Ефективно отслабване без диета
[:bg]Отслабване без диета с ЛъкиФит[:en]Lose weight without following a diet with LuckyFit[:]

photo_3Всяка година хиляди хора се подлагат на различни видове диети и процедури в опит да се отърват от излишните килограми. Повечето от тях са готови на всичко, дори и на продължително гладуване, само и само да достигнат мечтаното тегло. Непосилните тренировки и лишенията могат да Ви осигурят желания ефект, но щастието Ви няма да трае дълго, а освен това те изключително много изтощават организма Ви.

 

Вече можете да се радвате на стройна и стегната фигура без да тормозите тялото и ума си. Просто се включете в специализираната ваканция за отслабване ЛъкиФит. Освен полезна, тази невероятна почивка е и изключително приятна, а ефикасността й е гарантирана.

ЛъкиФит е уникална програма за здравословно отслабване без диета и гладуване под формата на незабравима ваканция.

Тя Ви гарантира не само трайно намаляване на теглото, но и ценни съвети за постигане на по-дълготраен ефект. Освен полезна за тялото, тази почивка е и изключително приятна, забавна и разтоварваща, затова не се колебайте да опитате.

 

ЛъкиФит се провежда всеки месец, по 2 седмици, между април и ноември и е разделена на три интересни програми с различен фокус. Курсовете включват 7 или 14 нощувки, а можете да се възползвате и от специалните уикенд занятия. В зависимост от търсения от Вас ефект, можете да избирате между ЛъкиФит Стандарт и ЛъкиФит Плюс, чиято основна цел е намаляване на теглото без радикална диета и гладуване; ЛъкиФит Ултра, фокусирана върху бързото и трайно отслабване или ЛъкиФит Антистрес – релаксираща програма без фиксирани калории с положителен ефект върху психиката.

 

Всички курсове се провеждат в луксозния петзвезден апартхотел Лъки Банско, разположен в подножието на една от най-красивите български планини – Пирин. Тези уникални ваканции ще Ви гарантират лесно и трайно отслабване без диети, а крайният резултат ще Ви остави без думи. Различните програми ще Ви помогнат да свалите теглото си с над 4% (при седемдневен курс) или с над 6% (при четиринайсетдневен курс).

 

ЛъкиФит силно се различава от всички останали методи за отслабване, като така наречените „Дебелариуми”, тъй като не подлага участниците нито на тежки диети, нито на непосилни тренировки. Програмата има за цел не само да Ви помогне да стопите излишните килограми, но и да Ви упъти как да постигнете хармония между духа  тялото си. Освен това ще получите специален бонус – практическо обучение в здравословни навици и куп полезни съвети. Така, в края на ваканцията, ще сте не само по-слаби, но и по-здрави.

 

Специализираната програма за отслабване ще Ви предложи много повече от начин за бързо топене на килограми.

ЛъкиФит ще Ви осигури още комфортна обстановка, балансиран режим на хранене, прием на жива вода и зеолит, много движение и разнообразни процедури, които да преобразят духа и тялото Ви. Курсовете включват ежедневни планински преходи, езда, фитнес, каланетика, водна гимнастика, танцувални вечери и СПА пакети, включващи комбинация от масажи, сауна и парна баня. Освен това, по Ваше желание, можете да се включите в курсовете по народни или модерни танци или да се запишете за екскурзия до някое от най-забележителните кътчета в района.

 

Подарете си трайно и най-важното – здравословно отслабване, без диета или гладуване и открийте удоволствието от стройната фигура. Уникалната програма ЛъкиФит ще Ви помогне с лекота да свалите излишните килограми, да подобрите цялостното състояние на организма си и да се почувствате перфектно в кожата си. Не се колебайте, а се насладете на една незабравима ваканция в планината с удивителен ефект.

Вашият коментар