Как да отслабнем бързо и ефективно
Как да отслабнем бързо и ефективно

kak-da-otsl-img1

prog-pic1Програмата за отслабване ЛъкиФит 1100 ккал и 1400 ккал

С програмата за отслабване ЛъкиФит 1100 ккал и 1400 ккал. ( по Ваш избор) ще отслабнете с 4-6% още през първата седмица. Без гладуване!

След бързо отслабване следва йо-йо ефект и връщане на килограмите.

Научете се как да отслабнете постепенно и трайно – от 20 до 30% от теглото за една година. По този начин тялото не се стресира и не забавя метаболизма си.

Всички участници в програмата ЛъкиФит желаят да отслабнат. Те са готови да се включат в повече физически активности, да развият нови хранителни навици, но да отслабнат без да гладуват и да запазят добра форма за по-дълго време.

Програмата за отслабване ЛъкиФит включва интензивни, професионални и комплексни физически дейности и упражнения на открито. Това води до по-здравословно, безопасно и трайно редуциране на теглото, без глад и лишения.

Максималният брой участници в една група е до 30 участника.

Предлагаме ви програма за отслабване, подходяща за вас, а ние Ви гарантираме комфорт през целия престой.

ЛъкиФит 1 400 калории

Стандартна програма за отслабване, която е фокусирана върху движението, поддържането на добра физическа форма, начин на живот и забавление.

Целта на програмата е да се намалят телесните мазнини и да се постигнат най-добри резултати чрез образуване на чиста мускулна маса.

В съответствие с хранителния режим на ЛъкиФит, дневният прием от 1400 ккал е разделен на 4 хранения, съдържащи храни, които подхранват тялото Ви за ежедневните дейности.

ЛъкиФит 1 100 калории

Тази програма е за бързи резултати, защото порциите са намалени с 1/3. Можете да направите своя избор на меню с 1100 или 1400 ккал, предварително или на място в хотела.

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ПОСЕТЕТЕ САЙТА, КАТО КЛИКНЕТЕ НА LUCKYFIT ОТ ЛЕНТАТА В ГОРНАТА ЧАСТ НА СТАТИЯТА