Здравословно отслабване
Balanced food | LuckyFit

Съвременните причинители на затлъстяването са:

 • Натрупването на токсини в организма;
 • Ежедневният стрес;
 • Обездвижването;
 • Депресията;
 • Неправилното хранене;
 • Липсата на пълноценна почивка;
 • Недостигът на качествена информация и наличието на много подвеждаща такава.

В ЛъкиФит предлагаме ефективно елиминиране на всеки един от тези причинители в дългосрочен план.

Бонус за всички участници е практическото приучаване към здравословен начин на живот.

Освен индивидуален резултат, изразен в отслабване, пречистване и укрепване на тялото, Ви гарантираме като допълнителен ефект засилване на метаболитните процеси за разграждане на мастната тъкан.

Как да отслабнем бързо и трайно?

С нашата програма за отслабване ЛъкиФит Вие редуцирате теглото си с над 4% още през първата седмица и с над 6% след втората седмица.

Ние ще ви помогнем да отслабнете постепенно и трайно, като постигнете невероятни резултати – от 20 до 30% редуциране на теглото в рамките на една година със запазване на ефекта.

Гостите ни, участващи в програма ЛъкиФит и желаещи да намалят теглото си, трябва да бъдат готови да положат повече физически усилия и да усвоят нов начин на хранене, за да отслабнат без гладуване и да запазят теглото си за постоянно.

Програма за отслабване ЛъкиФит предвижда интензивни, професионални и всеобхватни физически натоварвания в естествени условия. Те водят до безопасно и трайно намаляване на теглото без гладуване.

По време на престоя Ви в програма ЛъкиФит, не само ще запазим комфорта Ви, но и ще Ви заредим енергийно и ще Ви осигурим много приятни емоции и преживявания.

ЛъкиФит

Стандартна програма за отслабване.

Фокусира се върху движението, поддържане на добра физическа форма, начин на живот и развлечения.

Приоритет е постигането на най-добър ефект, а именно: Намаляване на мастната тъкан и повишаване на мускулната маса.

Дневната норма от 1 200 ккалории, разпределени в 4 хранения, съгласно метода на хранене на ЛъкиФит, се покрива от високоефективни храни, които дават „гориво” за всекидневната Ви активна дейност.

Как да отслабна здравословно?

При бърза загуба на килограми винаги ще следва и бързото им възстановяване. Организмът ни изпада в стрес и забавя обмяната на веществата.

Предизвикват се хормонален дисбаланс, нарушение в метаболитните процеси и цялостен спад в работата на храносмилателната система. Получава се т.нар. „Йо-Йо“ ефект, който е пагубен за доброто здраве и стройната фигура.

ЛъкиФит препоръчва спазването на няколко основни правила за запазване на постоянно телесно тегло извън програмата:

 • Прием на пълноценна храна, без „празни” калории, консерванти, подобрители, с ограничен прием на мазнини, с много фибри, зеленчуци и плодове и нерафинирани храни /Обработката на продуктите да е щадяща; Тестените храни да са пълнозърнести, съдържащи т.нар. „бавни” въглехидрати/
 • Водата – около 2 литра дневно /Индикация за достатъчно количество е, докато урината Ви стане безцветна; Чистата вода е най-ефективната и полезна течност за тялото/
 • Режимът на хранене да стане постоянен навик: Закуската яжте от 30 до 60 минути след сън и се стремете тя да съдържа поне 10 грама фибри, а обядът и вечерята да съдържат поне 1 чиния зеленчуци /вечеряйте не по-късно от 19:00ч./
 • Активността да е ежедневна. През седмицата съчетавайте различни упражнения за сърдечносъдова дейност, за гъвкавост и сила, като след последното хранене за деня извършвайте физическа дейност в продължение на 25 минути
 • Избягвайте комерсиални храни за редуциране на тегло /много хранителни добавки и честа употреба на фармацевтични продукти, освен, ако не са предписани от лекуващ лекар/; Ние, в ЛъкиФит сме убедени, че най-доброто лечение е пълноценното хранене и активното движение
 • Превърнете мотото на ЛъкиФит в начин на живот и отслабвайте с удоволствие
 • Изследвайте своя начин на живот, за да определете какви важни промени да направите с помощта на програмата ЛъкиФит, за да отслабнете трайно, да изградите и поддържате здравословни навици.

 

2 коментара

  1. Author

   Здравейте, Румяна,

   Благодарим Ви за интереса! Изпращаме ви линк, на който можете да се ориентирате за периодите и цените(тъй като цената зависи от избрания период):
   https://luckyfit.eu/prices/

   Ако имате други въпроси, оставаме на Ваше разположение!
   Екипът на Лъки Фит

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *