Отслабнете трайно, заживейте интересно!
[:bg]Планинска разходка[:en]Mountain walk[:] | LuckyFit

Дебелариум Лъки Фит - Планинска разходка

Много хора се мъчат да отслабнат с глад и диети, постигат някакъв временен ефект, но после отново напълняват. Защото „атакуват“ последствията, а не причините. Докато с програмата ЛъкиФит без глад и диети, и без да нарушите усещането си за комфорт, може да постигнете траен ефект – за година постепенно да свалите 20-30 процента от теглото си и да го поддържане.

А още в началото – когато се включите в 7 или 14-дневните курсове на ЛъкиФит, за седмица ще отслабнете 4-6 процента, а за две седмици – 6-8 процента. И това – докато си почивате в луксозен хотел!

За да отслабне трайно, човек трябва да си даде цялостна сметка защо се стига до напълняване. Причините са, че се нарушават естествените процеси в организма, обърква се ритъмът на природно зададените му функции: небалансирано хранене, обездвижване, стрес, непълноценна почивка…

Знаейки за какво става дума, екип професионалисти създават ЛъкиФит през 2008г.

Eфектът от програмата се доказва бързо и тя вече има голям брой почитатели. ЛъкиФит Стандарт е базова програма за здравословно отслабване, антистрес и детокс; ЛъкиФит Плюс добавя класически масажи с което се подобрява общото здравословно състояние, мускулите се релаксират след физическото натоварване; ЛъкиФит Бюти включва всичко от програмата Стандарт, плюс СПА-процедури за стягане, антицелулит и подмладяване; ЛъкиФит Антистрес – е всичко от програма Стандарт и класическите масажи, като тук по-скоро се цели релакса и успокоението, а не толкова бързото отслабване. ЛъкиФит Уикенд пък е тестов пакет за цялостно раздвижване и тонус. Освен че ще изкарате релаксираща почивка през уикенда, ще можете да се запознаете с цялостната програма ЛъкиФит.

Латино танци в дебелариум Лъки Фит

ЛъкиФит e програма за трайно отслабване, премахване на стреса от ежедневието, пречистване на организма, и e единствена по рода си профилактична програма за намаляване на теглото без гладуване и тежки упражнения.

Но както е видно от отделните й програми, от нея могат да се възползват и хора с нормално тегло, които обаче искат да изчистят организма си от токсини, да вдигнат тонуса си, да увеличат физическата си издръжливост. Участниците в тази програма за отслабване без диета трябва да са в добро общо състояние, без тежки здравословни проблеми. При някои заболявания, по лекарска преценка, може да се намалят физическите ви активности по програмата, която – естествено – се провежда под лекарски надзор.

ЛъкиФит съчетава две основни неща – здравословно и разнообразно хранене, и физически активности, които са под формата на развлечения.

Хранителният режим в базисната програма Стандарт е от 4 хранения на ден по здравословното меню на ЛъкиФит, с възможност за съобразяване на храната за вегани и вегетарианци и др., при предварителна заявка.

Менюто е разнообразно и полезно за организма като приемат е от 1000 или 1300 калории/дневно. Дневният хранителен режим и меню са специално изготвени за програма ЛъкиФит от проф. Божидар Попов, който е председател на Българското научно дружество по хранене и диететика. Всички ястия са приготвени с био продукти. Има всекидневен прием на жива и енергизирана вода, и зеолит.

Лъки Фит - здравословна храна от еко продукти

Физическите активности са под формата на развлечения, което само по себе си е антистрес извън целенасочените дейности за сваляне на напрежението. Практикуват се фитнес, модерни танци, народни танци, ежедневна комбинирана гимнастика с фитнес упражнения, пилатес и йога, както и Тае – бо и др., разходки в планината, преходи според възможностите ви. Практикува се и китайска дихателна гимнастика – ежедневни техники за контрол на дишането и регулиране на кръвното налягане.

Тук трябва да отбележим, че ръководител на програмата е Теодор Кордев, който е с богат опит в организирането на програми за здравословен начин на живот, кинезитерапевт и инструктор по фитнес както в България, така и в Испания, Индия, Малайзия. Висшето му образование е със степен магистър със специалност „Кинезитерапия“ в Национална спортна академия „Васил Левски”, София, член е на Българското научно дружество по хранене и диететика.
Програмата се провежда при изключителен комфорт и неподражаем 5-звезден лукс в Апартхотел Лъки Банско. В този петзвезден СПА и семеен хотел ще получите самостоятелно настаняване в луксозно студио, с пълно кухненско оборудване, сателита телевизия, безплатен интернет, оборудван кухненски бокс, сателитна телевизия, сейф, телефон, мини-бар, луксозна баня с вана, халати, кърпи и козметика. На ваше разположение ще са и всички екстри по водещите хотелски стандарти.

Освен прекия ефект – пречистване на организма, повдигнат тонус, отслабване, с Лъки Фит ще научите и как да поддържате теглото си, като си създадете собствен режим от здравословни навици и заживеете интересно. А нали това ви е целта? Просто изберете Лъки Фит!

Вашият коментар