Още 2 килограма надолу!

Свалих още 2 килограма след престоя си в Лъкифит, спазвайки всички препоръки!

Здравка В.

ЛъкиФит преобърна живота ми положително!

ЛъкиФит преобърна живота ми! Аз майка на 10 годишно момче и за повечето хора е ясно, че трудно може да се съчетае майчинството, работата и здравословния начин на живот. В ЛъкиФит успях да се насладя както на истинска почивка, така и на цялостно зареждане на тялото и ума. Всеки ден имахме включени в програмата различни активности, които да подпомогнат процеса на отслабване. Не съм била никога с наднормено тегло, но по-скоро търсех място, програма, идеи и съвети за по-здравословен начин на живот. И в ЛъкиФит го намерих. На всички работещи майки препоръчвам горещо!

Ники Панталеева

Споделям възхищение от организацията!

Здравейте ЛъкиФит и поздравления за успешния лагер за отслабване! Споделям възхищение от организацията! Страдам от наднормено тегло от доста години и съм пробвала какви ли не диети и режими на хранене, за да смъкна килограмите. В клиниката ЛъкиФит намерих разбиране, позитивно отношение. Разбира се за период от 14 дни е почти невъзможно как да се освободя на 100% от натрупаните килца, но разбрах кои храни трябва да консумирам, така че да не гладувам, а постепенно да свалям и поддържам килограмите. Другото което е, в ЛъкиФит получих безценни съвети на тема здравословно отслабване, които да мога да прилагам оттук насетне в ежедневието си. На всички, които страдат от наднормено тегло, препоръчвам да посетите програмата поне за 7 дни. Освен прекрасни спомени, ще видите практически какво трябва да правите, за да отслабнете.

Тамара Пашова

Поздравления за сполучливия център за отслабване

Поздравления за сполучливия център за отслабване ЛъкиФит. Наистина всичко в него беше на високо ново. Храненето беше предостатъчно, макар и с органичение в калориите, вкусно, питателно и здравословно. Наред с храната допълнителните активности в програмата също бяха на ниво - имаше конна езда, еднодневни екскурзии, плуване, танци, гимнастика. За седмица бях част от програмата Ви и ефект имаше. Успях да сваля някъде към 5-6 килограма, което ме устройваше напълно. До нови срещи!

Таня Василева

Постигнати резултати!

Свалих точно около 8% от теглото си за 2 седмици, колкото пишеше на сайта, а мислех, че е просто за реклама! Много съм доволна, постигнах желания резултат при повече от задоволителни условия!

Николета Александрова

Поздрави и до нови срещи!

Казвам се Ивелина, ако не ме помните, мина почти половин година от моя престой при Вас. Обещах да пиша на сайта Ви и не съм забравила! Страхотни процедури, близо 8 килограма надолу и в момента продължавам да поддържам фигура. Специални поздрави на екипа!

Ивелина М.

Добро място за хора без мотивация

Ако имате желание за собствено усъвършенстване и разкрасяване на фигурата си, но ви липсва мотивация, както беше в моя случай, ЛъкиФит е идеалното място за нас! Екипът ще ви мотивира достатъчно и ще ви помогне да стартирате нещо изключително полезно за здравето си!

Н. Т., България

За втори път посещавам клиниката и пак бих дошла!

Здравейте приятели от LuckyFit! Пише Ви Наталия от Варна. Искам да Ви споделя впечатленията от лагера за отслабване и тази година. Както знаете, Вашата почитателка съм от миналата година, когато бях в програмата за седмица, и съвсем неизненадващо реших да дойда и сега! Не че страдам от сериозно наднормено тегло, по-скоро търсех активна почивка сред природата, а стягащият и видимо отслабващ ефект, дойде меджу другото и при второто ми участие.

Продължавайте да бъдете все така страхотни и идейни! Нямам търпение да се включа и в следващия сезон!

Поздрави и до скоро,

Ваша Наталия!

Наталия Пехливанова

За нас остава най-лесното

Ръководителите на програмата правят всичко изключително просто и елементарно за нас. Поемат изготвянето на диетите, тренировките, а за нас оставят лесното - да слушаме и да изпълняваме. 🙂 Успешно свалих 10 килограма за по-малко от месец, имате огромно благодаря!

