Станете елегантни с ЛъкиФит, свежи и активни!
[:bg]Вечеря в ресторант „Леонардо“ | LuckyFit[:en]Dinner at Leonardo restaurant | LuckyFit[:]

Вечерят в ресторант „Леонардо“ | LuckyFit

Искате бързо отслабване? С ЛъкиФит в Банско ще го постигнете лесно и то – докато сте на луксозна почивка в петзвезден хотел с многобройни развлечения. При това говорим за здравословно отслабване, което да бъде и трайно.

Това ще е отслабване без диета, по време на което храната ще е  разнообразна и вкусна.

След първоначално стопените килограми – до 6 % от теглото за седмица и до 8 % при двуседмичен курс, ще научите как за една година да намалите между 20 и 30 на сто от теглото си; да достигнете желаната фигура и да я поддържате.

Участниците в програмата обаче трябва да са мотивирани, защото тя изисква отказ от вредните навици, довели до напълняването и изграждането на нови от природосъобразния начин на живот.

Затова да се замислим още веднъж – какво „печелим“ от излишните килограми? Те със сигурност не водят до излишно самочувствие. Напротив, за повечето хора, които имат такъв проблем, той си е доста потискащ.  Дори може да създаде комплекси и допълнително да ограничи социалните контакти.

Прекомерното напълняване обаче не е само въпрос на външния вид – то увеличава риска от редица болести. Наднорменото тегло обикновено води до високо кръвно и други заболявания на сърдечно-съдовата система. А този вид болести са сред водещите причини за смъртността у нас.

Упражнения във фитнеса
Упражнения във фитнеса центъра

Излишните килограми също така натоварват скелета и могат да доведат до костни и ставни проблеми. А стигнало ли се е до затлъстяване, то в организма са натрупани различни токсини, които нарушават дейностите му. Може да се стигне до заболявания на черния дроб, тумори и др.

Така че темата Отслабване е актуална не само във връзка с външния вид, но и като предотвратяване на здравословни проблеми.

На този фон медицинската статистика сочи, че поради небалансирано хранене и обездвижване, наднорменото тегло у нас е широкоразпространен проблем и при възрастните, и при децата.

Това е отчел професионалният екип на ЛъкиФит – петзвездната клиника в Банско за ефективно отслабване, детокс, антистрес по време на активна почивка. Общият ефект от методите тук включва разкрасяване и подмладяване.

Тук се залага на разнообразно, вкусно, но нискокалорично, балансирано хранене, съчетано с двигателна активност.

Хранителният режим се контролира от проф. Божидар Попов. Освен че от много години е председател на Научното дружество по хранене и диететика в България, проф. Попов е и член на редица авторитетни международни организации. Сред например е и Европейската академия по хранене.

За физическата активност трябва да кажем, че тя протича под медицински контрол и е според възможностите на участниците. Има преходи в планината, конна езда, плуване, фитес, каланетика, танци, йога, китайска дихателна гимнастика, забавления.

Целият комплекс активности е внимателно подбран за целите на програмата – да се  намалят телесните мазнини, да се увеличи физическата издръжливост, гъвкавостта, да се вдигне тонусът.

Физическите дейности се допълват взаимно, за да има балансирано натоварване на цялостната мускулатура. Всяка дейност също има премерени варианти и степени – при преходите например се редуват терени с различни наклони, видове настилки и т.н.

Така на практика и чрез лекции ще получите модел за начина ви на живот, с който да отслабнете и да избегнете по-нататъшно напълняване.

Всъщност ЛъкиФит, която е базирана в апартхотел Лъки Банско & СПА и предлага целия му петзвезден комфорт на участниците, има няколко програми. С допълнителни процедури към основната – ЛъкиФит Стандарт, може да се наблегне например и на козметичния ефект – чрез ЛъкиФит Бюти.

ЛъкиФит Антистрес пък е подходяща и за хора с нормално тегло, които искат активна почивка и и подобрен начин на живот.  

Всички програми могат да се намерят на сайта на ЛъкиФит.

Там може и да се свържете с екипа, за да направите резервации. 

https://luckyfit.eu/accommodation/

https://www.youtube.com/watch?v=pDSaieZyQY8

Вашият коментар