[:bg]Планински преход[:en]Mountain Hike[:]

Лъки Фит програма за отслабване без глад | Планински преход

Прекомерното напълняване у нас вече не е проблем само на възрастните – наднорменото тегло засяга и децата. Медиците алармират, че учениците със свръх тегло са твърде висок процент. 

Анализите от първи клас до края на гимназията сочат, че над 16% от подрастващите са с наднормено тегло, а повече от 8 на сто вече имат натрупване на на мазнини до степен на затлъстяване.

Натрупването на тегло над нормата води до лош холестерол, проблеми с кръвното, гръбначни изкривявания и т.н. За възрастните, пък, през последните години излизат данни, че около половината от българите имат проблем с наднормените килограми. 

Очевидно семействата у нас като цяло трябва да променят нещо – и то много сериозно – в начина си на живот.

Първата стъпка е бързо и чувствително отслабване. Разбира се, не може да мъчите децата си с глад или някакви жестоки диети. Нито пък е необходимо вие самите да се тормозите по такъв начин, за да отслабнете. 

С ЛъкиФит можете да постигнете отслабване без диета. И то трайно – да достигнете желаните от вас килограми и форма на тялото и да ги поддържате постоянно. 

Защото в ЛъкиФит – тази петзвездна клиника за отслабване – се прилага здравословно отслабване. Ако изберете едноседмичния курс, ще отслабнете от 4 до 6%, а при двуседмична програма ще свалите между 6 и 8 на сто от теглото си.

Основната програма е ЛъкиФит Стандарт, която е подходяща за всякакви възрасти, така че може да се запише цялото семейство.

Въз основа на ЛъкиФит Стандарт има и други програми за отслабване и детокс без глад, от които могат да се възползват възрастните за допълнителни ефекти.

Пример за това е козметичният ефект. С ЛъкиФит Бюти ще почистите и подмладите кожата си, ще намалите бръчките и целулита. Или пък антистрес програмата, или ЛъкиФит Плюс за усилване благотворния релакс на мускулите в тялото ви. 

Има и ЛъкиФит Уикенд – чудесна почивка в края на седмицата, през която ще можете да се запознаете с цялостната програма и да изберете някой от другите предлагани пакети, с които да отслабнете трайно и без стрес.

Лъки Фит програма за отслабване без глад | танци

Впрочем, която и програма да изберете, комфортната ви почивка с разнообразни развлечения е гарантирана. Клиниката се помещава в Апартхотел Лъки Банско, където ще можете да ползвате всевъзможните удобства и екстри на този петзвезден хотел – разнообразни процедури в СПА центъра, басейн, джакузи, луксозен ресторант, лоби бар, компютърни зали за децата и т.н. 

От само себе си се разбират телевизията и интернет, луксозните апартаменти с модерно обзавеждане и оборудване, разкошните бани и т.н.

Програмите и загубата на тегло минават под лекарско наблюдение, но участниците не бива да имат тежки заболявания – затова се започва с медицински прегледи и те продължават през целия курс. 

Методите на ЛъкиФит се основават на две основни неща – природосъобразно, балансирано хранене без строга диета и физическа активност според възрастта, състоянието и възможностите ви. 

Че храната е вкусна и полезна, можете да сте сигурни – менюто е съставено и е под контрола на проф. Божидар Попов, включена е енергизирана вода, както и зеолит. Ще се храните три или четири пъти на ден, през които можете да ядете разнообразна и вкусно приготвена храна без да се притеснявате за резултатите от програмата си.

Ежедневната физическа активност е разнообразна и се осъществява чрез ред развлечения както в хотела, така и в планината. Предвидени са танци, подбрана комбинация упражнения от фитнес, каланетика, йога и специална дихателна гимнастика, която помага да регулираме кръвното налягане, за оросяването на мозъка и добър тонус.

Лъки Фит програма за отслабване без глад | Конна езда

В планината, сред уникално красива природа, се комбинират различни преходи и разходки с редуване на наклона и настилката на различните терени. Има също така конна езда, екскурзии и излети, подходящи за възрастни и деца. 

В крайна сметка ще сте отслабнали видимо, ще сте с повишен тонус и физическа издръжливост, и ще те изкарали страхотна почивка – с редовен режим на хранене, по време на който не сте изпитали глад и сте се научили да ядете функционално. 

Освен това, обаче, ЛъкиФит ще ви даде и модел за полезните навици, които да си изградите като начин на живот – за да се отървете трайно от излишните килограми и да си спестите болестите, до които те водят.

Вталете се цялото семейство без глад и диети – лесно, приятно и здравословно!

 

Направете вашата резервация
starstarstarstarstar