8 съвета как да отслабнете с 10кг.
Активности сред природата | LuckyFit

Отслабването не е лека задача. А отслабването с 10 кг – съвсем. Но това не означава, че е невъзможно. За да е успешно свалянето на толкова килограми, обаче, не трябва да бързате.

Не пришпорвайте нещата, тъй като това е процес. За да е ефективно отслабването ви с 10 кг, трябва да предприемете нужните мерки в дългосрочен план и постепенно, за да се избегне така наречения йо-йо ефект, а и други нездравословни последствия за тялото и психиката ви.

Ще се опитаме да ви дадем 8 съвета за свалянето на 10 килограма.

1. Оставете да ви помогнат.

Когато се следва една диета, мотивацията е най-важната: поне 70% от успеха зависят именно от нея. Поискайте помощ от професионалист, за да може да ви е като треньор, да следва стъпките ви, да ви напътства и мотивира. Няма да имате същия успех ако поискате това от приятел, приятелка, тъй като няма как да ви отделят нужното време и внимание.

Освен това, ще се чувствате по-комфортно в ръцете на професионалисти. Ние в център за отслабване – дебелариум ЛъкиФит, разполагаме с ефективни програми за отслабване, които ще ви помогнат да постигнете желания ефект.

2. Не бързайте.

Както споменахме и в началото, когато искат да се свалят повече килограми, никога не трябва да се бърза, защото единственото до което може да доведе, са лоши последствия.
10 килограма няма как да се свалят с магическа пръчка, така че трябва да оставите тялото ви да свикне с един по-балансиран режим на хранене, за да не се чувствате отпаднали и зле. Теглото не трябва да се губи изведнъж и за да не се възвърне също толкова бързо. Може да прочетете повече за бързо отслабване.

3. Сбогувайте се със сладкото и саламите.

За да отслабнете, трябва драстично да намалите приема на храни, твърде богати на мазнини или захари, да ги попремахнете от вашето меню. Но и с лишенията внимавайте, тъй като организмът има нужда от определени количества мазнини и захари, съществени за него. Така че отново не ги премахвайте изцяло, но най-добре се доверете на специалисти.

Нашата програма, например, е изцяло съобразена с необходимите за организма хранителни вещества, изчисляват се калориите, които трябва да се приемат за деня, а целта е постигане на правилни хранителни навици, комбинирани с физическа активност.

4. Хапвайте повече риба

Рибата е най-добрият приятел на който е на диета: бедна на калории, богата на омега 3, идеална, за поддържане на фигурата и се съчетава отлично с полезните зеленчуци. Има и богат избор на риба. Но внимавайте да не я пържите или панирате!

5. Избършете прахта от спортните обувки

Да, това обикновено е най-трудната стъпка, особено за прилагане в действие! Всички начини на движение са добри, от качването и слизането по стълбите, чистенето с прахосмукачка, до тичането в парка. Най-важната дума е: движение! На теория трябва да прекарвате поне 2-3 часа в спорт през седмицата, но не е лошо и да се разделят на по 30-40 минути на ден. Важно е постоянството. Неслучайно в програмата на ЛъкиФит, физическото натоварване заема изключително важна част. Освен това сме се постарали и да е разнообразна – включва танци и различни видове спортове.

6. Дръжте под око хладилника

Когато сте на диета, дръжте в хладилника си само балансирани и полезни храни. Преди да започнете с диетата, премахнете от хладилника всички сладки изкушения, шоколади, салами и всичко, което прецените, че е вредно. Съставете списък от позволените полезни храни и се старайте да го спазвате стриктно, когато пазарувате. И най-важното – никога не пазарувайте на гладен стомах. Рискувате да прекалите с пазара, а и подсъзнателно да се насочите към захарните изделия.

7. Спазвайте „пирамидата на храненето”

За да отслабнете с 10 кг и да сте в добра форма, трябва да следвате пирамидата на храненето:да се храните добре сутрин и на обед, докато вечер трябва да избягвате калорични храни и приеми. Освен това, леката вечеря ще подпомогне съня.

8. Внимавайте с алкохола

Алкохолните напитки може да изглеждат безобидни, но са пълни със захари, така че намалете приема им. Спрете и приема на газираните напитки, също богати на захари. Може от време на време да си позволявате light напитки, но без да прекалявате, за да не се пристрастите към тях.

Ние, от ЛъкиФит се съобразяваме с всички тези съвети, съчетали сме ги в страхотна и ефективна програма за отслабване, с която може да свалите досадните 10 кг в повече, които така ви тормозят. Не се колебайте да се свържете с нас, ние ще сме щастливи да ви помогнем!

Отслабването при нас е гарантирано!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *