Сутрешни упражнения за отслабване | LuckyFit

Как да отслабна без диети?

Това е въпросът, който не ви дава мира напоследък. Защото идват топлите месеци и всички искаме да бъдем във форма. Защото зимата ни е повлияла негативно. Защото работим твърде много и все бързаме.Как да отслабнем ефективно без диети? Без досадния йо-йо ефект и без сериозни ограничения.

За да разберем как да отслабнем, е необходимо първо да разберем какви са начините за ефективно сваляне на излишните килограми.

Повечето хора смятат, че като се подложат на диета, ще свалят излишното. Това обаче не е точно така. Отслабването с диета води до горене на мазнини и мускули. Нашата цел е да отслабнем без да се налага да гладуваме.

Отслабване само с упражнения

За да отслабнем, е нужна физическа активност. Упражненията във фитнеса или залата обаче сами по себе си не са достатъчни. Защо ли? Защото само упражненията няма да ви свършат работа за свалянето на килограмите. Когато тялото изразходва енергия, се стреми да си я набави с храната. Обикновено при физическата активност започваме да ядем повече. За да отслабнем, правейки упражнения, трябва да ги комбинираме с подходящо количество храна. Също така не е без значение и вида храна, която консумираме.
Само по този начин ще избегнем обратният ефект – качването на килограми. Благодарение на целенасоченото двигателно натоварване се постига и повишаване на активната мускулна маса.

Как да отслабнете без диета?

За да отслабнем без диета и гладуване, е важно да знаем няколко основни правила.

  • Храненето е много важно
    Нужно е да имаме минимум три основни хранения през деня и 2 междинни. При тях трябва да хапваме разнообразни неща – месо, зеленчуци и др. Гладуването не е наш приятел, а враг. Консумацията на тестени изделия, алкохол и сладкиши трябва да бъде дозирано, на база дневния прием на калории. Промяната трябва да стане целенасочено с идеята за дългосрочен режим, който да се превърне постепенно в постоянен здравословен режим.
  • Физическа активност по веднъж в седмицата
    Това е по-скоро вредно, отколкото полезно. Като тренирате веднъж в седмицата, изтощавате тялото си, то наваксва с храна и качвате килограми. Старайте се минимум 3 пъти в седмицата да имате физическа активност.

Как да отслабна за един месец? – това е най-голямото ви притеснение напоследък. Има решения за него.

Програмата ЛъкиФит ще Ви помогне да отслабнете за една седмица. Не с много, но с достатъчно, за да положите началото на постепенен оздравителен процес на намаляване на телесното тегло, като можете да достигнете до 20 – 30% за година.

Програмата ЛъкиФит е баланс между хранене и двигателен режим, съобразен с вашите потребности. Тя включва забавна почивка за период от една или две седмици в комбинация с много туристически походи, танци, гимнастика и СПА процедури. По този начин ще излишните мазнини и ще отслабнете равномерно без да се подлагате на строга диета.

Искате да се отървете от излишествата около корема? Как може да се случи това? С програмата ЛъкиФит ще отслабнете равномерно.

Как да отслабнем навсякъде?

Пропорционално отслабване на цялото тяло с ЛъкиФит осигурява чрез специално разработена програма на хранене и двигателен режим, съобразен с Вашите потребности.

Ефективното отслабване в зоните с натрупани мазнини се осигурява чрез добре балансирана комбинация от хранителен режим и двигателни активности. В програмата ЛъкиФит ще получите специално отношение към Вашите потребности.

Програмата ЛъкиФит има силен детоксикиращ ефект, който се дължи на засилената физическа активност и балансиран хранителен режим с 1200 ккал. Този прием е безопасен и води до отрицателен калориен ефект, който активира процеса на горене на мазнини.

ЛъкиФит е най-добрият старт за всеки, който иска да промени себе си, да се научи как да се храни и спортува. Подходяща е за хора на различна възраст и дава възможност на всеки участник да почувства индивидуално промените, които настъпват в тялото му. Пешеходните преходи са наситени с чист планински въздух, красиви гледки и много емоции с положителен ефект. Всеки участник може да прецени своето ниво на тренираност и да се включи в група според своите възможности.

След програмата е засилено усещането за лекота, повишен тонус, положителна нагласа и добра мотивация за продължаване на процеса в домашни условия. Създават се много приятелства и остават вълнуващи спомени от една незабравима активна ваканция с име ЛъкиФит.

Нашето предложение

Предлагаме Ви да си подарите забавна, спокойна и ползотворна почивка, след която ще се върнете променени и отслабнали без да ви подлагаме на изтощителни диети.

Специално подбраната, не натоварваща храна и приятните физически усилия ще вършат своето незабелязано, без гладуване и без мъчителни упражнения. Ще отслабвате, забавлявайки се, и ще научите много неща за здравословния начин на живот, които да прилагате в ежедневието си.

На разположение сме да Ви помогнем да се погрижите за тялото си без диети. Защото за нас е важно да сте доволни и щастливи от себе си.

И не питайте “Как да отслабна за един месец?” – разбрахме се за резултати след една седмица. Забравете и въпроса “Как да отслабна областта на в корема?” Това е наша грижа!

Направете вашата резервация
starstarstarstarstar