Здравословно отслабване чрез хранителен режим и движение

Участници в програмата
Снимка на участници в програмата

 

Уикенд е. Събрали сме се със семейството на обяд, който от приказка на приказка плавно се превръща във вечеря. Замисляме се как цял ден сме били около масата. Решаваме, че утре ще направим разтоварващ ден. На следващия ден похапваме това-онова, но все пак основно се придържаме към плодовите сокове и чая. На по-следващия ден сме затрупани от работа и така и не намираме време да обядваме. Когато се приберем, компенсираме с голямо количество храна за вечеря. Но по това време организмът естествено влиза в период на почивка и изчистване и съответно превръща поетите хранителни вещества в запас от мазнини…

 

Да се храним редовно и балансирано всеки ден е нелека, но постижима задача. Полезно е да помислим колко важно за здравето и фигурата ни е правилното хранене. Според експертите редовността и относително фиксирания час на храненията са решаващ фактор за сваляне на килограми и поддържане на добра фигура. Когато пропускаме закуската, например, организмът изпада в режим на гладуване и при следващия прием на храна той вече има „едно наум“ – че е възможно скоро отново да бъде подложен на глад. Така, приетите хранителни вещества се складират под формата на мазнини. Освен да не пропускаме леката закуска (която може да бъде и един фреш), се препоръчва да се храним на всеки 3-4 часа, за да избегнем светването на тази червена лампичка, сигнализираща лишаване от хранителни вещества.

 

Счита се, че оптималният вариант е да имаме 3 основни и 2 междинни хранения. За тази цел можем да поставим кошница с плодове в офиса; да си носим обяд или да обядваме извън офиса, възползвайки се по този начин от възможността да „си съберем ума“ и да презаредим силите си. Добре е да вечеряме нещо леко, 3-4 часа преди да си легнем. Ако по-късно сме много гладни, може да похапнем един плод, но отново известно време (1 час) преди сън. Разбира се, всеки от нас има индивидуални особености и потребности, поради което е необходимо да се консултираме със специалист преди започването на определен хранителен режим.

 

Активности сред природата
Активности сред природата

 

Същото се отнася и до честотата и интензивността на упражненията, които изпълняваме. От резултатите, които искам да постигнем, зависи кой вид движение ще изберем. С цел горене на мазнини е необходимо да включим т.нар. кардио тренировки в своята седмична или ежедневна активност. Една тренировка може да се нарече кардио или аеробна, ако увеличава сърдечния ритъм, ангажира всички големи мускулни групи и е с продължителност минимум 20 минути. Примери за такъв вид движение са ходенето, плуването, динамичните упражнения, танците. Неслучайно всички тези активности са включени в програмата за здравословно отслабване ЛъкиФит в Банско!

 

60 минути танци, например, изгарят от 300 до 600 ккал в зависимост от теглото. Този вид тренировки работят по посока на здравословното отслабване, тъй като за тяхното изпълнение мускулите използват като гориво мазнините и въглехидратите. Ключова роля в този процес има способността на мускулите да консумират кислорода в кръвта. Редовността на тренировките увеличава този капацитет, като мускулите стават по-издръжливи и съответно способни да горят повече калории.

 

Стигнахме до заключението, че е необходимо изграждането на правилни навици, както по отношение на храненето, така и на движението. Според експертите, за намаляването на теглото промяната в хранителния режим допринася с около 70%. Останалото зависи от движението, чрез което горим приетите калории. С балансирано хранене и редовни тренировки отслабването може да бъде не само здравословно, но и естествено и приятно – без гладуване и изтощаване на тялото!

 Луксозна почивка с видимо отслабване и чудесни спомени – вижте как!

Луксозен хотел. Настаняване в уютно студио с всички удобства и екстри за 5-звезден комфорт – от интернет, телефон и телевизия, до супермодерните бани с реномирана френска козметика. Компютърни зони в хотела, басейн, джакузи, хидроджет, сауна, фитнес, танци, конна езда…

 

И всичко това – в подножието на Пирин, Рила и Родопите, с разходки, преходи и екскурзии сред уникалната им красота!

 

Упражнения във вода
Упражнения във вода

Звучи като приказна почивка за отмора от напрегнатото всекидневие. А то си е и точно това – с програмите ЛъкиФит, за седмица или две ще релаксирате, ще се заредите с енергия за цяла година напред.

 

И най-важното – с програмите на луксозната клиника за вталяване ЛъкиФит в Банско, ще постигнете бързо и видимо отслабване без диета и глад! За 7-дневния курс ще свалите до 6 на сто от теглото си, а за две седмици – между 6 и 8%!

 

Нещо повече – ако спазвате модела, който ще ви покажат в клиниката и последвате съветите на екипа, ще можете да намалите теглото си между 20 и 30 процента за една година.

 

Защото в ЛъкиФит ще ви помогнат да замените вредните си навици, довели до наднормените килограми, със здравословни. Ще можете да си създадете собствен режим, при който да съчетаете необходимото балансирано хранене с подходящата за вас и физическа активност.

 

Така ще можете да се вталите до теглото, което ви харесва и трайно да го поддържате.

 

Вечерят в ресторант „Леонардо“
Участниците вечерят в ресторант „Леонардо“

В клиниката ще постигнете и допълнителни ефекти. Отслабването естествено е съпроводено с детокс на организма – тялото ви ще се освободи от редица отрови, пестициди, тежки метали, натрупани от нездравословното хранене.

 

Освен това програмите са пет. Към базисната – ЛъкиФит Стандарт, има пакети с допълнителни процедури, например ЛъкиФит Бюти. Тя е за стягане и подмладяване на кожата, изчистване на бръчки и целулит.

 

ЛъкиФит Плюс е за допълнителен релакс на мускулите, а ЛъкиФит Уикенд е отморяваща почивка за вдигане на тонуса и запознаване с останалите програми.

 

Лъкифит Антистрес е подходяща и за хора, които не са с наднормено тегло, но искат да разпуснат по интересен начин и да заживеят по-здравословно.

 

Всички програми се провеждат в Апартхотел Лъки Банско, където е базирана клиниката. Те протичат под медицински контрол. За да се включите, не бива да имате някои специфични заболявания, които са подробно описани на сайта на клиниката. Затова е желателно предварително да се свържете с екипа.

 

Отслабването в ЛъкиФит се основава на две неща, които се съчетават. Едното е балансирано хранене без излишъци, другото е физическо натоварване според възможностите.

 

При ЛъкиФит Стандарт храненията са 4 на ден по здравословното меню на програмата. То е разнообразно и вкусно, но с намалени калории. Плодовете, зеленчуците, фрешовете, ядките, живата вода, зеолинът, се съчетават със зеленчукова супа и риба – да речем, пъстърва филе с белтък и филирани бадеми. Хранителният режим се съставен и се контролира от председателя на Научното дружество по хранене и диететика у нас, проф. Божидар Попов.

 

Двигателните активности се преценяват според възможностите на участниците и освен споменатите вече дейности на закрито и сред природата, включват и китайска дихателна гимнастика, и специализирана гимнастика от йога, пилатес, каланетика, Тае – бо и др., което си е доста интересно и занимателно.

 

Накратко – луксозна почивка с много забавления и видимо отслабване – много добро, нали?Балансиран и разнообразен хранителен режим в програмата ЛъкиФит

Програма ЛъкиФит предлага специално разработен ефективен и балансиран режим на хранене.

Балансът се заключава в регулиран прием на калории дневно, според индексът на телесна маса, измерен в началото на програмата. Замерване на теглото става и в края на програмата, с което се цели измерване на ефективността на програмата като цяло.

