Екип

kak-da-otsl-img1

small-logo-luckyfitИван Великов

/Ръководител на програмата ЛъкиФит/

Иван Великов е преподавател по интегрална йога, бойни изкуства, карнавални техники и логически игри с повече от 10-годишен опит в работата с деца, юноши и възрастни към сдружение „Движение за хармонично развитие на човека“ (BMST – Body, Mind and Soul Training).

Преминал е множество обучения по системите на Веданта, будистка, даоистка и тантра йогапод ръководството на български и чуждестранни преподаватели на световно ниво. Двукратен победител в Националното първенство по йога на България и неколкократен медалист от първенства по бойни изкуства класически стил. През 2016 г. печели златен медал на международен шампионат по йога в Индия.

Иван Великов има дългогодишен опит в организацията и провеждането на спортни лагери за деца и юноши, планински преходи, младежки обмени с международно участие, тиймбилдинг, курсове и семинари за личностно развитие и здравословен начин на живот.

Д-р Дани | LuckyFit

small-logo-luckyfitД-р Даниел Димитров

/Ръководител на програмата ЛъкиФит ПЪЛЕН ДЕТОКС/

Д-р Даниел Димитров е висококвалифициран специалист в областта на храненето и превантивната медицина, който успешно съчетава конвенционални и неконвенционални методи на диагностика и лечение.

През 2001 г. завършва медицина в Медицински университет – София.

В продължение на осем години повишава професионалната си квалификация, като преминава няколко специализирани курса на обучение: „Хранене и диететика“ (2002 – 2006), МУ – София; „Хранителна непоносимост и свързаните с нея състояния“ (2007), Yorktest  Laboratories; „Обществено здраве и здравен мениджмънт“ (2014 – 2016), МУ – София.

Професионалните интереси на д-р Димитров не се изчерпват с класическото му образование. Воден от желанието да бъде максимално полезен на своите пациенти и с убеждението, че конвенционалната медицина изключва съществени елементи от общата картина на заболяванията, той насочва търсенията си към неконвенционалните методи на лечение и диагностика.

Завършва три нива в курса „Диагностика по метода на д-р Фол“ (2012) на д-р Н. Григорова, Iниво в курса на IAHDT – Antonius Jansen „Хомеопатична детокс терапия“ (2015); Iниво в курса на д-р Макавеев „Хомотоксикология (2017); преминава и основен курс на обучение „Терапията на д-р Бах“ (2017), организиран от ЦЗО „Едикта“.

Научните интереси на д-р Даниел Димитров са широкоспектърни и обхващат: нутригеномика и нутригенетика; спортно хранене и възстановяване; затлъстяване и метаболитни състояния, свързани с него; антиейджинг и превантивна медицина; хранителни алергии и интолеранси; емоционално хранене.

От 2006 г. д-р Димитров е главен диетолог и лектор в програмата за отслабване ЛъкиФитПЪЛЕН ДЕТОКС на апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс.

kak-da-otsl-img1

small-logo-luckyfitД-р Георги Русков

/Консултант – ендокринолог/

Д-р Русков завършва Медицински университет – София през 2000 г. През 2013 г. придобива специалност „Ендокринология и болести на обмяната“.

Д-р Русков е специалист в диагностиката и лечението на ендокринни заболявания като диабет, заболявания на щитовидната жлеза и други хормонални и метаболитни нарушения, липидни, хипофизни и надбъбречни нарушения и ендокринна хипертония.

Извършва ехография на щитовидна и млечни жлези. Владее английски, немски и руски език.

kak-da-otsl-img1

small-logo-luckyfitД-р Христина Рускова

/Консултант – общопрактикуващ лекар/

Д-р Рускова е специалист по обща медицина. Работи в гр. Банско като общопрактикуващ лекар от 15 години. Владее английски и руски език.

kak-da-otsl-img1

small-logo-luckyfitРадослав Праматаров

/Водач/

Служител в апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс от неговото създаване през 2007 г. Работи като планински водач към програма ЛъкиФит от две години. Планинските преходи и заниманията с различни видове спорт са негова истинска страст.

kak-da-otsl-img1

small-logo-luckyfitБоян Челенков

/Водач/

Завършва професионална гимназия по туризъм със специалност „Планински водач“. Член е на екипа на програмата ЛъкиФит от нейното създаване (2008).

