Стига глад, стига диети – отслабнете с удоволствие!
[:bg]Сутрешна гимнастика[:en]Morning workout[:]

Искате ли да отслабнете видимо, докато си почивате комфортно за седмица в луксозен хотел? А още по-видимо за две седмици? Без глад, без диети!

Да намалите целулита, да подобрите обиколките в проблемните зони, да освежите кожата си, да отдадете тялото и психиката си на заслужена почивка и многобройни развлечения, да повдигнете тонуса си, да постигнете цялостно освежаване?

Може – чрез програмата ЛъкиФит.

Дебелариум Лъки Фит - Сутрешна гимнастика

 

Нещо повече – с ЛъкиФит ще постигнете здравословно отслабване и то трайно

Ще можете буквално да изваете фигурата си. Първата седмица ще свалите 4-6%  от теглото си, втората – 6-8%, а за година ще имате възможност за постепенно отслабване без диета до 20-30%! Това е така, защото с ЛъкиФит ще подобрите качеството си на живот, ще преодолеете вредните навици, ще заживеете ведро и здравословно. Само за една-две седмици се постигат значими за здравето резултати, свързани с намален риск от ракови и сърдечни заболявания. Изчезват оплаквания като главоболие и разстройства на храносмилателната дейност. Повишава се жизнената енергия. Това не е случайно – програмата е създадена и се провежда от екипа професионалисти с дългогодишен опит в областта на природосъобразното балансирано хранене, полезната физическа активност и редуцирането на телесно тегло. ЛъкиФит e програма за отслабване, антистрес и пречистване на организма, и e единствена по рода си профилактична програма за намаляване и поддържане на здравословна телесна форма без глад. Създадена през 2008 година, тя има доказан ефект и се радва на голям брой почитатели.

 

dfd

 

Стандартна програма за отслабване се фокусира върху здравословно хранене и движение за по-добра физическа форма и начин на живот.

В програмите на „ЛъкиФит” задължително присъства разнообразието от SPA процедури, пакетът включва масажи, сауна и парна баня.

Като за начало можете да избирате измежду пет програми според възможностите и желанията си – „ЛъкиФит Стандарт“, „ЛъкиФит Плюс“, „ЛъкиФит Антистрес“,“ЛъкиФит Бюти“ и „ЛъкиФит Уикенд“, която е един страхотен начин да се насладите на релаксираща почивка сред работната седмица, както и ще ви позволи да се запознаете с останалите програми. Разбира се, всичко протича под медицински контрол, като още в началото ще ви се направи обстоен преглед – участниците трябва да са в добро общо състояние, без тежки здравословни проблеми. При някои заболявания, по лекарска преценка, може да се намалят физическите ви активности по програмата.  Които всъщност протичат като развлечения – преходи и активности сред неповторима планинска природа с натоварване според възможностите ви;  ежедневна комбинирана гимнастика, съчетаваща фитнес упражнения, пилате, йога, тае-бо, каланетика и др.; китайска дихателна гимнастика, курсове по народни и съвременни танци. Това се съчетава със здравословен хранителен режим и меню, разработени ексклузивно за програма ЛъкиФит от проф. Божидар Попов – председател на Българското научно дружество по хранене и диететика. Залага се разнообразни и вкусни ястия, съдържащи много полезни вещества , които да са в рамките на между 1000 или 1300 калории дневно. Храненията са 3 или 4 пъти на ден, всекидневно се приемат жива и енергизирана вода, и зеолит. При предварителна заявка, менюто ще бъде съобразено с евентуални хранителни режими – вегетарианство, веганство, алергии, непоносимости.

 

Център за отслабване Лъки Фит - Йога

 

Всички програми на „ЛъкиФит” се провеждат в уникалния петзвезден хотелски комплекс Апартхотел „Лъки Банско“, който се намира между три от най-хубавите планини в България – Рила, Пирин и Родопите. В Апартхотел „Лъки Банско“ ще бъдете настанени в самостоятелно студио с абсолютна шумоизолация, кухненски бокс с всичко необходимо, сателитна телевизия, телефон, безплатна безжична интернет връзка, мини-сейф, мини-бар, баня с вана, халати и козметика… Така всички ползи от ЛъкиФит – този Център за отслабване в Банско – ще получите, докато си почивате чудесно.

Отслабнете с ЛъкиФит, подобрете качеството си на живот!

 

 

Вашият коментар