 

Менюто в ЛъкиФит съдържа богати и разнообразни био храни, съдържащи необходимото количество въглехидрати, белтъчини и мазнини за организма. С минимално обработена по термичен начин храна и повече свежи плодове и зеленчуци, се активират очистителните процеси в тялото, намалява се натрупаната слуз. Честият прием на малко количество храна, съчетано с активни физически занимания и разходки сред природата прави отслабването гарантирано и плавно, без усещане за глад и дискомфорт. Процесът на отслабване се активира без загуба на жизнените сили и енергия.

Повече информация за програмата може да намерите в сайта www.luckyfit.eu.

 

Балансирано хранене | LuckyFit  Ефективно отслабване | LuckyFitПълноценната почивка като неизменна част от здравословното отслабване

Предполагали ли сте, че сънят може да играе ключова роля за сваляне на килограми?

 

Трите основни аспекта на здравословния начин на живот и здравословно отслабване са правилното хранене, движение и почивка.

 

Разходка сред планински цветя
Разходка сред планински цветя

 

В настоящата статия ще се спрем на значимостта на добрата почивка, както и на няколко техники за отпускане и релаксация. Защото ежедневаната грижа за подобряването на качеството ни на сън ще допринесе за трайните резултати в здравословното отслабване.

 

Напрегнатото ежедневие и натрупан стрес предполагат качествено отпускане на тялото и ума. Затова е необходимо не само да сме правилно активни, но и да умеем да си почиваме правилно.

 

Естественият процес на почивка е сънят. Той заема голяма част от нашето денонощие и спомага за преработването на впечатления и преживявания от деня и решаването на емоционални конфликти. Съвременният начин на живот, характеризиращ се с психичен стрес и силна стимулация от външната среда, например използването на електронни устройства преди сън, не ни позволяват да заспиваме навреме и в подходящото състояние на покой. Още повече, често пренасяме напрежението от деня в периода от денонощието, предназначен за почивка, което влошава качеството на съня и води до неговия недостиг. Изследвания показват, че хроничното недоспиване води до спад в енергийните ресурси на организма, отслабване на имунната система и напълняване поради увеличен хранителен прием и намалена двигателна активност. Освен това, липсата на енергия често води до хранения късно вечер или през нощта, което възпрепятства изчистващите процеси на организма, които се извършват, когато храносмилателната система е в почивка.

 

Недостигът на сън се натрупва и формира така наречения сънен дълг. Това причинява стрес на организма, в който се отделя повишено количество кортизол (хормонът на стреса, допринасящ за увеличаването на апетита). Наблюдавали ли сте как избирате храната си в такива моменти? По-малко вероятно е да посегнете към салатата, отколкото към висококалоричния сандвич, когато сте недоспали, тъй като организмът всячески се опитва да възстанови своите енергийни ресурси. Освен това, тялото се опитва да си набави серотонин, който има успокоявао действие, като най-лесният начин за това е приемът на храни с високо съдържание на мазнини и въглехидрати, например шоколад или сладолед. При недостиг на сън се променя механизмът на отделяне на хормона грелин, сигнализиращ глад, и на хормона лептин, който показва засищане; забавят се метаболитните процеси. Съответно, според експертите достатъчното количество качествен сън е от решаващо значение за здравословното отслабване.

 

Класически масаж
Класически масаж в програмата

 

Има различни техники за улесняване на заспиването:

 

– Една от тях е фокусирането върху процеса на дишане. Насочваме вниманието върху потока от въздух, който влиза през двете ноздри, преминава през трахеята, изпълва гръдния кош и издува корема. Преминаваме с вниманието си през цялото тяло и ако някъде има напрежение, си представяме как го издишваме.  

 

– Друга техника е визуализацията на приятни и успокояващи места или дейности или спомени, които се свързват с положителни, но не твърде силни, емоции. Опитваме се да си представим това, което сме избрали, фокусирайки цялото си внимание и обогатявайки ги с възможно най-много детайли. Ако усетим, че се разсейваме, отчитаме появилата се мисъл или чувство и връщаме вниманието си към визуализираната сцена.

 

– Още една техника е припомнянето на изминалия ден наобратно – от последния момент през всеки по-ранен, който си спомняме, до момента, в който сме се събудили.

