Отзиви от клиенти

Още 2 килограма надолу!

Свалих още 2 килограма след престоя си в Лъкифит, спазвайки всички препоръки!

Здравка В.

ЛъкиФит преобърна живота ми положително!

ЛъкиФит преобърна живота ми! Аз майка на 10 годишно момче и за повечето хора е ясно, че трудно може да се съчетае майчинството, работата и здравословния начин на живот. В ЛъкиФит успях да се насладя както на истинска почивка, така и на цялостно зареждане на тялото и ума. Всеки ден имахме включени в програмата различни активности, които да подпомогнат процеса на отслабване. Не съм била никога с наднормено тегло, но по-скоро търсех място, програма, идеи и съвети за по-здравословен начин на живот. И в ЛъкиФит го намерих. На всички работещи майки препоръчвам горещо!

Ники Панталеева

Споделям възхищение от организацията!

Здравейте ЛъкиФит и поздравления за успешния лагер за отслабване! Споделям възхищение от организацията! Страдам от наднормено тегло от доста години и съм пробвала какви ли не диети и режими на хранене, за да смъкна килограмите. В клиниката ЛъкиФит намерих разбиране, позитивно отношение. Разбира се за период от 14 дни е почти невъзможно как да се освободя на 100% от натрупаните килца, но разбрах кои храни трябва да консумирам, така че да не гладувам, а постепенно да свалям и поддържам килограмите. Другото което е, в ЛъкиФит получих безценни съвети на тема здравословно отслабване, които да мога да прилагам оттук насетне в ежедневието си. На всички, които страдат от наднормено тегло, препоръчвам да посетите програмата поне за 7 дни. Освен прекрасни спомени, ще видите практически какво трябва да правите, за да отслабнете.

Тамара Пашова

Поздравления за сполучливия център за отслабване

Поздравления за сполучливия център за отслабване ЛъкиФит. Наистина всичко в него беше на високо ново. Храненето беше предостатъчно, макар и с органичение в калориите, вкусно, питателно и здравословно. Наред с храната допълнителните активности в програмата също бяха на ниво - имаше конна езда, еднодневни екскурзии, плуване, танци, гимнастика. За седмица бях част от програмата Ви и ефект имаше. Успях да сваля някъде към 5-6 килограма, което ме устройваше напълно. До нови срещи!

Таня Василева

Постигнати резултати!

Свалих точно около 8% от теглото си за 2 седмици, колкото пишеше на сайта, а мислех, че е просто за реклама! Много съм доволна, постигнах желания резултат при повече от задоволителни условия!

Николета Александрова

Поздрави и до нови срещи!

Казвам се Ивелина, ако не ме помните, мина почти половин година от моя престой при Вас. Обещах да пиша на сайта Ви и не съм забравила! Страхотни процедури, близо 8 килограма надолу и в момента продължавам да поддържам фигура. Специални поздрави на екипа!

Ивелина М.

Добро място за хора без мотивация

Ако имате желание за собствено усъвършенстване и разкрасяване на фигурата си, но ви липсва мотивация, както беше в моя случай, ЛъкиФит е идеалното място за нас! Екипът ще ви мотивира достатъчно и ще ви помогне да стартирате нещо изключително полезно за здравето си!

Н. Т., България

За втори път посещавам клиниката и пак бих дошла!

Здравейте приятели от LuckyFit! Пише Ви Наталия от Варна. Искам да Ви споделя впечатленията от лагера за отслабване и тази година. Както знаете, Вашата почитателка съм от миналата година, когато бях в програмата за седмица, и съвсем неизненадващо реших да дойда и сега! Не че страдам от сериозно наднормено тегло, по-скоро търсех активна почивка сред природата, а стягащият и видимо отслабващ ефект, дойде меджу другото и при второто ми участие.

Продължавайте да бъдете все така страхотни и идейни! Нямам търпение да се включа и в следващия сезон!

Поздрави и до скоро,

Ваша Наталия!