Н. В.

Поддържам тегло почти година вече

Много ми допадна индивидуалния подход. С помощта на ЛъкиФит се отървах от 14 излишни килограма и поддържам теглото си близо година вече!

К. Р.

Получавате наистина много повече от цената

Здравейте! На 1.04.2017 бях за 2 седмици в Лъки Банско по програма ЛъкиФит Бюти в самостоятелно студио. Заплатих общо 679.20€ (668€ ЛъкиФит Бюти + 11.20€ туристическа такса), което се пада около 95лв на ден. За тази цена получих - ежедневен сутрешен прием на фреш със зеолит; всяка сутрин китайска дихателна гимнастика; ежедневни планински преходи на прекрасни места; неограничено ползване на вътрешен басейн и СПА; ежедневна гимнастика - йога; масаж или терапия (общо 14 за 14 дневния ми престой, от които някои са комбинирани и ми ги направиха в рамките на 10дни); 5 пъти в седмицата танци - латино или народни; 2 конни езди; 2 екскурзии - Мелник, Роженски манастир, Ковачевица и Лещен; измерване + подарък 2 тениски и шапка; всекидневно почистване на студиото и безплатно пране на дрехите ми (сутрин си оставям чантата с мръсните дрехи и наобяд ги намирах изпрани и изгладени); неограничен прием на Канген вода; 5 хранения на ден, въпреки че си избрах прием от 1000ксаl и съм доста лакома, в повечето дни се чувствах дори преяла. 2 от вечерите са в ресторант Леонардо; ХИЛЯДИ НЕЗАБРАВИМИ ЕМОЦИИ. Направих 30-часово гладуване с прием на зеленчуков бульон (по 3 пъти на ден ми даваха термос с пресен бульон). Свалих -4.6кг мазнина и най-вече положителна вътрешна промяна. След програмата продължих да отслабвам, въпреки че нямам време за тренировки и имам леки прегрешения в храненето. За справка: най-евтиният масаж в Лъки Банско е 80лв, една конна езда - 30лв....и т.н. Ръководителите и персонала са изключително любезни и отзивчиви. Всяка вечер стаята се подготвя за лека нощ 🙂

 

Повярвайте ми, че получавате наистина много повече от цената, която сте заплатили.

 

Благодаря Ви, Лъки Фит!

XX, България

7 килограма за 2 седмици

7 килограма по-малко само за 2 седмици! Изобщо не искам да се връщам на старото тегло! Обикновено губя мотивация след няколко дни опити, но в ЛъкиФит толкова помагат, че дори след програмата, все още имам желание да подобря тялото си и начина на живот!

Невена С.

Клиника, която дава много повече

Когато една клиника се грижи за клиентите си, когато една клиника помага и е честна с тях, един потребител е най-логично да напише едно позитивно ревю на базата на впечатленията си.

Lucky Fit е не просто клиника за детокс или отслабване, за мен това е клиника, която дава много повече.

Благодаря от сърце на всички експерти в клиниката: проф. Божидар Попов, Теодор Кордев, Иван Великов, д-р Русков и абсолютно всички останали (извинявайте ако съм изпуснал някого) които ми помогнаха в този труден за мен момент в който се борих с грешните си навици...

Не просто доброто обслужване и цени, а най-вече качествената услуга с РЕЗУЛТАТ, това за мен е перфектната комбинация за един бизнес свързан с здравето на човека.

Препоръчвам Лъки Фит и благодаря на целия им екип за чудесните резултати, които постигнахме съвместно за моето тяло и организъм!

Никола Минков

ЛъкиФит са правилните хора

Завинаги ще съм признателна на ЛъкиФит и Тео! На 42, отдавна си мислех, че съм загубила амбиция да сваля килограмите и да започна да се чувствам по-добре. Но ето, че с правилните хора на твоя страна, всичко е възможно!

Ц. И.

Много ми хареса!

Много ми хареса, храната е изключително вкусна и целият ден е изпълнен с походи, йога, латино танци, хоро и т.н 😉

Ани, България

Постигнато европейско ниво на обслужване

След едноседмичен престой в хотел Лъки Банско по програмата "Лъкифит", искам да благодаря на целия екип на този прекрасен хотел. Още от посрещането на рецепцията, обслужването в ресторанта, страхотните момичета от СПА центъра, момчетата и момичетата от лобибара,камериерките-през цялото време на престоя ни всички бяха усмихнати,любезни и готови винаги да се отзоват. Специални благодарности на ръководителя на програмата Тео, който се стараеше ежедневно да провокира интересите ни и двигателната ни активност с разнообразни дейности-гимнастика, йога, ежедневно ходене в планината, екскурзии до манастири и културни забележителности, танци. Всеки ден посещавахме различни маршрути в Рила, Пирин и Родопите. Звучи прекалено хубаво за да е истина, но в хотел "Лъки" Банско наистина е постигнато европейско ниво на обслужване.

Тара, България

Непременно ще посетим и зимния сезон

Прекарахме 2 хубави дни в апартхотел LUCKY BANSKO. Обстановката е страхотна. Обслужването е прекрасно, хигиената отлична, закуските и вечерите богати.

Непременно ще посетиме отново апартхотела както летния, така и зимния сезон!!!

Поздравления на целия персонал!

A., България

Мечтая за такава почивка и през следващата година

Прекарахме чудесна почивка по програма Лъки Фит. Бяхме ангажирани през цялото време и се чувствахме обгрижвани и от персонала на хотела и от организаторите на програмата. Сутрин имахме китайска дихателна гимнастика, закуска и преход или екскурзия в планините под ръководство на инструктора ни Тео. Децата ги водихме с нас навсякъде, защото имаше транспорт от хотела /децата имат специални впечатления от шофьора Кольо/. Раздаваха ни минерална вода, тениски и раници. После приятно изморени обядвахме с групата и отпочивахме в СПА отдадени в ръцете на опитни масажистки -Рая,Оля и Еми.Децата се забавляваха в басейна или в детски кът. След плодова закуска в 16 имахме латино танци и фитнес. Вечеря и разходки в Банско /случихми и на джаз-фестивала/. Обитавахме в много функционален и добре обзаведен апартамент,имахме и безплатно пране на дрехи всеки ден. Хотела е разположен в близост до голям супер и 10 мин. пеш до центъра на Банско. Мечтая за такава почивка и през следващата година!

[:bg]Юли Борисова[:en]Uli Borisova[:]

Помогнахте ми!

След толкова години напразни опити да сваля тегло, най-после Вие бяхте тези, които ми помогнаха да го направя! Началото е поставено!

Петранка С.

Помагат ни да отслабнем

Само мога да ви благодаря и поздравя за изумителните усилия и умения, които полагате, за да сме доволни и отслабнали ние!

[:bg]Й. Т.[:en]Y. T.[:]

Маргарита Николова

Изключителен професионализъм на водачите Тео и Ради. Направиха всичко за да се чувства всеки един от нас комфортно. Оценявам гъвкавостта в режима на хранене и програмата. Изключително добре подготвен персонал на хотела и СПА, Всички са много любезни, обслужването е на ниво.

]Маргарита Николова

Много добри резултати

Тео и Ради са отлични водачи, а благодарение на Тео и неговите умения, като фитнес инструктор, престоят ни тук даде толкова добри резултати.

ХХ, България

Каталина (Румъния)

Поздравления за нововъведенията:

*избора от различни калории;

*избора на маршрут, като сложност;

Програмата е изключителна и като всеки път ми даде незабравими моменти. Голямо благодаря на целия екип и най-вече на Тео за професионализма и енергията, с които прави ЛФ това, което е –промяна на живота в положителен аспект.

test3

Каталина (Румъния)

Много добре балансирана програма

Много добре балансирана програма, отлично обучен персонал. Тео е отличен водещ с отлична организация на експертиза и отношение. Благодаря!

test6

ХХ, България

Атина, Гърция

Поздравления за нивото, което поддържате. Нямам забележки! И за в бъдеще ще ви посещавам редовно. Тео е незаменим. Чувствам се обгрижена във вашия хотел. Камериерките са изключително любезни, а един ден момче от поддръжката ме поздрави пет път за един ден! Обиколила съм доста хотели, но няма такива като вас! Браво! Всяка година ставате все по-добри! Отлични служители- Светлана, Гергана, Дарена, Мимо, Таня, Ради, Боби – управител на ресторанта и Боян. Похвала и за новата главна готвачка.

