Екипът на ЛъкиФит
Екип

kak-da-otsl-img1

small-logo-luckyfitТеодор Кордев

/ Консултант – физиотерапевт /

Теодор Кордев e специалист физиотерапевт. Дългогодишен ръководител на програми за здравословен начин на живот, оптимизиране на телесното тегло и лечение на метаболитен синдром.

Специализирал в областта на гериатрията и нутрициологията.

Професионалната му кариера започва през 2005 година с организиране на групи за редукция на наднорменото тегло и повишаване на двигателната им активност.

Участник и лектор в много форуми, семинари и дискусионни теми. Теодор Кордев е привърженик на активния начин на живот и възстановяване на естествения физиологичен ритъм на организма.

kak-da-otsl-img1

small-logo-luckyfitИван Великов

/Ръководител на програмата/

Иван Великов е преподавател по Интегрална йога, Бойни изкуства, Карнавални техники и Логически игри с над 10-годишен опит в работата с деца, юноши и възрастни към „Движение за хармонично развитие“ (Body, Mind and Soul Training).

Преминал е множество обучения в системите на Веданта, Будистка, Даоистка и Тантра йога, както с български, така и с чуждестранни преподаватели на световно ниво. Той е двукратен златен медалист на Националното първенство по Йога в България и неколкократен медалист в първенства по класически стилове бойни изкуства. През 2016 г. печели златен медал на Международен шампионат по Йога в Индия.

Има дългогодишен опит в организирането и провеждането на спортни лагери за деца и юноши, планински преходи, младежки обмени с международно участие, тиймбилдинг събития, курсове и семинари за личностно развитие и здравословен начин на живот.

kak-da-otsl-img1

small-logo-luckyfitД-р Георги Русков

/Консултант – ендокринолог/

Д-р Русков е завършил специалност – Ендокринология и болести на обмяната.

Работи като общопрактикуващ лекар повече от 12 години, а като ендокринолог опитът му е над 4 години. Владее английски и руски език.

kak-da-otsl-img1

small-logo-luckyfitД-р Христина Рускова

/Консултант – общопрактикуващ лекар/

Д-р Рускова е завършила специалност обща медицина. Работи в гр. Банско като общопрактикуващ лекар от 15 г. Владее английски и руски език.

kak-da-otsl-img1

small-logo-luckyfitРадослав Праматаров

/Водач/

Служител в Апартхотел Лъки Банско от създаването му. Водач към програма ЛъкиФит от две години. Обича планинските преходи и спорта.

kak-da-otsl-img1

small-logo-luckyfitБоян Челенков

/Водач/

Завършил професионална гимназия по туризъм със специалност планински водач. Познат на участниците по програма ЛъкиФит от нейното създаване.

Обича планинските преходи, спорта и ходенето сред природата. Водач на детски групи в международен лагер ЛъкиКидс.

kak-da-otsl-img1

small-logo-luckyfitРайна Асева

/Инструктор – Български народни танци/

Завършва специалност „Българска народна хореография“ в ЮЗУ „Неофит Рилски“ гр. Благоевград.

Започва да се занимава с преподавателска дейност веднага след завършването си през 1997г. Хонорован преподавател към НЧ „Н. Вапцаров 1894“, гр. Банско.

Ръководител е на Танцова формация „Бански фукли“, както и на детски групи за изучаване на модерни и характерни танци. Хореограф и на фолклорен ансамбъл „Разложки мераци“ гр. Разлог. Тя работи към програмата ЛъкиФит още от самото й създаване през 2008г.

Танцуването и преподаването са нейното истинско призвание, а удоволствието да предава и вдъхновява чрез българския фолклор хората, занимаващи се с това, са нейна неугасваща страст.

kak-da-otsl-img1

small-logo-luckyfitСилвана Ханджийска

/Инструктор – Латино танци/

Квалификация: треньор по спортни танци НСА „Васил Левски“. Главен хореограф на Танцов Клуб „Силвана денс“.

Национален съдия към БСТФ.

Хореограф и постановчик на пиеси в Драматичен театър „Никола Вапцаров“ и Камерна Опера, гр. Благоевград. Организатор на фестивала „Танцов свят“ гр. Разлог.

Хореограф на латино и ориенталски танци към програма ЛъкиФит от нейното създаване през 2008 година.

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ПОСЕТЕТЕ САЙТА, КАТО КЛИКНЕТЕ НА LUCKYFIT ОТ ЛЕНТАТА В ГОРНАТА ЧАСТ НА СТАТИЯТА