[:bg]Отслабване без диета с ЛъкиФит[:en]Lose weight without following a diet with LuckyFit[:]

photo_3

Всяка година, хиляди хора се подлагат на различни видове диети и процедури в опит да се отърват от излишните килограми. Повечето от тях са готови на всичко, дори и на продължително гладуване, само и само да достигнат мечтаното тегло. 

Непосилните тренировки и лишенията могат да Ви осигурят желания ефект, но щастието Ви няма да трае дълго, а освен това те изключително много изтощават организма Ви.

Вече можете да се радвате на стройна и стегната фигура без да тормозите тялото и ума си. Просто се включете в специализираната ваканция за отслабване ЛъкиФит. Освен полезна, тази невероятна почивка е и изключително приятна, а ефикасността й е гарантирана.

ЛъкиФит е уникална програма за здравословно отслабване без диета и гладуване, под формата на незабравима ваканция

Тя Ви гарантира не само трайно намаляване на теглото без диета, но и ценни съвети за постигане на по-дълготраен ефект. Освен полезна за тялото, тази почивка е и изключително приятна, забавна и разтоварваща, затова не се колебайте да опитате.

ЛъкиФит се провежда всеки месец между април и ноември, като всеки курс за отслабване трае по 2 седмици. Разделена е на три интересни програми с различен фокус. Курсовете включват 7 или 14 нощувки, а можете да се възползвате и от специалните уикенд занятия за лесна и приятна  загуба на тегло

В зависимост от търсения от Вас ефект, можете да избирате между:

 •  ЛъкиФит Стандарт и ЛъкиФит Плюс, чиято основна цел е за намаляване на теглото без радикална диета и гладуване.
 • ЛъкиФит Ултра, фокусирана върху бързото и трайно отслабване.
 • ЛъкиФит Антистрес – релаксираща програма без фиксирани калории с положителен ефект върху психиката.

Всички курсове се провеждат в луксозния петзвезден апартхотел Лъки Банско, разположен в подножието на една от най-красивите български планини – Пирин. 

Тези уникални ваканции ще Ви гарантират лесно и трайно отслабване без диети, а крайният резултат ще Ви остави без думи. Различните програми ще Ви помогнат да свалите теглото си с над 4% (при седемдневен курс) или с над 6% (при четиринадесетдневен курс).

Как работи отслабването без диета в ЛъкиФит?

ЛъкиФит силно се различава от всички останали методи за отслабване, като така наречените „Дебелариуми”, тъй като не подлага участниците нито на тежки диети, нито на непосилни тренировки. 

Програмата комбинира няколко важни компонента, създаващи цялостния краен ефект:

 • Прием на по-малко калории на всяко хранене, като същевременно не се засяга разнообразието от ценни хранителни вещества, витамини и минерали и най-важното – перфектен вкус и удоволствие от храната.
 • Ежедневен прием на алкална вода – метод, чрез който чаша вода може да доведе до подобряване на алкално-киселинния баланс в тялото.
 • Разнообразие от физически дейности под формата на развлекателна програма – те могат да бъдат преходи в планината, конна езда, танци, йога и разходки на открито и други – начин да се стимулира горенето на мазнини по приятен начин.
 • Различни СПА, релаксиращи и заздравяващи процедури, включително масажи, матрично-ритъмна терапия и различни аюрведични практики.
 • Разнообразен дневен режим, подпомагащ трайно за отслабване без диета, включително чрез обучения относно правилния прием на калории и здравословния начин на живот. 
 • Цялата програма се провежда под лекарски контрол, така че отслабването да бъде с темпове и по начини, безопасни за здравето и подпомагащи цялостното благосъстояние на организма. 

Защо да изберем отслабване без строга диета?

Повечето строги диети неизменно ни завъртат в кръга на така наречения “йо-йо” ефект, а причините са както физиологични, така и чисто психологически.

Когато отслабването е рязко и ударно, заедно с мазнините се разделяме и с мускулна маса. За жалост, след края на хранителния режим, мазнините се натрупват обратно много по-бързо от мускулите. 

По този начин, постигаме обратен ефект – заместваме мускул с мазнина, и дори кантарът да показва по-малко тегло, огледалото не показва по-красиво и стегнато тяло.