Атина, Гърция

Програмата ЛФ

Посещавам програмата ЛФ от 4 години и поздравявам мениджмънта за доброто ниво на обслужване. Прекрасният персонал отличава хотел Лъки от останалите хотели в Банско.  Това е и причината да продължавам да бъда ваша клиентка!

ХХ, България

Мария Захариева

Едно прекрасно място, където заедно с природата и хората възвръщаш силите си. Тук и хората лекуват. Благодаря, ще бъда ваша реклама. Тео е страхотен! Похвали за Елена, Светлана, Гергана, Емилия, Боби-шофьор, Боби – ресторант.

Чистотата е на висота, браво на момичетата!

Мария Захариева

Цветелина Георгиева

Много съм доволна от невероятното внимание   и любезност на целия персонал. Програмата е уникална и наистина помага на много хора да се справят с напрежението, стреса, неправилният начин на живот, съчетаващ обездвижване и нездравословно хранене. Организмът успява да се зареди и да изгради нови хранителни и двигателни навици.

Наистина благодаря от сърце на Тео, за неговия професионализъм и за вниманието, което обръща на всеки един от участник.

Благодаря на Ради, който се справя перфектно със задълженията си и подпомагането на всеки един член от групата. Сърдечен и мил, мислещ млад човек.

Благодаря за отличната организираност и оперативност на служителите на рецепция –Светлана, Вили, Любчо и Георги.

Симпатичните служители на Лоби бара са много мили и усмихнати – Мая и Мимо.

Персоналът на ресторанта прави всичко възможно да се почувстват гостите добре посрещнати и обслужени – Боби, Илияна, Дани, Деси, Дарена, Хриси.

СПА –Юлия, Рая, Боби, Еми, Елена, Даниела – полагат усилия да посрещнат и помогнат на гостите за да се чувстват перфектно.

Персоналът на Леонардо се справя перфектно – Иван Д., както и всички останали.

Благодаря на камериерките, които се грижат за чистотата и комфорта на 3 ет. – Фатма и Гюлтен.

Благодаря на Тео, че развива програмата, съчетава я с научен подход и мисля, че е в процес на създаване на научна област. Пожелавам на него и на всички които допринасят за програмата ЛФ –много успехи. Успехът на програмата е успех за нас – участниците!!!

[:bg]Цветелина Георгиева[:en]Tsvetelina Georgieva[:]

ХХ, България

Искам да благодаря на всички, които създадоха тази програма и се грижат всичко това да се случва. Много благодаря за грижите на всички, които работят в хотела. Вие ни карате да се чувстваме като в къщи, с много топлина и приятни усещания. Освен това персонала на хотела е на толкова високо ниво обучен, че нашите лични предпочитания за почивка и престой извън програмата са тук, при вас.

Благодаря ви за прекрасното обслужване.

ХХ, България

Мария Савова

С пълно доверие съм към програмата и пожелавам още дълги години да носи радост, енергия и здраве ва участниците в нея. Благодаря!

Мария Савова

Ина Килева

Искам да отбележа качеството на услугите, прекрасната работа на камериерките и любезното отношение на рецепция.

Теодор Кордев е сърцето на програмата, уникален специалист и прекрасен човек.

Добри масажисти , особено Еми.

Пожелавам да запазите високия стандарт на услугите, включително транспорт до различните маршрути и подкрепата към всички гости на хотела.

Ина Килева

Андрей Петров

Програмата е страхотна! Според мен е най-доброто, което в момента може да са намери в България!

Тео е страхотен професионалист и уникален човек! Поздравления, че го имате като част от програмата!

Андрей Петров

ХХ, България

Отлично отношение, професионален и усмихнат екип, отзивчив персонал, много добра организация и гостоприемно отношение. Отлични специалисти в лицето на : Тео, Еми, Мимо, Боби,Рая.

ХХ, България

Иван Иванов

Изградената програма Лъки фит се отличава с балансираност ( в активностите, в храненето, във възстановяването ), добра организация и професионализъм.