Наталия Пехливанова

За нас остава най-лесното

Ръководителите на програмата правят всичко изключително просто и елементарно за нас. Поемат изготвянето на диетите, тренировките, а за нас оставят лесното - да слушаме и да изпълняваме. 🙂 Успешно свалих 10 килограма за по-малко от месец, имате огромно благодаря!

 

Н. В.

Поддържам тегло почти година вече

Много ми допадна индивидуалния подход. С помощта на ЛъкиФит се отървах от 14 излишни килограма и поддържам теглото си близо година вече!

К. Р.

Получавате наистина много повече от цената

Здравейте! На 1.04.2017 бях за 2 седмици в Лъки Банско по програма ЛъкиФит Бюти в самостоятелно студио. Заплатих общо 679.20€ (668€ ЛъкиФит Бюти + 11.20€ туристическа такса), което се пада около 95лв на ден. За тази цена получих - ежедневен сутрешен прием на фреш със зеолит; всяка сутрин китайска дихателна гимнастика; ежедневни планински преходи на прекрасни места; неограничено ползване на вътрешен басейн и СПА; ежедневна гимнастика - йога; масаж или терапия (общо 14 за 14 дневния ми престой, от които някои са комбинирани и ми ги направиха в рамките на 10дни); 5 пъти в седмицата танци - латино или народни; 2 конни езди; 2 екскурзии - Мелник, Роженски манастир, Ковачевица и Лещен; измерване + подарък 2 тениски и шапка; всекидневно почистване на студиото и безплатно пране на дрехите ми (сутрин си оставям чантата с мръсните дрехи и наобяд ги намирах изпрани и изгладени); неограничен прием на Канген вода; 5 хранения на ден, въпреки че си избрах прием от 1000ксаl и съм доста лакома, в повечето дни се чувствах дори преяла. 2 от вечерите са в ресторант Леонардо; ХИЛЯДИ НЕЗАБРАВИМИ ЕМОЦИИ. Направих 30-часово гладуване с прием на зеленчуков бульон (по 3 пъти на ден ми даваха термос с пресен бульон). Свалих -4.6кг мазнина и най-вече положителна вътрешна промяна. След програмата продължих да отслабвам, въпреки че нямам време за тренировки и имам леки прегрешения в храненето. За справка: най-евтиният масаж в Лъки Банско е 80лв, една конна езда - 30лв....и т.н. Ръководителите и персонала са изключително любезни и отзивчиви. Всяка вечер стаята се подготвя за лека нощ 🙂

 

Повярвайте ми, че получавате наистина много повече от цената, която сте заплатили.

 

Благодаря Ви, Лъки Фит!

XX, България

7 килограма за 2 седмици

7 килограма по-малко само за 2 седмици! Изобщо не искам да се връщам на старото тегло! Обикновено губя мотивация след няколко дни опити, но в ЛъкиФит толкова помагат, че дори след програмата, все още имам желание да подобря тялото си и начина на живот!

 

Невена С.

Клиника, която дава много повече

Когато една клиника се грижи за клиентите си, когато една клиника помага и е честна с тях, един потребител е най-логично да напише едно позитивно ревю на базата на впечатленията си.

Lucky Fit е не просто клиника за детокс или отслабване, за мен това е клиника, която дава много повече.

Благодаря от сърце на всички експерти в клиниката: проф. Божидар Попов, Теодор Кордев, Иван Великов, д-р Русков и абсолютно всички останали (извинявайте ако съм изпуснал някого) които ми помогнаха в този труден за мен момент в който се борих с грешните си навици...

Не просто доброто обслужване и цени, а най-вече качествената услуга с РЕЗУЛТАТ, това за мен е перфектната комбинация за един бизнес свързан с здравето на човека.

Препоръчвам Лъки Фит и благодаря на целия им екип за чудесните резултати, които постигнахме съвместно за моето тяло и организъм!

Никола Минков

ЛъкиФит са правилните хора

Завинаги ще съм признателна на ЛъкиФит и Тео! На 42, отдавна си мислех, че съм загубила амбиция да сваля килограмите и да започна да се чувствам по-добре. Но ето, че с правилните хора на твоя страна, всичко е възможно!

