[:bg]Упражнения във вода[:en]Exercises in water[:]

Упражнения във вода | LuckyFit

Луксозен хотел. Настаняване в уютно студио с всички удобства и екстри за 5-звезден комфорт – от интернет, телефон и телевизия, до супермодерните бани с реномирана френска козметика. Компютърни зони в хотела, басейн, джакузи, хидроджет, сауна, фитнес, танци, конна езда…

И всичко това – в подножието на Пирин, Рила и Родопите, с разходки, преходи и екскурзии сред уникалната им красота!

Звучи като приказна почивка за отмора от напрегнатото всекидневие. А то си е и точно това – с програмите ЛъкиФит, за седмица или две ще релаксирате, ще се заредите с енергия за цяла година напред.

И най-важното – с програмите на луксозната клиника за вталяване ЛъкиФит в Банско, ще постигнете бързо и видимо отслабване без диета и глад! За 7-дневния курс ще свалите до 6 на сто от теглото си, а за две седмици – между 6 и 8%!

Нещо повече – ако спазвате модела, който ще ви покажат в клиниката и последвате съветите на екипа, ще можете да намалите теглото си между 20 и 30 процента за една година.

Защото в ЛъкиФит ще ви помогнат да замените вредните си навици, довели до наднормените килограми, със здравословни. Ще можете да си създадете собствен режим, при който да съчетаете необходимото балансирано хранене с подходящата за вас и физическа активност.

Така ще можете да се вталите до теглото, което ви харесва и трайно да го поддържате.

Вечерят в ресторант „Леонардо“
Участниците вечерят в ресторант „Леонардо“

В клиниката ще постигнете и допълнителни ефекти. Отслабването естествено е съпроводено с детокс на организма – тялото ви ще се освободи от редица отрови, пестициди, тежки метали, натрупани от нездравословното хранене.

Освен това програмите са пет. Към базисната – ЛъкиФит Стандарт, има пакети с допълнителни процедури, например ЛъкиФит Бюти. Тя е за стягане и подмладяване на кожата, изчистване на бръчки и целулит.

ЛъкиФит Плюс е за допълнителен релакс на мускулите, а ЛъкиФит Уикенд е отморяваща почивка за вдигане на тонуса и запознаване с останалите програми.

Лъкифит Антистрес е подходяща и за хора, които не са с наднормено тегло, но искат да разпуснат по интересен начин и да заживеят по-здравословно.

Всички програми се провеждат в Апартхотел Лъки Банско, където е базирана клиниката. Те протичат под медицински контрол. За да се включите, не бива да имате някои специфични заболявания, които са подробно описани на сайта на клиниката. Затова е желателно предварително да се свържете с екипа.

Отслабването в ЛъкиФит се основава на две неща, които се съчетават. Едното е балансирано хранене без излишъци, другото е физическо натоварване според възможностите.

При ЛъкиФит Стандарт храненията са 4 на ден по здравословното меню на програмата. То е разнообразно и вкусно, но с намалени калории. Плодовете, зеленчуците, фрешовете, ядките, живата вода, зеолинът, се съчетават със зеленчукова супа и риба – да речем, пъстърва филе с белтък и филирани бадеми. Хранителният режим се съставен и се контролира от председателя на Научното дружество по хранене и диететика у нас, проф. Божидар Попов.

Двигателните активности се преценяват според възможностите на участниците и освен споменатите вече дейности на закрито и сред природата, включват и китайска дихателна гимнастика, и специализирана гимнастика от йога, пилатес, каланетика, Тае – бо и др., което си е доста интересно и занимателно.

Накратко – луксозна почивка с много забавления и видимо отслабване – много добро, нали?

Направете вашата резервация
starstarstarstarstar