Easy weight loss | LuckyFit

Програма ЛъкиФит РЕДУКЦИЯ предлага специално разработен ефективен и балансиран режим на хранене, с цел намаляване на теглото.

Балансът се заключава в регулиран прием на калории дневно, определен според индексът на телесна маса (BMI), измерен в началото на програмата. Замерване на теглото става и в края на програмата, с което се цели измерване на ефективността на програмата като цяло.

Менюто в ЛъкиФит съдържа богати и разнообразни био храни, съдържащи необходимото количество въглехидрати, белтъчини и мазнини за организма. С минимално обработена по термичен начин храна и повече свежи плодове и зеленчуци, се активират очистителните процеси в тялото, намалява се натрупаната „слуз“.

Честият прием на малко количество храна, съчетано с активни физически занимания и разходки сред природата прави отслабването гарантирано и плавно, без усещане за глад и дискомфорт. Процесът на отслабване се активира без загуба на жизнените сили и енергия.

Програмата действа в дългосрочен план – показва резултати и можете да продължите да следвате наученото и работещо решение в следващите месеци. За да имате успех за месеци напред обаче, много важна е дисциплината! Мотивираният човек не може да бъде спрян!

Още информация за програмата може да намерите в сайта www.luckyfit.eu.

Балансирано хранене | LuckyFit  Ефективно отслабване | LuckyFit

Направете вашата резервация
starstarstarstarstar