Ц. И.

Много ми хареса!

Много ми хареса, храната е изключително вкусна и целият ден е изпълнен с походи, йога, латино танци, хоро и т.н 😉

Ани, България

Постигнато европейско ниво на обслужване

След едноседмичен престой в хотел Лъки Банско по програмата "Лъкифит", искам да благодаря на целия екип на този прекрасен хотел. Още от посрещането на рецепцията, обслужването в ресторанта, страхотните момичета от СПА центъра, момчетата и момичетата от лобибара,камериерките-през цялото време на престоя ни всички бяха усмихнати,любезни и готови винаги да се отзоват. Специални благодарности на ръководителя на програмата Тео, който се стараеше ежедневно да провокира интересите ни и двигателната ни активност с разнообразни дейности-гимнастика, йога, ежедневно ходене в планината, екскурзии до манастири и културни забележителности, танци. Всеки ден посещавахме различни маршрути в Рила, Пирин и Родопите. Звучи прекалено хубаво за да е истина, но в хотел "Лъки" Банско наистина е постигнато европейско ниво на обслужване.

Тара, България

Непременно ще посетим и зимния сезон

Прекарахме 2 хубави дни в апартхотел LUCKY BANSKO. Обстановката е страхотна. Обслужването е прекрасно, хигиената отлична, закуските и вечерите богати.

Непременно ще посетиме отново апартхотела както летния, така и зимния сезон!!!

Поздравления на целия персонал!

A., България

Мечтая за такава почивка и през следващата година

Прекарахме чудесна почивка по програма Лъки Фит. Бяхме ангажирани през цялото време и се чувствахме обгрижвани и от персонала на хотела и от организаторите на програмата. Сутрин имахме китайска дихателна гимнастика, закуска и преход или екскурзия в планините под ръководство на инструктора ни Тео. Децата ги водихме с нас навсякъде, защото имаше транспорт от хотела /децата имат специални впечатления от шофьора Кольо/. Раздаваха ни минерална вода, тениски и раници. После приятно изморени обядвахме с групата и отпочивахме в СПА отдадени в ръцете на опитни масажистки -Рая,Оля и Еми.Децата се забавляваха в басейна или в детски кът. След плодова закуска в 16 имахме латино танци и фитнес. Вечеря и разходки в Банско /случихми и на джаз-фестивала/. Обитавахме в много функционален и добре обзаведен апартамент,имахме и безплатно пране на дрехи всеки ден. Хотела е разположен в близост до голям супер и 10 мин. пеш до центъра на Банско. Мечтая за такава почивка и през следващата година!

Юли Борисова

Помогнахте ми!

След толкова години напразни опити да сваля тегло, най-после вие бяхте тези, които ми помогнаха да го направя! Началото е поставено. Благодаря!

Петранка С.

Помагат ни да отслабнем

Само мога да ви благодаря и поздравя за изумителните усилия и умения, които полагате, за да сме доволни и отслабнали ние!

Й. Т.

Маргарита Николова

Изключителен професионализъм на водачите Тео и Ради. Направиха всичко за да се чувства всеки един от нас комфортно. Оценявам гъвкавостта в режима на хранене и програмата. Изключително добре подготвен персонал на хотела и СПА, Всички са много любезни, обслужването е на ниво.

Маргарита Николова

Много добри резултати

Тео и Ради са отлични водачи, а благодарение на Тео и неговите умения, като фитнес инструктор, престоят ни тук даде толкова добри резултати.

