ekip Luckyfit
Екип

kak-da-otsl-img1

small-logo-luckyfitИван Великов

/Ръководител на програмата/

Иван Великов е преподавател по Интегрална йога, Бойни изкуства, Карнавални техники и Логически игри с над 10-годишен опит в работата с деца, юноши и възрастни към „Движение за хармонично развитие“ (Body, Mind and Soul Training).

Преминал е множество обучения в системите на Веданта, Будистка, Даоистка и Тантра йога, както с български, така и с чуждестранни преподаватели на световно ниво. Той е двукратен златен медалист на Националното първенство по Йога в България и неколкократен медалист в първенства по класически стилове бойни изкуства. През 2016 г. печели златен медал на Международен шампионат по Йога в Индия.

Има дългогодишен опит в организирането и провеждането на спортни лагери за деца и юноши, планински преходи, младежки обмени с международно участие, тиймбилдинг събития, курсове и семинари за личностно развитие и здравословен начин на живот.

Д-р Дани | LuckyFit

small-logo-luckyfitД-р Даниел Димитров

/Ръководител на програмата ЛъкиФит ПЪЛЕН ДЕТОКС/

Д-р Даниел Димитров е висококвалифициран специалист в областта на храненето и превантивната медицина, който успешно съчетава конвенционални и неконвенционални методи на диагностика и лечение.

През 2001 г. завършва медицина в Медицински университет – София.

В продължение на осем години повишава професионалната си квалификация, като преминава няколко специализирани курса на обучение: „Хранене и диететика“ (2002 – 2006), МУ – София; „Хранителна непоносимост и свързаните с нея състояния“ (2007), Yorktest  Laboratories; „Обществено здраве и здравен мениджмънт“ (2014 – 2016), МУ – София.

Професионалните интереси на доктор Димитров не се изчерпват с класическото му образование. Воден от желанието да бъде максимално полезен на своите пациенти и с убеждението, че конвенционалната медицина изключва съществени елементи от общата картина на заболяванията, той насочва търсенията си към неконвенционалните методи на лечение и диагностика.

Завършва три нива в курса „Диагностика по метода на д-р Фол“ (2012) на д-р Н. Григорова, първо ниво в курса на IAHDT – Antonius Jansen „Хомеопатична детокс терапия“ (2015); първо ниво в курса на д-р Макавеев „Хомотоксикология (2017); преминава и основен курс на обучение „Терапията на д-р Бах“ (2017), организиран от ЦЗО „Едикта“.

Научните интереси на д-р Даниел Димитров са широкоспектърни и обхващат: нутригеномика и нутригенетика; спортно хранене и възстановяване; затлъстяване и метаболитни състояния, свързани с него; антиейджинг и превантивна медицина; хранителни алергии и интолеранси; емоционално хранене.

От 2006 г. д-р Димитров е главен диетолог и лектор в програмата за отслабване ЛъкиФит ПЪЛЕН ДЕТОКС на апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс.

kak-da-otsl-img1

small-logo-luckyfitД-р Георги Русков

/Консултант – ендокринолог/

Д-р Русков е завършил специалност – Ендокринология и болести на обмяната.

Работи като общопрактикуващ лекар повече от 12 години, а като ендокринолог опитът му е над 4 години. Владее английски и руски език.

kak-da-otsl-img1

small-logo-luckyfitД-р Христина Рускова

/Консултант – общопрактикуващ лекар/

Д-р Рускова е завършила специалност обща медицина. Работи в гр. Банско като общопрактикуващ лекар от 15 г. Владее английски и руски език.

kak-da-otsl-img1

small-logo-luckyfitРадослав Праматаров

/Планински Водач/

Служител в Апартхотел Лъки Банско от създаването му. Водач към програма ЛъкиФит от две години. Обича планинските преходи и спорта.

kak-da-otsl-img1

small-logo-luckyfitБоян Челенков

/Планински Водач/

Завършил професионална гимназия по туризъм със специалност планински водач. Познат на участниците по програма ЛъкиФит от нейното създаване.

