ПРОГРАМА ЗА ОТСЛАБВАНЕ, ДЕТОКС, АНТИСТРЕС
И РАЗКРАСЯВАНЕ
Клиника за отслабване, активна почивка, пречистване и разхубавяване. Една незабравима ваканция в Банско!
Отстъпка от 20% при повторно участие! animated-heart-basic-smallНОВО В ЛЪКИФИТ от 28 юли
кардиограма и
ехография на сърце
LuckyFit Mobile Header Image

Екип

Team of Lucky Fit | LuckyFit

 

 

 

 

Проф. Божидар Попов | Консултант – лекар диетолог | ЛъкиФит

Проф. Божидар Попов

/Консултант – лекар диетолог/

 

Божидар Георгиев Попов е професор по „Хранене и диететика”. Завършва висшето си образование през 1968 г. в София. От 1999 г. е председател на Българското научно дружество по хранене и диететика.

 

Основните му интереси в областта на науката за хранене са в следните направления: физиология на храненето, физиология на храносмилането и усвояемостта на храната, алтернативно хранене, хранителна профилактика на сърдечно-съдовите заболявания, хигиенно-екологични аспекти на здравето.

 

Откривател е на интерцелуларното храносмилане и няколко метода за анализиране процесите на хранене. Проф. Попов членува в редица международни организации, сред които Европейското научно дружество по затлъстяване, Федерацията на европейските научни дружества по хранене (FENS), Европейската академия по хранене (EANS), Международен съюз на нутриционистите (IUNS) и др.

 

Автор е на повече от 150 публикации и научни съобщения у нас и в чужбина.

 


 

Консултант Физиотерапия | Lucky Fit

     Теодор Кордев

       / Консултант – физиотерапевт /

 

 

 

 

Теодор Кордев e специалист физиотерапевт. Дългогодишен ръководител на програми за здравословен начин на живот, оптимизиране на телесното тегло и лечение на метаболитен синдром.

Специализирал в областта на гериатрията и нутрициологията.

 

Професионалната му кариера започва през 2005 година с организиране на групи за редукция на наднорменото тегло и повишаване на двигателната им активност.

 

Участник и лектор в много форуми, семинари и дискусионни теми. Теодор Кордев е привърженик на активния начин на живот и възстановяване на естествения физиологичен ритъм на организма.

 


 

Иван Великов - LuckyFit

  Иван Великов

 

  /Ръководител на програмата/

 

 

Иван Великов е преподавател по Интегрална йога, Бойни изкуства, Карнавални техники и Логически игри с над 10-годишен опит в работата с деца, юноши и възрастни към „Движение за хармонично развитие“ (Body, Mind and Soul Training).

 

Преминал е множество обучения в системите на Веданта, Будистка, Даоистка и Тантра йога, както с български, така и с чуждестранни преподаватели на световно ниво. Той е двукратен златен медалист на Националното първенство по Йога в България и неколкократен медалист в първенства по класически стилове бойни изкуства. През 2016 г. печели златен медал на Международен шампионат по Йога в Индия.

 

Има дългогодишен опит в организирането и провеждането на спортни лагери за деца и юноши, планински преходи, младежки обмени с международно участие, тиймбилдинг събития, курсове и семинари за личностно развитие и здравословен начин на живот.

 


 

Д-р Георги Русков | Консултант – ендокринолог в ЛъкиФит - Банско

Д-р Георги Русков

 

/Консултант – ендокринолог/

 

Д-р Русков е завършил специалност – Ендокринология и болести на обмяната.

 

Работи като общопрактикуващ лекар повече от 12 години, а като ендокринолог опитът му е над 4 години. Владее английски и руски език.

 


 

Д-р Христина Рускова | Консултант – общопрактикуващ лекар в ЛъкиФит

Д-р Христина Рускова

 

/Консултант – общопрактикуващ лекар/

 

Д-р Рускова е завършила специалност обща медицина. Работи в гр. Банско като общопрактикуващ лекар от 15 г. Владее английски и руски език.

 

 


 

Радослав Праматаров - Водач | ЛъкиФит Банско

Радослав Праматаров

 

/Водач/

 

Служител в Апартхотел Лъки Банско от създаването му. Водач към програма ЛъкиФит от две години. Обича планинските преходи и спорта.

 

 


 

Боян Челенков - Водач | ЛъкиФит - Банско

Боян Челенков

 

/Водач/

 

Завършил професионална гимназия по туризъм със специалност планински водач. Познат на участниците по програма ЛъкиФит от нейното създаване.

 

Обича планинските преходи, спорта и ходенето сред природата. Водач на детски групи в международен лагер ЛъкиКидс.

 


 

Райна Асева | Инструктор – Български народни танци | LuckyFit

Райна Асева

 

/Инструктор – Български народни танци/

 

Завършва специалност „Българска народна хореография“ в ЮЗУ „Неофит Рилски“ гр. Благоевград.

 

Започва да се занимава с преподавателска дейност веднага след завършването си през 1997г. Хонорован преподавател към НЧ „Н. Вапцаров 1894“, гр. Банско.

 

Ръководител е на Танцова формация „Бански фукли“, както и на детски групи за изучаване на модерни и характерни танци. Хореограф и на фолклорен ансамбъл „Разложки мераци“ гр. Разлог. Тя работи към програмата ЛъкиФит още от самото й създаване през 2008г.

 

Танцуването и преподаването са нейното истинско призвание, а удоволствието да предава и вдъхновява чрез българския фолклор хората, занимаващи се с това, са нейна неугасваща страст.

 


 

Силвана Ханджийска | Инструктор – Латино танци | LuckyFit

Силвана Ханджийска

 

/Инструктор – Латино танци/

 

Квалификация: треньор по спортни танци НСА „Васил Левски“. Главен хореограф на Танцов Клуб „Силвана денс“.

 

Национален съдия към БСТФ.

 

Хореограф и постановчик на пиеси в Драматичен театър „Никола Вапцаров“ и Камерна Опера, гр. Благоевград. Организатор на фестивала „Танцов свят“ гр. Разлог.

 

Хореограф на латино и ориенталски танци към програма ЛъкиФит от нейното създаване през 2008 година.