ХХ, България

Каталина (Румъния)

Поздравления за нововъведенията:

*избора от различни калории;

*избора на маршрут, като сложност;

Програмата е изключителна и като всеки път ми даде незабравими моменти. Голямо благодаря на целия екип и най-вече на Тео за професионализма и енергията, с които прави ЛФ това, което е –промяна на живота в положителен аспект.

test3

Каталина (Румъния)

Много добре балансирана програма

Много добре балансирана програма, отлично обучен персонал. Тео е отличен водещ с отлична организация на експертиза и отношение. Благодаря!

test6

ХХ, България

Атина, Гърция

Поздравления за нивото, което поддържате. Нямам забележки! И за в бъдеще ще ви посещавам редовно. Тео е незаменим. Чувствам се обгрижена във вашия хотел. Камериерките са изключително любезни, а един ден момче от поддръжката ме поздрави пет път за един ден! Обиколила съм доста хотели, но няма такива като вас! Браво! Всяка година ставате все по-добри! Отлични служители- Светлана, Гергана, Дарена, Мимо, Таня, Ради, Боби – управител на ресторанта и Боян. Похвала и за новата главна готвачка.

Атина, Гърция

Програмата ЛФ

Посещавам програмата ЛФ от 4 години и поздравявам мениджмънта за доброто ниво на обслужване. Прекрасният персонал отличава хотел Лъки от останалите хотели в Банско.  Това е и причината да продължавам да бъда ваша клиентка!

ХХ, България

Мария Захариева

Едно прекрасно място, където заедно с природата и хората възвръщаш силите си. Тук и хората лекуват. Благодаря, ще бъда ваша реклама. Тео е страхотен! Похвали за Елена, Светлана, Гергана, Емилия, Боби-шофьор, Боби – ресторант.

Чистотата е на висота, браво на момичетата!

Мария Захариева

Цветелина Георгиева

Много съм доволна от невероятното внимание   и любезност на целия персонал. Програмата е уникална и наистина помага на много хора да се справят с напрежението, стреса, неправилният начин на живот, съчетаващ обездвижване и нездравословно хранене. Организмът успява да се зареди и да изгради нови хранителни и двигателни навици.

Наистина благодаря от сърце на Тео, за неговия професионализъм и за вниманието, което обръща на всеки един от участник.

Благодаря на Ради, който се справя перфектно със задълженията си и подпомагането на всеки един член от групата. Сърдечен и мил, мислещ млад човек.

Благодаря за отличната организираност и оперативност на служителите на рецепция –Светлана, Вили, Любчо и Георги.

Симпатичните служители на Лоби бара са много мили и усмихнати – Мая и Мимо.

Персоналът на ресторанта прави всичко възможно да се почувстват гостите добре посрещнати и обслужени – Боби, Илияна, Дани, Деси, Дарена, Хриси.

СПА –Юлия, Рая, Боби, Еми, Елена, Даниела – полагат усилия да посрещнат и помогнат на гостите за да се чувстват перфектно.

Персоналът на Леонардо се справя перфектно – Иван Д., както и всички останали.

Благодаря на камериерките, които се грижат за чистотата и комфорта на 3 ет. – Фатма и Гюлтен.

Благодаря на Тео, че развива програмата, съчетава я с научен подход и мисля, че е в процес на създаване на научна област. Пожелавам на него и на всички които допринасят за програмата ЛФ –много успехи. Успехът на програмата е успех за нас – участниците!!!

Цветелина Георгиева

ХХ, България

Искам да благодаря на всички, които създадоха тази програма и се грижат всичко това да се случва. Много благодаря за грижите на всички, които работят в хотела. Вие ни карате да се чувстваме като в къщи, с много топлина и приятни усещания. Освен това персонала на хотела е на толкова високо ниво обучен, че нашите лични предпочитания за почивка и престой извън програмата са тук, при вас.

Благодаря ви за прекрасното обслужване.

ХХ, България

Мария Савова

С пълно доверие съм към програмата и пожелавам още дълги години да носи радост, енергия и здраве ва участниците в нея. Благодаря!

Мария Савова

Ина Килева

Искам да отбележа качеството на услугите, прекрасната работа на камериерките и любезното отношение на рецепция.

Теодор Кордев е сърцето на програмата, уникален специалист и прекрасен човек.

Добри масажисти , особено Еми.

Пожелавам да запазите високия стандарт на услугите, включително транспорт до различните маршрути и подкрепата към всички гости на хотела.