 

Програмата LuckyFit предлага балансиран режим на хранене без гладуване, редовни тренировки и разходки сред природата и достатъчно време за качествена почивка.Как да постигнете желаното тегло по здравословен начин

Ежедневен излет в планината
Ежедневен излет в планината

 

Повечето хора свързват отслабването със спазване на диета и ограничаване на количеството храна, което консумираме. Намаляването на калориите, които приемаме ежедневно може да има ефект до определено време, но за по-добри и трайни резултати е желателно да включим физическо движение и натоварване в нашата програма, както и да създадем правилни навици и отношение към процеса. Правилното хранене в съчетание с ежедневна тренировка, разходки на открито и добър сън е печелившата комбинация за здраво и хармонично тяло.

 

Предлагаме Ви няколко съвета как да постигнете желаното тегло по здравословен начин.

 

Не прекъсвайте старите навици, а създавайте нови.

 

Вместо да се опитваме да прекратим старите навици на хранене, е добре да създадем нови здравословни такива. Във времето всички хора са създали определени традиции в храненето си, с които им е трудно да се разделят. Така например, ако имате навика да изяждате по един сладолед всяка вечер, може да го замените с обезмаслено кисело мляко с мюсли, плодово смути или да си приготвите здравословен домашен сладолед. В случая е важна и положителната нагласа, за да останете мотивирани да се придържате към здравословния начин на хранене.

 

Поддържайте вашата среда чиста.

 

Този начин за справяне с теглото може да Ви се стори странен, но почистването на вашия дом, кухня или работно място, може да Ви помогне да се грижите по-добре и за вашето тегло. Почистването, подреждането и изхвърлянето на ненужни вещи допринася за освобождаването от излишни килограми в тялото. Колкото повече имате контрол над външната среда, толкова повече контрол ще усещате и вътрешно.

 

Грижете се за своя качествен и спокоен сън.

 

Правилното количество сън позволява на човек да се събужда освежен и да остава бодър през целия ден, без необходимостта от кофеин и други стимуланти. Понякога дългият сън може да бъде знак за лошо здравословно състояние. Нормалното количество сън на вечер е от 7 до 9 часа. Важно е не само количеството сън, но и как заспиваме. Преди лягане е добре да изчистим ума си от натрупаните през деня впечетления и да се отпуснем дълбоко.

 

Физически упражнения за дишане
Физически упражнения за дишане

 

Отделяйте време за ежедневна физическа активност.

 

Движението всеки ден е основен фактор по пътя на здравословното сваляне на килограми и поддържане на добра физическа форма. Кратката тренировка всеки ден дисциплинира тялото и активира правилното функциониране на системите и органите в тялото. Продължителните разходки сред природата, както и спортове, които ни връщат близо до нея, като например плуване и конна езда, биха могли да бъдат добра част от ежемесечните ни занимания.

 

Намерете верен приятел.

 

Когато нямаме достатъчно силна воля и се нуждаем от допълнителен тласък, за да постигнем целите си, подкрепата от добър приятел е необходимост. Независимо дали това е някой, който ще проверява ежедневно дали сте устояли на изкушенията или е приятел, споделящ подобни цели като вашите, споделеното усилие винаги е по-леко.

 

Започнете още днес или се присъединете към програмите на ЛъкиФит за споделено и приятно отслабване, близо до природата.

 

 

https://luckyfit.eu/about-us/

 

 Станете елегантни с ЛъкиФит, свежи и активни!

Искате бързо отслабване? С ЛъкиФит в Банско ще го постигнете лесно и то – докато сте на луксозна почивка в петзвезден хотел с многобройни развлечения. При това говорим за здравословно отслабване, което да бъде и трайно. Това ще е отслабване без диета, по време на което храната ще е  разнообразна и вкусна.

