[:bg]Конна езда[:en]Horse riding[:] | Lucky Fit

Ето как да отслабнете трайно без тормоз и стрес!

Нищо чудно, ако сме натрупали доста килограми над нормалното и сега се питаме – как да отслабна? По официални данни, 78% от българите са с ниска физическа активност – млади, стари, подрастващи. Всички.

 

Обездвижването е проблем на днешната цивилизация като цяло, но с тези 78 процента, ние сме на първо място в света.

Макар че и другите имат коли и компютри, работят с технологии, които не изискват физически дейности и натоварвания, напротив – облекчават ги – ние продължаваме да водим в класацията за най-обездвижена нация в световен мащаб. Ето защо, „световният проблем“ изобщо не следва да бъде оправдание – всичко зависи най-вече от нас и от личните ни избори.

Ето как да отслабнете трайно без тормоз и стрес!

Колко пъти седмично правим дълги разходки или бягаме в парка? На колко места – до работа, на гости и т.н. – избираме да отидем пеша, вместо с колата? 

Като прибавим и нездравословното хранене, с което „калкулираме“ ненужни за организма калории, а те ни се лепят под формата на мазнини в тялото – ето го и наднорменото тегло, и затлъстяването.

Как да отслабнем без стрес? 

Често, загубата на килограми се свързва с мъчителни диети, изтощаващи часове във фитнеса и, като цяло, неприятни изживявания за кратък период от време. Тази нагласа е пагубна както за процеса, така и за резултатите. 

Правилната стратегия за отслабване всъщност изобщо няма общо с отслабването като приоритет. За да отслабнете трайно и здравословно, вие имате нужда от нещо друго, а именно – решение за промяна в начина на живот. 

Ето как да отслабнете трайно без тормоз и стрес!

Губенето на тегло без стрес изключва строгите диети и системното “омаломощаване” на тялото. То е точно обратното – приятен за спазване и балансиран хранителен режим, емоционално зареждаща физическа активност, уважение към нуждите на тялото, любов към себе си.

Защото балансираното тегло е много повече от естетика. То е здраве, сила, издръжливост, самочувствие и хармония. Най-правилният начин за постигане на тези цели е осъзнатият – бавен и систематичен, в мир със себе си и с грижа към тялото като към дом, в който трябва да се чувстваме добре. 

Отслабнете бързо, достигнете желаното от вас тегло и го поддържайте дългосрочно!

Как? Като се запишете за някои от курсовете в ЛъкиФит в Банско за отслабване без диета. Там, в едноседмичния курс, ще свалите от 4 до 6 на сто от килограмите си, а в двуседмичния – от 6 до 8 процента и ще се научите как да поддържате теглото, което желаете. 

Трябва да знаете и още нещо. ЛъкиФит не е просто център за отслабване. Това е петзвездна специализирана клиника с комфортни условия в луксозния хотел Лъки Банско, в която освен здравословно отслабване, ще постигнете цялостен благотворен ефект за организма си.

Ето как да отслабнете трайно без тормоз и стрес! 

Тялото ви по естествен път ще се изчисти от различните токсини, ще укрепите мускулатурата си, ще усилите издръжливостта си, ще станете по-гъвкави и активни. Накратко – ще се освежите и подмладите, изкарвайки една много добра, възстановяваща почивка. 

В този смисъл, за програмите на ЛъкиФит могат да се запишат и хора без проблеми с теглото, които обаче искат да релаксират пълноценно в петзвезден комфорт, съчетан с развлечения сред уникална планинска природа; да се отърсят от стреса, да пречистят тялото си от токсини, организмът им да укрепне. 

Още повече, че към основната програма – ЛъкиФит Стандарт –  могат да се добавят козметични процедури – срещу бръчки и целулит, масажи за усилване ефекта на релакс на мускулите и антистрес програма.

Нашата базовата програма е ЛъкиФит Стандарт

Тя умело намира решение на проблемите, с които започнахме – обездвижването и нездравословното хранене. Физическите натоварвания в тази клиника за вталяване се подбират и комбинират според конкретните ви възможности и се прилагат в дейности, които ще са ви като развлечение и забавление. 

Все пак, не бива да страдате от тежки заболявания – трябва предварително да се свържете с ЛъкиФит и да се консултирате относно състоянието и целите си. 

Програмите се провеждат под професионален медицински контрол. Започват с първоначален преглед, на който трябва да кажете на екипа, ако са ви възникнали някакви притеснения за здравословното си състояние, за да може режимът да се съобрази. 

Физическите дейности в ЛъкиФит минават в забавления през целия ден. Това са преходите, разходките в планината с опитни водачи, конната езда, екскурзиите до уникални природни и културни забележителности, които също включват преход пеш, и вечерните танци с професионални инструктори. 

Ето как да отслабнете трайно без тормоз и стрес!

Едва ли някой трябва да бъде убеждаван какъв благотворителен ефект имат излетите сред уникалната планинска природа /освен изразходването на калории/. Общението с тази красота ще ви прехласне, ще ви разтовари психически, ще се отърсите от стреса на ежедневието, ще се заредите с енергия за дълго напред. 

Освен това, планинският въздух е полезен при дихателни проблеми като бронхити и астма. Самите преходи се комбинират по подбрани терени – наклон, дължина, настилка – според възможностите на групата. Всичко това се съчетава със специална гимнастика, в която са включени фитнес, упражнения от йога, Тае – бо, дихателни упражнения по китайска техника.

Двигателните активности се съчетават с хранителен режим. Думата „режим“ не трябва да ви стряска – както казахме, в ЛъкиФит няма глад или диети. Храната е вкусна и напълно достатъчна, но храненето е балансирано и с предварително калкулиран прием на калории. 

Ще се храните 3 или 4 пъти на ден, според дадената програма, и без излишъците, които са ви докарали напълняване. 

Ето как да отслабнете трайно без тормоз и стрес!

Менюто може допълнително да се съобрази, ако сте вегетарианци или вегани. Освен всичко до тук, по време на курса има беседи със специалисти по темата за напълняването и отслабването. 

Така, в Лъки Фит първо ще отслабнете бързо и без тормоз и стрес. И второ – ще си изградите полезни навици, с които да достигнете желаните килограми и да ги поддържате дългосрочно.

Изборът е ваш!

Направете вашата резервация
starstarstarstarstar