[:bg]Вечеря в ресторант „Леонардо“ | LuckyFit[:en]Dinner at Leonardo restaurant | LuckyFit[:]

Вечерят в ресторант „Леонардо“ | LuckyFit

Искате бързо отслабване? С ЛъкиФит в Банско ще го постигнете лесно и то – докато сте на луксозна почивка в петзвезден хотел с многобройни развлечения. При това говорим за здравословно отслабване, което да бъде и трайно.

Това ще е отслабване без диета, по време на което храната ще е разнообразна и вкусна.

След първоначално стопените килограми – до 6% от теглото за седмица и до 8% при двуседмичен курс, ще научите как за една година да намалите между 20 и 30 на сто от теглото си; да достигнете желаната фигура и да я поддържате.

Участниците в програмата обаче трябва да са мотивирани, защото тя изисква отказ от вредните навици, довели до напълняването и изграждането на нови навици, съобразени с природосъобразния начин на живот.

Затова да се замислим още веднъж – какво „печелим“ от излишните килограми? Те със сигурност не водят до излишно самочувствие. Напротив, за повечето хора, които имат такъв проблем, той си е доста потискащ.  Дори може да създаде комплекси и допълнително да ограничи социалните контакти.

Прекомерното напълняване не е само проблем на външния вид – то увеличава риска от редица болести и неразположения на организма. Наднорменото тегло обикновено води до високо кръвно налягане и други заболявания на сърдечно-съдовата система. А този вид болести са сред водещите причини за смъртността у нас.

Упражнения във фитнеса
Упражнения във фитнеса центъра

Излишните килограми също така натоварват скелета и могат да доведат до костни и ставни проблеми. А стигнало ли се е до затлъстяване, то в организма са натрупани различни токсини, които нарушават дейностите му. Може да се стигне до заболявания на черния дроб, тумори и др.

Така че темата Отслабване е актуална не само във връзка с външния вид, но и като предотвратяване на здравословни проблеми.

На този фон медицинската статистика сочи, че поради небалансирано хранене и обездвижване, наднорменото тегло у нас е широкоразпространен проблем и при възрастните, и при децата.

Това е отчел професионалният екип на ЛъкиФит – петзвездна клиника за ефективно отслабване, антистрес и детокс по време на активна почивка в Банско. Общият ефект от методите тук включва здравословно разкрасяване и подмладяване.

Храненето и менюто в ЛъкиФит

В “Лъки” център за отслабване се залага на разнообразно, вкусно, но нискокалорично балансирано хранене, съчетано с разнообразни типове двигателна активност. 

Вместо тежки и ограничаващи диети, програмата залага на контролиран прием на калории, съобразен с енергийния разход в течение на деня. По този начин, в организма не се натрупват дефицити – тялото има всичко необходимо за нормална функция, а мазнините се топят без от това да страдат мускулната маса и приема на жизненоважни витамини и минерали. 

Тази формула е създадена, за да гарантира не просто отслабване, но цялостно възобновяване на организма, подобряване на тонуса и контрол върху редица здравословни състояние, свързани с натрупването на излишни килограми. 

Хранителният режим за отслабване и детокс се контролира от проф. Божидар Попов. Освен че от много години е председател на Научното дружество по хранене и диететика в България, проф. Попов е и член на редица авторитетни международни организации. Сред например е и Европейската академия по хранене.

По време на престоя ви, вие ще консумирате само пресни и здравословни продукти, приготвени по възможно най-подходящия за диетата ви начин. Ще пиете алкална вода, ще приемате зеолит и ще имате достъп до индивидуално вегетарианско или веган меню, ако това е избраният от вас начин на хранене. 

Програмата за физическа активност

За физическата активност в ЛъкиФит трябва да кажем, че тя протича под медицински контрол и е организирана според възможностите на участниците. В програмата влизат активности като преходи в планината, конна езда, плуване, фитес, каланетика, танци, йога, китайска дихателна гимнастика и различни групови забавления.

Станете елегантни, свежи и активни с програмите на ЛъкиФит!

Целият комплекс активности е внимателно подбран за целите на програмата :

  • да се  намалят телесните мазнини 
  • да се увеличат физическата издръжливост и гъвкавостта 
  • да се вдигне тонусът 

Физическите дейности се допълват взаимно, за да има балансирано натоварване на цялостната мускулатура. Всяка дейност също има премерени варианти и степени – при преходите, например, се редуват терени с различни наклони, видове настилки и т.н.

Така на практика и чрез лекции ще получите модел за начина ви на живот, с който да отслабнете и да избегнете по-нататъшно напълняване. В един типичен ден в програмата за отслабване, посетителите имат четири здравословни хранения, дихателни практики, разходки в планината, релаксиращи процедури и спортни занимания по избор. 

Програми според нуждите и целите ви за отслабване

Всъщност, ЛъкиФит, която е базирана в апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс и предлага целия му петзвезден комфорт на участниците, има няколко програми. 

С допълнителни процедури към основната програма – ЛъкиФит Стандарт – може да се наблегне например и на козметичния ефект – чрез ЛъкиФит Бюти.

ЛъкиФит Антистрес пък е подходяща и за хора с нормално тегло, които искат активна почивка и и подобрен начин на живот.  

Подробности за всички предлагани програми могат да се намерят на сайта на ЛъкиФит. Там можете и да се свържете с екипа ни, за да получите цялата необходима подкрепа в процеса на избор на програма, резервация и организиране на престоя ви на място в хотела.

https://luckyfit.eu/accommodation/

https://www.youtube.com/watch?v=pDSaieZyQY8

Направете вашата резервация
starstarstarstarstar