Обича планинските преходи, спорта и излетите сред природата. Водач на групи в международния детски лагер ЛъкиКидс.

kak-da-otsl-img1

small-logo-luckyfitРайна Асева

/Инструктор по български народни танци/

Завършва специалност „Българска народна хореография“ в ЮЗУ „Неофит Рилски“, гр. Благоевград.

Непосредствено след дипломирането си през 1997 г. започва да се занимава с преподавателска дейност. Тя е хоноруван преподавател към НЧ „Н. Вапцаров-1894“, гр. Банско, ръководител на танцова формация „Бански фукли“, както и на детски групи за изучаване на модерни и характерни танци; хореограф на фолклорен ансамбъл „Разложки мераци“, гр. Разлог. Работи към програмата ЛъкиФит от създаването ѝ през 2008 г.

Танците и преподаването са нейното истинско призвание, а желанието да вдъхновява все повече хора чрез магията на българския фолклор – неугасваща страст.

kak-da-otsl-img1

small-logo-luckyfitСилвана Ханджийска

/Инструктор по латино танци/

Притежава професионална квалификация, придобита в специалност „Треньор по спортни танци“ на НСА „Васил Левски“. Главен хореограф на танцов клуб „Силвана денс“; национален съдия към БСТФ.

Силвана Ханджийска е хореограф и постановчик на пиеси в Драматичен театър „Никола Вапцаров“ и Камерна опера, гр. Благоевград. Организатор на разложкия фестивал „Танцов свят“.

Хореограф по латино и ориенталски танци към програмата ЛъкиФит от нейното създаване.

mukesh-magmain

small-logo-luckyfitМукеш Мамгайн

/Професионален готвач, експерт в приготвянето на индийско къри/

Със своите повече от 15 години професионален опит, придобит в утвърдени ресторанти и хотелски вериги в Индия и региона, той е доказал своите качества, компетентност и надеждност.

Кариерата му започва от ресторант Сангеета, Мумбай, където в продължение на три години (2000 – 2003) натрупва базови познания и опит в кулинарното изкуство.

От 2003 г. започва специализацията му в производство на храни и напитки, като последователно работи като помощник-готвач и първи помощник-готвач в сектора за приготвяне на индийско къри в престижни хотели в Индия (Уестенд ИниЛохмод – Ню Делхи); Република Мавриций (Сентоша Ентърпрайзи Ремр Гринакер – Порт Луи) и Виетнам (хотел Сайгон).

Личните му качества и висок професионализъм го изпращат в престижната 5-звездна хотелска верига Ананта Спа енд Ризорт, където работи в продължение на повече от три години (Пушкар и Удайпур).

От 2017 г. кариерата на Мукеш навлиза в качествено нов, по-висок етап, заемайки позицията „Отговорник производство“ в 5-звездния хотел Мариот Спа енд Ризорт (Джайсалмер, Индия).

Камал Кишор

small-logo-luckyfitКамал Кишор

/Инструктор по йога/

Камал Кишор започва да практикува йога на 12-годишна възраст под ръководството на Свами Сарасвати в Дивайн Лайф Съсайъти, Ришикеш, Индия.

През 2007 г. участва в 21-дневен курс по йога за поддържане на добро общо здравословно състояние, организиран от Бихарската школа по йога, Мунгер, Индия.

В продължение на три години, от 2012 до 2015 г., изучава в детайли различните видове йога: Саняса (създадена от Свами Сарасвати), Раджа, Кундалини, Крия, Мантра, Нада, йога за деца; овладява ведическите ритуали за хармонизиране на чакрите, техники за медитация и др.

През 2013 г. взема участие в подготовката на поредното издание на Световната конвенция по йога в Бихар, Индия.

В периода 15 – 29 март 2015 г. е поканен от асоциация Културен център Рабиндранат Тагор за организацията и провеждането на курсове по йога и тематични концерти в румънските градове Тимишоара и Букурещ.

От май 2015 до януари 2016 г. посещава различни духовни и йога водачи в Хималаите, с чиято помощ задълбочава познанията си и усъвършенства уменията си в практикуването на йога.