Ина Килева

Андрей Петров

Програмата е страхотна! Според мен е най-доброто, което в момента може да са намери в България!

Тео е страхотен професионалист и уникален човек! Поздравления, че го имате като част от програмата!

Андрей Петров

ХХ, България

Отлично отношение, професионален и усмихнат екип, отзивчив персонал, много добра организация и гостоприемно отношение. Отлични специалисти в лицето на : Тео, Еми, Мимо, Боби,Рая.

ХХ, България

Иван Иванов

Изградената програма Лъки фит се отличава с балансираност ( в активностите, в храненето, във възстановяването ), добра организация и професионализъм.

Тео и екипът му успяват да постигнат резултати, които далеч надскачат идеята за оптимизиране ( редукция ) на тегло - постига се физическо и емоционално зареждане, създават се приятелства.

Невероятното за българските стандарти обслужване в Апарт хотел Лъки, съчетано с величието и красотата на Пирин и Рила е последният елемент, който прави програмата на Теодор Кордев привлекателна и без аналог.

Иван Иванов

Съчетание на полезното с приятното!

За мен няма по-приятно нещо от тренировки при 5 звездни условия. Да сваляш излишни килограми, докато в същото време се награждаваш с вкусотии. Много добро съчетание на полезното с приятното!

Галя Зафирова

Възхитена съм от обслужването

Имах удоволствието да почивам 2 години под ред.-2015 и 2016г. Възхитена съм от обслужването. Специалистите по програмата "Лъки фит" са на много високо ниво.

Благодаря Ви за прекрасната почивка.

Поздрави,

З. Скорчева

З. Скорчева

Тотка, България

Тръгвам към Банско. Пристигам пред хотела и още до като се оглеждам дали съм на точното място, от  хотела „изкача” с количка за багаж едно младо и слабичко момче, много усмихнато. В последствие научавам името му –Боби /май е Боян/. Взима багажа и паркира колата ми. С усмивка от рецепцията ми подават ключа.

Влизам в стаята – просторна, светла, чиста и топла. Възкликвам „Не може да бъде”!!!...... И с това възклицание си тръгнах от Банско след 14 дни. Започвам от срещата с Тео, водачите Боби и Радо, служителите от рецепцията, сервитьорите и камериерките /стая 217/ шофьорите на бусчетата. Всички бяха изключително любезни, внимателни и най-важното – тези хора си вършат безупречно работата. Като прибавя и условията, които предлага хотела, мога да кажа – ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО, КОГАТО ЧОВЕК ИСКА.

Програмата, дневния режим, храната – добре планирано удоволствие! Прекарах две чудесни седмици в подножието на Пирин, разходихме се из Рила, Пирин  и Родопите, видяхме Лещен, Ковачевица, Делчево, Добърско. Красива моя Родино! И ние ви обичаме!

 

Тотка, България

Клиенти от Австрия

Отлична храна, обслужване, много чист хотел. Въпреки, че повечето се говори на български език.

test4

Клиенти от Австрия

Здрав дух в здраво тяло – факт

Звучи малко клише, но е факт, че тук се акцентира основно върху това - как да заздравите духа си, волята си, графиците си и по този начин - здравето на тялото си.

М. В., Стара Загора

Агнеса Танчева

Като цяло впечатлението ми е отлично. Разтоварих се от напрежението в ежедневието си. Може да се каже, че програмата е пет звезди и половина. Благодаря на Тео!

test2

Агнеса Танчева

Бързо отслабване без стрес

Препоръчвам горещо 14 дневната програма в Лъки Фит на девойки, които като мен жадуват да влязат отново във форма. Имаше видим ефект, дори само за тези две седмици. Процедурите, активностите и режима не бяха стресиращи, дори напротив. Всичко протече леко и без напрягане и за кратко време успях да си вляза в едни стари дънки 😉

Бистра Николова

Благодаря Ви, че Ви има!

