Как да отслабнете бързо, без да напълнявате отново
[:bg]Аква комплекс „Леонардо“ | weigh loss center LuckyFit[:en]Aqua complex “Leonardo” | weigh loss center LuckyFit[:]

Аква комплекс „Леонардо“ | weigh loss center LuckyFit

Какъв е смисълът човек да свали някой и друг килограм, а после бързо да „навакса“, че даже и да притури отгоре? Никакъв. В същото време сигурно имате немалко познати, които перманентно са на някакви диети и в изтормозени периоди на отслабване, което обаче в крайна сметка не им личи.

 

Ако човек реши да отслабва, то трябва да е трайно. А за да е трайно, трябва да говорим за здравословно отслабване, съобразено с потребностите и възможностите на конкретния организъм. Иначе го изтормозваме – отгоре на напрегнатото всекидневие – с допълнителни „стрес тестове“ и сами объркваме дейностите му.

 

Така се забавя обмяната на веществата, нарушава се метаболизмът, получава се хормонален дисбаланс, отслабват храносмилателните функции. И идва „Йо-Йо“ ефектът, а си отива намерението за стройната фигура.

 

Кои са причините за наднорменото тегло? Основно – неправилното хранене и обездвижването. При това вредното хранене не само „лепи калории“ по нас, но и води до натрупването на токсини в тялото, които в даден момент започват да усилват ефекта на пълнеене.

 

Всички знаем какъв е масовият начин на хранене у нас – хаотичен през деня, с неподбрана храна и преяждане вечер пред телевизора. За движението всеки си знае колко спортува и колко пъти предпочита да върви пеш, вместо да запали колата или да вземе такси – ние сме най-обездвижената нация в Европа!

 

Какъв е изводът? Ако искаме да отслабнем здравословно, което значи и трайно, трябва да променим навиците си, свързани с двете основни причини за излишните килограми – вредният начин на хранене и обездвижването. „Кодовата комбинация“ е балансирано хранене и двигателна активност.

 

Този принцип е заложен в програмите на ЛъкиФит, с които се отслабва бързо и без диети и глад. За седмица в тази луксозна клиника за отслабване и разкрасяване ще свалите до 6 процента от теглото си, а за 14 дни – до 8 на сто. При това – докато се наслаждавате на луксозна почивка!

 

А ако спазвате съветите на екипа на ЛъкиФит, за година ще може да намалите теглото си от 20 до 30 процента. Всъщност – ще можете да постигнете желаната фигура и да я поддържате.

 

Вечеря в ресторант „Леонардо“ | weight loss center LuckyFit
Участниците вечерят в ресторант „Леонардо“

 

Както споменахме, трябва да се отслабва не „по принцип“, а по начин, подходящ за всеки конкретния организъм. Затова свалянето на килограми в ЛъкиФит е под медицински контрол и съобразено с общо състояние, възраст, възможности.

 

Въз основа на тези особености ще са и съветите към вас за дневния режим – работа, почивка, хранене, двигателни дейности – след курсовете за отслабване. За да участвате, не бива да имате някои заболявания, които са посочени на сайта на клиниката.

 

Двигателната активност по програмите на ЛъкиФит всъщност са забавления. Включени са интензивен фитнес, каланетика, пилатес, упражнения от йога и китайска гимнастика, танци – български народни и модерни, плуване, конна езда, преходи сред пленителната планинска красота. Преходите са различни по трудност, отново съобразено с възможностите на участниците, редуват се различни наклони и терени.

 

Програмите се провеждат в 5-звездния лукс и комфорт на апартхотел Лъки Банско и в тях са включени процедури на супермодерния СПА център на хотела. SPA пакетът включва лечебни и отпускащи масажи, сауна, парна баня.

 

Както споменахме, отслабването тук е без диети и глад. Храната е вкусна и разнообразна, но балансирана, без излишни калории. Хранителният режим е разработен и е под контрола на проф. Божидар Попов. Той е доказан авторитет, не случайно вече дълги години е председател на Българското научно дружество по хранене и диететика.

 

Решихте ли как да отслабнете бързо, без да напълнявате отново?

Вашият коментар