ekip Luckyfit
Екип

Теодор Кордев | LuckyFit

small-logo-luckyfitТеодор Кордев

/Кинезитерапевт/

Теодор Кордев е кинезитерапевт (физиотерапевт), който прилага конвенционални и неконвенционални методи за благоприятно въздействие върху общото здравословно състояние.

Притежава бакалавърска степен по кинезитерапия от РУ „Ангел Кънчев“(2004) и магистърска степен, включващаспециализация „Лечебно въздействие с кинезитерапия при метаболитен синдром“, придобита вНСА „Васил Левски“ (2004 – 2005).

Член е на Българското дружество по хранене и диететика.

Завършил е курсове по су-джок, тайландски масаж, юмейхо терапия, пилатес реформър, йога с мантра практики и други.

Теодор Кордев започва своята практика като кинезитерапевт в Испания(2005).

Специализира като учител по спорт в Международно училище по йога и енергийно лечение в Дарамшала, Хималаите, Индия (2005).

Избира да се завърне в България, за да работи като рехабилитатор в Отделението за физиотерапия и рехабилитация към МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“ АД, гр. Велико Търново.

Продължава своята дейност в спа центъра на Гранд хотел „Янтра“, гр. Велико Търново, като терапевт и фитнес инструктор (2006).

Бил е ръководител на дейността на Център за оптимизиране на теглото „Диели“вБалчик (2006) и Банско (2007).

Участва в създаването наПрограмата за здравословен начин на живот „ЛъкиФит“ (2008) ие управител на дейността до края на 2016 г.

Теодор Кордев е един от създателите на Аюрведа клиник – Банско (2015), първия индийски център, прилагащ лечебните методи на аюрведа в България, и неин управител до 2017 г.

Участва в създаването на Аюрведа клиник –София (2017) и работи последователно като неин управител (до декември 2017 г.)и сътрудник на индийските лекари (2017 – 2021).

Изявява се като лектор в множество семинари и обучения на тема здравословен начин на живот, оптимизиране на здравето и безопасна работна среда в офиса.

През годините на своята дейност той се ангажира съсстимулиране на двигателната активност от най-ранна детска възраст, както и с профилактикаи превенция нахроничната хиподинамия в зряла възраст.

Д-р Дани | LuckyFit

small-logo-luckyfitД-р Даниел Димитров

/Ръководител на програмата ЛъкиФит ПЪЛЕН ДЕТОКС/

Д-р Даниел Димитров е висококвалифициран специалист в областта на храненето и превантивната медицина, който успешно съчетава конвенционални и неконвенционални методи на диагностика и лечение.

През 2001 г. завършва медицина в Медицински университет – София.

В продължение на осем години повишава професионалната си квалификация, като преминава няколко специализирани курса на обучение: „Хранене и диететика“ (2002 – 2006), МУ – София; „Хранителна непоносимост и свързаните с нея състояния“ (2007), Yorktest  Laboratories; „Обществено здраве и здравен мениджмънт“ (2014 – 2016), МУ – София.

Професионалните интереси на доктор Димитров не се изчерпват с класическото му образование. Воден от желанието да бъде максимално полезен на своите пациенти и с убеждението, че конвенционалната медицина изключва съществени елементи от общата картина на заболяванията, той насочва търсенията си към неконвенционалните методи на лечение и диагностика.

Завършва три нива в курса „Диагностика по метода на д-р Фол“ (2012) на д-р Н. Григорова, първо ниво в курса на IAHDT – Antonius Jansen „Хомеопатична детокс терапия“ (2015); първо ниво в курса на д-р Макавеев „Хомотоксикология (2017); преминава и основен курс на обучение „Терапията на д-р Бах“ (2017), организиран от ЦЗО „Едикта“.

Научните интереси на д-р Даниел Димитров са широкоспектърни и обхващат: нутригеномика и нутригенетика; спортно хранене и възстановяване; затлъстяване и метаболитни състояния, свързани с него; антиейджинг и превантивна медицина; хранителни алергии и интолеранси; емоционално хранене.

От 2006 г. д-р Димитров е главен диетолог и лектор в програмата за отслабване ЛъкиФит ПЪЛЕН ДЕТОКС на апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс.

kak-da-otsl-img1

small-logo-luckyfitРадослав Праматаров

/Планински Водач/

Служител в Апартхотел Лъки Банско от създаването му. Водач към програма ЛъкиФит от две години. Обича планинските преходи и спорта.

kak-da-otsl-img1

small-logo-luckyfitБоян Челенков

/Планински Водач/

Завършил професионална гимназия по туризъм със специалност планински водач. Познат на участниците по програма ЛъкиФит от нейното създаване.

Обича планинските преходи, спорта и ходенето сред природата. Водач на детски групи в международен лагер ЛъкиКидс.

kak-da-otsl-img1

small-logo-luckyfitРайна Асева

/Инструктор – Български народни танци/

Завършва специалност „Българска народна хореография“ в ЮЗУ „Неофит Рилски“ гр. Благоевград.

Започва да се занимава с преподавателска дейност веднага след завършването си през 1997г. Хонорован преподавател към НЧ „Н. Вапцаров 1894“, гр. Банско.

Ръководител е на Танцова формация „Бански фукли“, както и на детски групи за изучаване на модерни и характерни танци. Хореограф и на фолклорен ансамбъл „Разложки мераци“ гр. Разлог. Тя работи към програмата ЛъкиФит още от самото й създаване през 2008г.

Танцуването и преподаването са нейното истинско призвание, а удоволствието да предава и вдъхновява чрез българския фолклор хората, занимаващи се с това, са нейна неугасваща страст.

kak-da-otsl-img1

small-logo-luckyfitСилвана Ханджийска

/Инструктор – Латино танци/

Квалификация: треньор по спортни танци НСА „Васил Левски“. Главен хореограф на Танцов Клуб „Силвана денс“.

Национален съдия към БСТФ.

Хореограф и постановчик на пиеси в Драматичен театър „Никола Вапцаров“ и Камерна Опера, гр. Благоевград. Организатор на фестивала „Танцов свят“ гр. Разлог.

Хореограф на латино и ориенталски танци към програма ЛъкиФит от нейното създаване през 2008 година.

Камал Кишор

small-logo-luckyfitКамал Кишор

/Инструктор – Йога/

Камал Кишор започва да практикува йога на 12-годишна възраст под ръководството на Свами Сарасвати в Дивайн Лайф Съсайъти, Ришикеш, Индия.

През август 2007 г. участва в 21-дневен курс по йога за поддържане на добро общо здравословно състояние, организиран от Бихарската школа по йога, Мунгер (Бихар), Индия.

В продължение на три години, от 2012 до 2015 г., Камал Кишор изучава различни видове йога: Сатиананда йога, Раджа йога, Кундалини йога, Крия йога, Мантра йога, Нада йога, йога за деца, ведически ритуали за хармонизиране на чакрите и живота, йога Саняса, създадена от Свами Сарасвати.

През 2013 г. участва в подготовката на поредното издание на Световната конвенция по йога, проведена в Бихар, Индия.

В периода 15 – 29 март 2015 г. провежда курсове по йога и тематични концерти в Тимишоара и Букурещ (Румъния) за асоциация Културен център Рабиндранат Тагор.

От май 2015 до януари 2016 г. посещава различни духовни и йога водачи в Хималаите, с чиято помощ задълбочава познанията си и усъвършенства уменията си в практикуването на йога.