Ето как да отслабнете трайно без тормоз и стрес!
[:bg]Конна езда[:en]Horse riding[:] | Lucky Fit

Лъки Фит програма за отслабване без глад | Конна езда

Нищо чудно, ако сме натрупали доста килограми над нормалното и сега се питаме: как да отслабна? По официални данни, 78% от българите са с ниска физическа активност – млади, стари, подрастващи. Вярно, че обездвижването е проблем на днешната цивилизация като цяло, но с тези 78 процента ние сме на първо място в света – водим в класацията за най-обездвижена нация.

 

Макар че и другите имат коли, и другите имат компютри, дори работят с много повече технологии, които не изискват физически дейности и натоварвания, напротив – облекчават ги. Така че „световният проблем“ изобщо не ни е оправдание, всичко зависи най-вече от нас.

 

Колко пъти седмично правим дълги разходки или бягаме в парка? На колко места – до работа, на гости и т.н. – избираме да отидем пеш, вместо с колата? Като прибавим и нездравословното хранене, с което „помпим“ ненужни за организма калории, а те ни се лепят – ето го и наднорменото тегло, и затлъстяването.

 

 Всичко това може да се промени, да отслабнете бързо, да достигнете желаното от вас тегло и да го поддържате неизменно.

 

Как? Като се запишете за някои от курсовете в ЛъкиФит в Банско за отслабване без диета. Там в едноседмичния курс ще свалите от 4 до 6 на сто от килограмите си, в двуседмичния – от 6 до 8 процента и ще се научите как да поддържате теглото, което желаете. Трябва да знаете и още нещо.

 

ЛъкиФит не е просто център за отслабване, това е петзвездна специализирана клиника с комфортни условия в луксозния хотел Лъки Банско, в която освен здравословно отслабване, ще постигнете цялостен благотворен ефект за организма си.

 

Лъки Фит програма за отслабване без глад | танци

 

Тялото ви по естествен път ще се изчисти от различните токсини, ще укрепите мускултурата си, ще усилите издръжливостта си, ще станете по-гъвкави и активни. Накратко – ще се освежите и подмладите, изкарвайки една много добра, възстановяваща почивка. В този смисъл за програмите на ЛъкиФит могат да се запишат и хора без проблеми с теглото, които обаче искат да отморят в петзвезден комфорт, съчетан с развлечения сред уникална планинска природа; да се отърсят от стреса, да пречистят тялото си от токсини, организмът им да укрепне. Още повече, че към основната програма – ЛъкиФит Стандарт, могат да се добавят козметични процедури -срещу бръчки и целулит, масажи за усилване ефекта на релакс на мускулите, антистрес програма.

 

Както казахме, базовата програма е ЛъкиФит Стандарт.

 

Тя умело намира решение на проблемите, с които започнахме – обездвижването и нездравословното хранене. Физическите натоварвания в тази клиника за вталяване се подбират и комбинират според конкретните ви възможности и се прилагат в дейности, които ще са ви като развлечение и забавление. Все пак не бива да страдате от тежки заболявания – трябва предварително да се свържете с ЛъкиФит и да се консултирате. Програмите са под медицински контрол, започват с първоначален преглед, на който трябва да кажете на екипа, ако са ви възникнали някакви притеснения за здравословното си състояние, за да може режимът да се съобрази. Физическите дейности в ЛъкиФит действително минават в забавления през целия ден. Това са и преходите, и разходките в планината с опитни водачи, и конната езда, и екскурзиите до уникални природни и културни забележителности, които също включват преход пеш, и вечерните танци с професионални инструктори. Едва ли някой трябва да бъде убеждаван какъв благотворителен ефект имат излетите сред уникалната планинска природа /освен изразходването на калории/. Общението с тази красота ще ви прехласне, ще ви разтовари психически, ще се отърсите от стреса на ежедневието, ще се заредите с енергия за дълго напред. Освен това планинският въздух е полезен при дихателни проблеми като бронхити и астма, да речем. Самите преходи се комбинират по подбрани терени – наклон, дължина, настилка – според възможностите на групата. Всичко това се съчетава със специална гимнастика, в която са включени фитнес, упражнения от йога, Тае – бо, дихателни упражнения по китайска техника.

 

Двигателните активности се съчетават с хранителен режим. Думата „режим“ не трябва да ви стряска – както казахме, в ЛъкиФит няма глад или диети. Храната е вкусна и напълно достатъчна, но храненето е балансирано – 3 или 4 пъти на ден, според дадената програма, и без излишъците, които са ни докарали напълняване. Менюто може допълнително да се съобрази, ако примерно сте вегетарианци или вегани. Освен всичко до тук, по време на курса има беседи със специалисти по темата за напълняването и отслабването. Така в Лъки Фит първо ще отслабнете бързо и без тормоз и стрес. И второ – ще ви помогнат да си изградите полезни навици, с които да достигнете желаните килограми и да ги поддържане.

 

Изборът е ваш!

 

Вашият коментар