Обича планинските преходи, спорта и ходенето сред природата. Водач на детски групи в международен лагер ЛъкиКидс.

kak-da-otsl-img1

small-logo-luckyfitРайна Асева

/Инструктор – Български народни танци/

Завършва специалност „Българска народна хореография“ в ЮЗУ „Неофит Рилски“ гр. Благоевград.

Започва да се занимава с преподавателска дейност веднага след завършването си през 1997г. Хонорован преподавател към НЧ „Н. Вапцаров 1894“, гр. Банско.

Ръководител е на Танцова формация „Бански фукли“, както и на детски групи за изучаване на модерни и характерни танци. Хореограф и на фолклорен ансамбъл „Разложки мераци“ гр. Разлог. Тя работи към програмата ЛъкиФит още от самото й създаване през 2008г.

Танцуването и преподаването са нейното истинско призвание, а удоволствието да предава и вдъхновява чрез българския фолклор хората, занимаващи се с това, са нейна неугасваща страст.

kak-da-otsl-img1

small-logo-luckyfitСилвана Ханджийска

/Инструктор – Латино танци/

Квалификация: треньор по спортни танци НСА „Васил Левски“. Главен хореограф на Танцов Клуб „Силвана денс“.

Национален съдия към БСТФ.

Хореограф и постановчик на пиеси в Драматичен театър „Никола Вапцаров“ и Камерна Опера, гр. Благоевград. Организатор на фестивала „Танцов свят“ гр. Разлог.

Хореограф на латино и ориенталски танци към програма ЛъкиФит от нейното създаване през 2008 година.

mukesh-magmain

small-logo-luckyfitМукеш Мамгайн

/професионален готвач, експерт в приготвянето на индийско къри/

Със своите повече от 15 години професионален опит, придобит в утвърдени ресторанти и хотелски вериги в Индия и региона, той е доказал своите качества, компетентност и надеждност.

Кариерата му започва от ресторант Сангеета, Мумбай, където в продължение на три години (2000 – 2003) натрупва базови познания и опит в кулинарното изкуство.

От 2003 година започва специализацията му в производство на храни и напитки, като последователно заема позициите на помощник-готвач и първи помощник-готвач в отдел Индийско къри в престижни хотели в:
• Индия – Уестенд Ин и Лохмод (Ню Делхи);
• Република Мавриций – Сентоша Ентърпрайз и Ремр Гринакер (Порт Луи);
• Виетнам – Сайгон.

Личните му качества и висок професионализъм го изпращат в престижната 5-звездна хотелска верига Ананта Спа енд Ризорт, където работи в продължение на повече от три години (Пушкар и Удайпур).

От 2017 г. кариерата на Мукеш Мамгай навлиза в качествено нов, по-висок етап, заемайки позицията „Отговорник производство“ в 5-звездния луксозен хотел Мариот Спа енд Ризорт (Джайсалмер, Индия).

Камал Кишор

small-logo-luckyfitКамал Кишор

/Инструктор – Йога/

Камал Кишор започва да практикува йога на 12-годишна възраст под ръководството на Свами Сарасвати в Дивайн Лайф Съсайъти, Ришикеш, Индия.

През август 2007 г. участва в 21-дневен курс по йога за поддържане на добро общо здравословно състояние, организиран от Бихарската школа по йога, Мунгер (Бихар), Индия.

В продължение на три години, от 2012 до 2015 г., Камал Кишор изучава различни видове йога: Сатиананда йога, Раджа йога, Кундалини йога, Крия йога, Мантра йога, Нада йога, йога за деца, ведически ритуали за хармонизиране на чакрите и живота, йога Саняса, създадена от Свами Сарасвати.

През 2013 г. участва в подготовката на поредното издание на Световната конвенция по йога, проведена в Бихар, Индия.

В периода 15 – 29 март 2015 г. провежда курсове по йога и тематични концерти в Тимишоара и Букурещ (Румъния) за асоциация Културен център Рабиндранат Тагор.

От май 2015 до януари 2016 г. посещава различни духовни и йога водачи в Хималаите, с чиято помощ задълбочава познанията си и усъвършенства уменията си в практикуването на йога.