Тео и екипът му успяват да постигнат резултати, които далеч надскачат идеята за оптимизиране ( редукция ) на тегло - постига се физическо и емоционално зареждане, създават се приятелства.

Невероятното за българските стандарти обслужване в Апарт хотел Лъки, съчетано с величието и красотата на Пирин и Рила е последният елемент, който прави програмата на Теодор Кордев привлекателна и без аналог.

Иван Иванов

Клиенти от Гърция

Като цяло услугата е типичната 5 * хотелска услуга, сравнима с хотелите в същата категория, но на високо ниво.

woman-avatar-4

Клиенти от Гърция

Съчетание на полезното с приятното!

За мен няма по-приятно нещо от тренировки при 5 звездни условия. Да сваляш излишни килограми, докато в същото време се награждаваш с вкусотии. Много добро съчетание на полезното с приятното!

Галя Зафирова

Възхитена съм от обслужването

Имах удоволствието да почивам 2 години под ред.-2015 и 2016г. Възхитена съм от обслужването. Специалистите по програмата "Лъки фит" са на много високо ниво.

З. Скорчева

Тотка, България

Тръгвам към Банско. Пристигам пред хотела и още до като се оглеждам дали съм на точното място, от  хотела „изкача” с количка за багаж едно младо и слабичко момче, много усмихнато. В последствие научавам името му –Боби /май е Боян/. Взима багажа и паркира колата ми. С усмивка от рецепцията ми подават ключа.Влизам в стаята – просторна, светла, чиста и топла. Възкликвам „Не може да бъде”!!!...... И с това възклицание си тръгнах от Банско след 14 дни. Започвам от срещата с Тео, водачите Боби и Радо, служителите от рецепцията, сервитьорите и камериерките /стая 217/ шофьорите на бусчетата. Всички бяха изключително любезни, внимателни и най-важното – тези хора си вършат безупречно работата. Като прибавя и условията, които предлага хотела, мога да кажа – ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО, КОГАТО ЧОВЕК ИСКА.Програмата, дневния режим, храната – добре планирано удоволствие! Прекарах две чудесни седмици в подножието на Пирин, разходихме се из Рила, Пирин  и Родопите, видяхме Лещен, Ковачевица, Делчево, Добърско. Красива моя Родино! И ние ви обичаме!

Тотка, България

Клиенти от Австрия

Отлична храна, обслужване, много чист хотел. Въпреки, че повечето се говори на български език.

test4

Клиенти от Австрия

Здрав дух в здраво тяло – факт

Звучи малко клише, но е факт, че тук се акцентира основно върху това - как да заздравите духа си, волята си, графиците си и по този начин - здравето на тялото си.

М. В., Стара Загора

Агнеса Танчева

Като цяло впечатлението ми е отлично. Разтоварих се от напрежението в ежедневието си. Може да се каже, че програмата е пет звезди и половина. Благодаря на Тео!

test2

Агнеса Танчева

Бързо отслабване без стрес

Препоръчвам горещо 14 дневната програма в Лъки Фит на девойки, които като мен жадуват да влязат отново във форма. Имаше видим ефект, дори само за тези две седмици. Процедурите, активностите и режима не бяха стресиращи, дори напротив. Всичко протече леко и без напрягане и за кратко време успях да си вляза в едни стари дънки 😉

Бистра Николова

Благодаря Ви, че Ви има!

Здравейте ЛъкиФит! Благодаря Ви, че Ви има и че продължавате да правите такива чудесни програми. Чух че ще има нова програма за Йога и нямам търпение да се включа и тази година. Предната 2017 г. бях участничка в програмата ЛъкиФит Антристрес и много ми харесаха планинските преходи в Рила и Пирин, освен това имаше и релаксиращи програма. Не бях в програмата толкова с цел да отслабна, по-скоро да си почина, да се полюбувам на красивата планинска природа и да науча малко повече как да приложа препоръките за здравословно хранене от почивката във всекидневието си. Работя по въпроса. 🙂 До нови срещи!

Верка Атанасова

Страхотна програма!