В допълнение, психологическият момент на сериозните лишения винаги ни кара да мечтаем за момента, в който отново ще приемаме любимите си храни. И когато този момент настъпи, самоконтролът ни лесно може да отстъпи на епизоди на преяждане и бързо връщане на свалените килограми.

Ето защо е редно отслабването да се случва бавно и поетапно, като се съчетава с редовни физически дейности, които да поддържат мускулите и тонуса – именно стратегията, която ще откриете в ЛъкиФит. 

Достатъчно ли е да ограничим калориите, когато целим отслабване?

Калорийният дефицит е добра временна стратегия за сваляне на първите няколко излишни килограма, но не може да бъде начин на живот. Причините са няколко. 

Първо, тялото се адаптира към приема на калории и минава в “спестовен режим”, като гори по-малко енергия в ежедневието. Второ, продължаваме да губим мускулна маса и се отдалечаваме от вида на тялото, за който мечтаем. 

И трето – можем неволно да предизвикаме редица дефицити в тялото, които впоследствие да доведат до здравословни проблеми. 

Или иначе казано – по-малко калории не означава непременно по-ефективно отслабване и по-добро здраве. Нужно е цялостно преосмисляне на хранителните и двигателни навици, при това доброволно, осъзнато и дългосрочно. 

Какви промени в храненето да направим, за да отслабваме без диета?

Съществуват редица здравословни хранителни замени, които да упражняваме в ежедневието си, за да се радваме на добро здраве и балансирано тегло. 

Такива са например:

 • Прием на вода вместо на подсладени напитки
 • Сурови плодове и зеленчуци вместо преработени храни и кухи калории
 • Здравословна вместо бърза закуска
 • Печене и задушаване вместо пържене
 • Стевия или канела вместо захар
 • Пълнозърнести храни вместо бял хляб
 • Чисто месо вместо преработени колбаси
 • Три балансирани хранения вместо едно преяждане
 • Готвене вместо консумиране на готови храни
 • Кафе без захар вместо кафе със захар
 • Обикновено вместо подсладено кисело мляко и др. 

Какви други правила да спазваме, когато искаме да отслабваме трайно?


Храненето не е единствения фактор, играещ роля в поддържането на балансирано тегло. Ето защо, здравословните замени могат да продължат и отвъд масата, за да се пренесат в начина на живот по време на работа и почивка. 

Ето и някои идеи за такива замени:

 • Пълноценен сън вместо големи количества кофеин
 • Активна почивка вместо залежаване и обездвижване
 • Стълбите вместо асансьора
 • Ходене пеш до близки дестинации вместо кола или автобус
 • Велосипед вместо автомобил
 • Грижа за емоционалното здраве вместо стрес и бърнаут
 • Спорадичен вместо ежедневен прием на алкохол и др. 

Специализираната програма за отслабване ЛъкиФит ще Ви предложи много повече от начин за бързо топене на килограми

Програмата има за цел не само да Ви помогне да стопите излишните килограми, но и да Ви упъти как да постигнете хармония между духа  тялото си. 

Освен това ще получите специален бонус – практическо обучение в здравословни навици и куп полезни съвети. Така, в края на ваканцията, ще сте не само по-слаби, но и по-здрави.

ЛъкиФит ще Ви осигури още комфортна обстановка, балансиран режим на хранене, прием на жива вода и зеолит, много движение и разнообразни процедури, които да преобразят духа и тялото Ви. 

Курсовете включват ежедневни планински преходи, езда, фитнес, каланетика, водна гимнастика, танцувални вечери и СПА пакети, включващи комбинация от масажи, сауна и парна баня. 

Освен това, по Ваше желание, можете да се включите в курсовете по народни или модерни танци или да се запишете за екскурзия до някое от най-забележителните кътчета в района.

Подарете си трайно и най-важното – здравословно отслабване, без диета или гладуване и открийте удоволствието от стройната фигура. Уникалната програма ЛъкиФит ще Ви помогне с лекота да свалите излишните килограми, да подобрите цялостното състояние на организма си и да се почувствате перфектно в кожата си. 

Не се колебайте, а се насладете на една незабравима ваканция в планината с удивителен ефект.

Направете вашата резервация
starstarstarstarstar