  ОщеКитайски дихателни упражнения в ЛъкиФит Банско

Програма Лъкифит предлага ежедневни сутрешни занимания по Китайска дихателна гимнастика, известна с името Ци гун. Тази не толкова популярна древна практика има за цел подобрява работата на опорно-двигателния апарат и дихателната система, да пречиства организма и да намалява стреса. Включените в програмата комплекси от упражнения укрепват здравето и възстановят хармоничното функциониране на органите. Подобно начало на деня ни ободрява, зарежда с енергия и съдейства за цялостното добро самочуствие и активност.

ОщеЗдравословно отслабване чрез пречистване на организма

Краят на зимата е най-подходящият период от годината за пречистване на организма. По време на най-суровия сезон, тялото естествено трупа мазнини и токсини от по-тежкия хранителен режим и липсата на движение. Добър метод за пречистване на тялото е детоксикацията. Целта ú е да елиминира токсините (като например налепите от цигареният дим и мръсният въздух, химикали и тежки метали) от тялото като ги превръща в отпадък, да засили действието на органите, отговарящи за пречистване на тялото – черен дроб, стомах, черва (храносмилателна и отделителна система).
ОщеБързо и качествено отслабване с Лъки Фит

С програмите на ЛъкиФит ще постигнете лесно и бързо отслабване, при това – докато си карате релаксираща, комфортна почивка в петзвезден хотел.

За седмица ще свалите до 6 процента от килограмите си, а за 14 дни ще намалите теглото си до 8 процента.

 

Фитнес тренировка
Фитнес тренировка на участниците

ОщеОтслабнете, без да си нарушавате комфорта!

Има начин за отслабване без диета и глад, като си запазите комфорта и правите приятни неща. При това ще отслабнете бързо и видимо – до 6% за седмица и до 8 процента, ако изберете 14-дневната програма.

 

Теодор Кордев - Ръководител на ЛъкиФит
Теодор Кордев – Ръководител на ЛъкиФит

Цялостният ефект е, че след курса ще можете да достигнете желаното тегло и да го поддържате без проблеми. За да стане това обаче, трябва да имате стабилна мотивация, да си дадете ясна сметка кое ви е довело до напълняване.

ОщеЗдравословно и трайно отслабване – ето как!

LF-new-10
Упражнения по комбинирана гимнастика

 

Отслабването губи всякакъв смисъл, ако не е здравословно. Кой например би искал да отслабне от тревоги и несгоди, които да го поболеят?! Или – да речем, с глад и лишения, които намаляват защитните сили на организма?

ОщеАко искате да отслабнете ефективно – вижте това!

Ако някой ви каже, че може да отслабнете с удоволствие – повярвайте му. Той очевидно има предвид клиниката за вталяване ЛъкиФит. Да се отслабва с удоволствие е девиз на тази петзвездна клиника в Банско и този девиз е напълно оправдан.

ОщеЕто как да отслабнете трайно без тормоз и стрес!

Лъки Фит програма за отслабване без глад | Конна езда

Нищо чудно, ако сме натрупали доста килограми над нормалното и сега се питаме: как да отслабна? По официални данни, 78% от българите са с ниска физическа активност – млади, стари, подрастващи. Вярно, че обездвижването е проблем на днешната цивилизация като цяло, но с тези 78 процента ние сме на първо място в света – водим в класацията за най-обездвижена нация.
 
Макар че и другите имат коли, и другите имат компютри, дори работят с много повече технологии, които не изискват физически дейности и натоварвания, напротив – облекчават ги. Така че „световният проблем“ изобщо не ни е оправдание, всичко зависи най-вече от нас. Колко пъти седмично правим дълги разходки или бягаме в парка? На колко места – до работа, на гости и т.н. – избираме да отидем пеш, вместо с колата? Като прибавим и нездравословното хранене, с което „помпим“ ненужни за организма калории, а те ни се лепят – ето го и наднорменото тегло, и затлъстяването.
 
ОщеВталете се цялото семейство без глад и диети!

