения, които могат да се намерят в петзвезден хотел по всички международни изисквания.

Програмите на клиниката включват многобройни забавления. Така че в ЛъкиФит вие ще изкарате приятна, отморяваща, релаксираща почивка, през която ще постигнете видимо отслабване. При това говорим за отслабване без диета – с вкусно, пълноценно хранене! Ако ви звучи невероятно, ще добавим нещо съвсем конкретно, в цифри: за седмица с ЛъкиФит ще намалите до 6 процента теглото си, а за две седмици –  до 8 на сто!

И това няма да е само бързо отслабване, а най-вече и най-важно здравословно отслабване. С него ще пречистите тялото си от токсини и ще засилите имунитета си, ще си повишите тонуса и жизнеността си. С дейностите в програмата ще заздравите мускултурата, ще се подмладите и ще се разхубавите. А в добавка – с ЛъкиФит ще научите как да постигнете желаното тегло и да го поддържате трайно.

Как ще стане всичко това?

С точно намерената комбинация между балансирано, природосъобразно  хранене и двигателна активност според възможностите ви. Това – разбира се – става под медицински контрол със съответните изследвания. Трябва да отбележим, че не бива да имате тежки здравословни проблеми, защото това е център за отслабване, а не болница. Затова, ако имате напреднали хронични заболявания, предварително се консултирайте с екипа на програмата. Разбира се, по време на престоя всеки може и трябва да сподели, ако има някакви притеснения за здравето си.

Dinner at „Leonardo“ restaurant

И така – вие сте в клиниката за вталяване ЛъкиФит. Настанени сте в някое от модерно обзаведените и оборудвани студиа на Апартхотел Лъки Банско, разполагате с всичко необходимо – интернет, телевизия, телефон, луксозна баня и т.н. Изборът е измежду 5 програми на ЛъкиФит.

Основната е ЛъкиФит Стандарт. Другите са въз основа на нея, с добавени акценти – козметичен ефект за почистване и стягане на кожата и редуциране на целулита; за релакс на мускулите; антистрес ефект и др.

При ЛъкиФит Стандарт храненето е 4 пъти на ден по специалното здравословно меню на клиниката без излишни калории, което може да се съобрази и с някои ваши предпочитания – например вегетарианство. За това обаче трябва да дадете заявка предварително, за да може да се заложи при съставянето на менюто ви в програмата. Предвидено е всеки ден да се приема енергизирана  жива вода, фреш, зеолит.

Балансираният хранителен режим е под контрола проф. Божидар Попов. Наред с това ще имате  и физически натоварвания, които всъщност са си забавления – народни и популярни танци, гимнастика, йога, всекидневно плуване в басейна /с джакузи, сауна, парна баня/, разходки и преходи в планината, конна езда. Освен че ще изкарате страхотна почивка  и ще отслабнете, ЛъкиФит ще ви научи на още нещо – как да промените навиците си и да си създадете режим, с който да поддържате желаното тегло.

Това е – отслабнете с удоволствие, бъдете жизнени!

Вашият коментар