Здравейте ЛъкиФит! Благодаря Ви, че Ви има и че продължавате да правите такива чудесни програми. Чух че ще има нова програма за Йога и нямам търпение да се включа и тази година. Предната 2017 г. бях участничка в програмата ЛъкиФит Антристрес и много ми харесаха планинските преходи в Рила и Пирин, освен това имаше и релаксиращи програма. Не бях в програмата толкова с цел да отслабна, по-скоро да си почина, да се полюбувам на красивата планинска природа и да науча малко повече как да приложа препоръките за здравословно хранене от почивката във всекидневието си. Работя по въпроса. 🙂 До нови срещи!

Верка Атанасова

Страхотна програма!

Бих искала да искажа специални благодарности на екипа и на програмата, която водеше Теодор! Успях да сваля над 4 килограма в рамките на седмица и имам изготвен график, по който да продължа да се движа, за да запазя и дори подобря резултатите. Страхотна програма!

Габриела

ЛъкиФит е правилното място за отслабване

Много съм доволна от тренировките, от инструктура, от хотела и персонала. За мен лично си заслужава - правите услуга на себе си, на здравето си, на тялото си, дори на близките си. А точно в ЛъкиФит са събрали невероятен професионализъм и е правилното място за отслабване.

Албена С.

Най-много ми допаднаха позитивните емоции

Програмата е задоволителна, защото килограми действително се свалят - около 10 кг за 2 седмици. Най-много ми допадна това, че денят е изпълнен с позитивни емоции, заради планинските преходи, екскурзиите, гимнастиката, танците, конната езда, плуването, вечерните забави... Възползвах се многократно от неограниченото ползване на сауна и парна баня.

Вероника М.

Отново бих се върнала

Поздравявам екипа на Лъки Фит за прекрасното отношение, което получих по време на участието си в програмата за отслабване.

Без да изпадам в много детайли искам да кажа, че в рамките само на 7 дни, успях да се лиша от близо 4 килограма като не съм се лишавала от нищо. Мотото на програмата наистина е Отслабвай без гладуване и наистина успях да намаля обиколката си без глад.

Основната идея на програмата беше да спортуваме, да правим планирани разходки, да се забавляваме заедно и да хапваме вкусна храна. За мен, тази седмица прекарана там ме остави с много приятни спомени и определено бих се върнала отново!

Препоръчвам на всички, които искат да влязат във форма и да се срещнат с нови прители, да посетят Лъки Фит.

test1

Паулина Мирчева

Как да не се похвали човек!

3 килограма за 1 седмица и още 3 на следващата. Е, как да не се похваля! Чудесна работа на екипа, изключително трудолюбиви и талантливи момчета и много благодаря за програмата! Ще продължа да я използвам!

Жана П.

Дадоха ми страхотна мотивация

Явно всичко, от което съм имала нужда, е била силна мотивация, за да променя начина си на живот към по-здравословен и това да ми се отрази и визуално. Специални благодарности на екипа, които ми помогнаха да го постигна!

Ани К.

Идеалното място за постигане на резултати

Успях да сваля близо 8 килограма, изцяло благодарение на програмата на Лъки Фит. Ако някой ви каже, че става с гладуване, лъже ви, всъщност има много храна, но е целесъобразна и здравословна, а организмът бързо се справя с нея, заради физическото натоварване и процедури.

К. В., България

Резултатите се запазиха!

Здравейте! Пиша Ви година след като Ви посетих, за да се похваля, че запазих теглото си през цялото време! Използвам програмата, която ми направихте Вие и не съм променила нищо! Желая Ви много успех!

Ива В.

Вече не ме е срам!

Беше ме срам да излизам на разходка с приятелки, защото тежах доста за жена на моята възраст. Имате пълната ми благодарност за това, че ми помогнахте да сваля част от теглото си и да си върна малко самочувствие!

ХХ, България

Благодарности и късмет!

Както Ви обещах - пиша още веднъж месец по-късно и съм много горда от постигнатото. Нямаше да сваля толкова килограми без Вашата помощ!

ХХ, България