Как да отслабнем бързо и ефективно
Как да отслабнем бързо и ефективно

kak-da-otsl-img1

prog-pic1Програмата за отслабване ЛъкиФит 1100 ккал и 1400 ккал

С програмата за отслабване ЛъкиФит 1100 ккал или 1400 ккал (по Ваш избор) ще намалите теглото си с 4 до 6% още през първата седмица. Без гладуване!

След рязко отслабване следва т.нар. „йо-йо ефект“, свързан с бързо връщане на предишните килограми. Затова е важно да се научите как можете да отслабнете постепенно и трайно, като намалите теглото си с 20 до 30% в рамките на една година. По този начин тялото не се стресира и не забавя метаболизма си.

Всички участници в програмата ЛъкиФит имат желаниеда отслабнат. За да постигнат тази цел, те са готови да се включат в повече физически активности и да развият нови хранителни навици, така че да запазят добрата форма за по-дълго време.

Програмата за отслабване ЛъкиФит включва интензивен комплекс от физически дейности и упражнения, които се провеждат на открито под ръководството на опитни професионалисти. Това води до по-здравословно, безопасно и трайно редуциране на теглото без глад и лишения.

Максималният брой участници в една група е до 30 души.

Предлагаме Ви програма за отслабване, която е подходяща за Вас, и Ви гарантираме комфорт по време на целия престой.

ЛъкиФит 1 400 калории

Това е стандартна програма за отслабване, която е фокусирана върху движението, поддържането на добра физическа форма, здравословния начин на живот и забавление.

Целта на програмата е да се намалят телесните мазнини и да се постигнат най-добри резултати чрез образуване на чиста мускулна маса.

В съответствие с хранителния режим на ЛъкиФит дневният прием от 1400 ккал е разделен на 4 хранения, включващи храни, които подхранват тялото Ви за ежедневните дейности.

ЛъкиФит 1 100 калории

Тази програма води до постигане на бързи резултати чрез намаляване на порциите с 1/3.

Можете да направите своя избор на меню с 1100 или 1400 ккал предварително или на място в хотела.

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ПОСЕТЕТЕ САЙТА, КАТО КЛИКНЕТЕ НА LUCKYFIT ОТ ЛЕНТАТА В ГОРНАТА ЧАСТ НА СТАТИЯТА