Лъки Фит програма за отслабване без глад | Планински преходПрекомерното напълняване у нас вече не е проблем само на възрастните – то засяга и децата. Медиците алармират, че учениците със свръх тегло са твърде висок процент. Анализите от първи клас до края на гимназията сочат, че над 16% от подрастващите са с наднормено тегло, а повече от 8 на сто вече имат затлъстяване.
Това води до лош холестерол, проблеми с кръвното, гръбначни изкривявания и т.н. За възрастните пък последните години излизат данни, че около половината от българите имат проблем с наднормените килограми. Очевидно семействата у нас като цяло трябва да променят нещо – и то много сериозно, в начина си на живот.

Първата стъпка е бързо и чувствително отслабване. Разбира се, не може да мъчите децата си с глад или някакви жестоки диети. Нито пък е необходимо вие самите да се тормозите по такъв начин, за да отслабнете. С ЛъкиФит можете да постигнете отслабване без диета. И то трайно – да достигнете желаните от вас килограми и да ги поддържате постоянно. Защото в ЛъкиФит – тази петзвездна клиника, се прилага здравословно отслабване. Ако изберете едноседмичния курс, ще отслабнете от 4 до 6%, при двуседмична програма ще свалите между 6 и 8 на сто от теглото си.
  ОщеОтслабнете трайно, заживейте интересно!

Дебелариум Лъки Фит - Планинска разходкаМного хора се мъчат да отслабнат с глад и диети, постигат някакъв временен ефект, но после отново напълняват. Защото „атакуват“ последствията, а не причините. Докато с програмата ЛъкиФит без глад и диети, и без да нарушите усещането си за комфорт, може да постигнете траен ефект – за година постепенно да свалите 20-30 процента от теглото си и да го поддържане.

А още в началото – когато се включите в 7 или 14-дневните курсове на ЛъкиФит, за седмица ще отслабнете 4-6 процента, а за две седмици – 6-8 процента. И това – докато си почивате в луксозен хотел!
За да отслабне трайно, човек трябва да си даде цялостна сметка защо се стига до напълняване. Причините са, че се нарушават естествените процеси в организма, обърква се ритъмът на природно зададените му функции: небалансирано хранене, обездвижване, стрес, непълноценна почивка…
  ОщеСтига глад, стига диети – отслабнете с удоволствие!

Искате ли да отслабнете видимо, докато си почивате комфортно за седмица в луксозен хотел? А още по-видимо за две седмици? Без глад, без диети!

Да намалите целулита, да подобрите обиколките в проблемните зони, да освежите кожата си, да отдадете тялото и психиката си на заслужена почивка и многобройни развлечения, да повдигнете тонуса си, да постигнете цялостно освежаване?

Може – чрез програмата ЛъкиФит.
ОщеКак да отслабна за един месец

Как да отслабна без диети?

 

Това е въпросът, който не ви дава мира напоследък. Защото идват топлите месеци и всички искаме да бъдем във форма. Защото зимата ни е повлияла негативно. Защото работим твърде много и все бързаме.Как да отслабнем ефективно без диети? Без досадния йо-йо ефект и без сериозни ограничения.

 

За да разберем как да отслабнем, е необходимо първо да разберем какви са начините за ефективно сваляне на излишните килограми.

 

Повечето хора смятат, че като се подложат на диета, ще свалят излишното. Това обаче не е точно така. Отслабването с диета води до горене на мазнини и мускули. Нашата цел е да отслабнем без да се налага да гладуваме.
ОщеЗдравословно отслабване

Съвременните причинители на затлъстяването са:

 

  • Натрупването на токсини в организма;
  • Ежедневният стрес;
  • Обездвижването;
  • Депресията;
  • Неправилното хранене;
  • Липсата на пълноценна почивка;
  • Недостигът на качествена информация и наличието на много подвеждаща такава.

ОщеПредизвикателството – пътят към промяната!

“Предизвикателство“

 

е дума, която звучи стимулиращо за някои хора, но за други- смущаващо.

Всеки един от нас мисли , че познава своя физически и психически потенциал. Обикновено субективната ни оценка е преувеличена или намалена и рядко са хората с правдива оценка.
ОщеКолагенът – съставката на младостта и здравето!

Безброй многото въпроси, които получих относно колагена са с цел да опишат накратко какво представлява той.

Думата сама по себе си произлиза от гръцката дума „кolla“-лепило, „collagen“-производство на лепило. Ясно е, че има свързваща функция в живите организми. Колагенът е главният структурен протеин в съединителната тъкан при животните. Заема 25-35% от съдържанието на протеин в тялото.

Изгражда връзките, сухожилията, кожата и е широкоразпространен в  роговицата, хрущяла, костите, кръвоносните съдове в червата и междугръбначните  дискове. Фибробластите са клетки, произвеждащи колаген.

ОщеЗащо се увеличава процентът на мазнините?

Защо се увеличава процентът на мазнините?

 

Всеки от нас иска да изглежда „добре“.  До днес това изказване е  придружено с думи като – стегнат, слаб, с извивки, елегантен. Световната индустрия в голяма степен е създала идеята за красота, асоциираща се със изящна, фина и елегантна фигура. Кое определя този факт?

 

 

Преди всичко, добрият външен вид се дължи на наличието на мазнини в тялото. Погледнете картинката над текста и определете визуално кой образ отговаря на вашата фигура. Лесно е  да се определи какво харесвате и какво не. Само ще намекна, че процентът за мъжете е 20%, а за жените 30%.

Още8 съвета как да отслабнете с 10кг.

Отслабването не е лека задача. А отслабването с 10 кг – съвсем. Но това не означава, че е невъзможно. За да е успешно свалянето на толкова килограми, обаче, не трябва да бързате.

 

Не пришпорвайте нещата, тъй като това е процес. За да е ефективно отслабването ви с 10 кг, трябва да предприемете нужните мерки в дългосрочен план и постепенно, за да се избегне така наречения йо-йо ефект, а и други нездравословни последствия за тялото и психиката ви.

 

Ще се опитаме да ви дадем 8 съвета за свалянето на 10 килограма.
Още7 хитрини за здравословно отслабване

photo_6Ако усещате, че натрупаните излишни килограми са много и се чувствате извън форма, ето как можете да отслабнете здравословно и лесно със 7 трика.

 

Да не се чувстваме във форма може да действа доста потискащо и единственият начин да се справим с това е да се изправим срещу проблема, така че да видим значителни резултати за кратък период от време, които обаче да не навредят на здравето ни.

 

Оттук и 7 хитрини, подбрани от ЛъкиФит, които ще ви позволят да отслабнете здравословно и ще ви накарат да се чувствате добре, красиви и във форма без да влагате твърде много усилия и да спазвате тежки диети.
ОщеКак да отслабна бързо?

photo_4Лятото дойде, наближава време за море, а вие искате да се отървете възможно най-бързо от излишните килограми… ЛъкиФит е решението на вашия проблем с програмата си за бързо отслабване. Включете се в специализираните програми на ЛъкиФит и се насладете на мечтаното тяло. Влезте във форма за отрицателно време с изключително ефективната ни и приятна програма. И не си мислете, че тренировките ще са ужасно тежки и непосилни за вас, за да има бърз ефект. Те са съставени от професионалисти, които са се погрижили не просто да изглеждате добре след края на програмата, и за това да се чувствате добре и да ви остане един приятен спомен.
ОщеЕфективно отслабване без диета

photo_3Всяка година хиляди хора се подлагат на различни видове диети и процедури в опит да се отърват от излишните килограми. Повечето от тях са готови на всичко, дори и на продължително гладуване, само и само да достигнат мечтаното тегло. Непосилните тренировки и лишенията могат да Ви осигурят желания ефект, но щастието Ви няма да трае дълго, а освен това те изключително много изтощават организма Ви.

 

Вече можете да се радвате на стройна и стегната фигура без да тормозите тялото и ума си. Просто се включете в специализираната ваканция за отслабване ЛъкиФит. Освен полезна, тази невероятна почивка е и изключително приятна, а ефикасността й е гарантирана.
Още