Бих искала да искажа специални благодарности на екипа и на програмата, която водеше Теодор! Успях да сваля над 4 килограма в рамките на седмица и имам изготвен график, по който да продължа да се движа, за да запазя и дори подобря резултатите. Страхотна програма!

Габриела

ЛъкиФит е правилното място за отслабване

Много съм доволна от тренировките, от инструктура, от хотела и персонала. За мен лично си заслужава - правите услуга на себе си, на здравето си, на тялото си, дори на близките си. А точно в ЛъкиФит са събрали невероятен професионализъм и е правилното място за отслабване.

Албена С.

Най-много ми допаднаха позитивните емоции

Програмата е задоволителна, защото килограми действително се свалят - около 10 кг за 2 седмици. Най-много ми допадна това, че денят е изпълнен с позитивни емоции, заради планинските преходи, екскурзиите, гимнастиката, танците, конната езда, плуването, вечерните забави... Възползвах се многократно от неограниченото ползване на сауна и парна баня.

Вероника М.

Амиде (Турция)

Много съм доволна от вниманието и добротата от целия персонал. Програмата е уникална и помага на много хора да се справят със стреса, лошия начин на живот, имобилизирането и нездравословното хранене. Тялото успява да се натовари добре и да изгради нови навици за хранене и движение.

Бих искала да благодаря на Тео за професионализма и вниманието му към всеки участник.
Благодаря за отличната организация и ефективност на персонала на рецепцията.
Персоналът от лоби бара е много приятен и усмихнат.
Персоналът на ресторанта прави всичко възможно гостите да се почувстват добре дошли и да бъдат добре подбрани. Персоналът на Леонардо е просто перфектен.

Благодарение на Тео, който разработва програмата и я комбинира с научен подход, мисля, че това е страхотен процес. Пожелавам му и всички, които допринасят за програмата Lucky Fit, много успехи. Успехът на програмата е успех за нас - участниците !!!

Амиде (Турция)

Отново бих се върнала

Поздравявам екипа на Лъки Фит за прекрасното отношение, което получих по време на участието си в програмата за отслабване.Без да изпадам в много детайли искам да кажа, че в рамките само на 7 дни, успях да се лиша от близо 4 килограма като не съм се лишавала от нищо. Мотото на програмата наистина е Отслабвай без гладуване и наистина успях да намаля обиколката си без глад.Основната идея на програмата беше да спортуваме, да правим планирани разходки, да се забавляваме заедно и да хапваме вкусна храна. За мен, тази седмица прекарана там ме остави с много приятни спомени и определено бих се върнала отново!Препоръчвам на всички, които искат да влязат във форма и да се срещнат с нови прители, да посетят Лъки Фит.

test1

Паулина Мирчева

Как да не се похвали човек!

3 килограма за 1 седмица и още 3 на следващата. Е, как да не се похваля! Чудесна работа на екипа, изключително трудолюбиви и талантливи момчета и много благодаря за програмата! Ще продължа да я използвам!

Жана П.

Дадоха ми страхотна мотивация

Явно всичко, от което съм имала нужда, е била силна мотивация, за да променя начина си на живот към по-здравословен и това да ми се отрази и визуално. Специални благодарности на екипа, които ми помогнаха да го постигна!

Ани К.

Идеалното място за постигане на резултати

Успях да сваля близо 8 килограма, изцяло благодарение на програмата на Лъки Фит. Ако някой ви каже, че става с гладуване, лъже ви, всъщност има много храна, но е целесъобразна и здравословна, а организмът бързо се справя с нея, заради физическото натоварване и процедури.

К. В., България

Резултатите се запазиха!

Здравейте! Пиша Ви година след като Ви посетих, за да се похваля, че запазих теглото си през цялото време! Използвам програмата, която ми направихте Вие и не съм променила нищо! Желая Ви много успех!

Ива В.

Вече не ме е срам!

Беше ме срам да излизам на разходка с приятелки, защото тежах доста за жена на моята възраст. Имате пълната ми благодарност за това, че ми помогнахте да сваля част от теглото си и да си върна малко самочувствие!

ХХ, България

Благодарности и късмет!

Както Ви обещах - пиша още веднъж месец по-късно и съм много горда от постигнатото. Нямаше да сваля толкова килограми без Вашата помощ!

ХХ, България