Вталете се цялото семейство без глад и диети!
[:bg]Планински преход[:en]Mountain Hike[:]

Лъки Фит програма за отслабване без глад | Планински преход

Прекомерното напълняване у нас вече не е проблем само на възрастните – то засяга и децата. Медиците алармират, че учениците със свръх тегло са твърде висок процент. Анализите от първи клас до края на гимназията сочат, че над 16% от подрастващите са с наднормено тегло, а повече от 8 на сто вече имат затлъстяване.

Това води до лош холестерол, проблеми с кръвното, гръбначни изкривявания и т.н. За възрастните пък последните години излизат данни, че около половината от българите имат проблем с наднормените килограми. Очевидно семействата у нас като цяло трябва да променят нещо – и то много сериозно, в начина си на живот.

Първата стъпка е бързо и чувствително отслабване. Разбира се, не може да мъчите децата си с глад или някакви жестоки диети. Нито пък е необходимо вие самите да се тормозите по такъв начин, за да отслабнете. С ЛъкиФит можете да постигнете отслабване без диета. И то трайно – да достигнете желаните от вас килограми и да ги поддържате постоянно. Защото в ЛъкиФит – тази петзвездна клиника, се прилага здравословно отслабване. Ако изберете едноседмичния курс, ще отслабнете от 4 до 6%, при двуседмична програма ще свалите между 6 и 8 на сто от теглото си.

Основната програма е ЛъкиФит Стандарт, която е подходяща за всякакви възрасти, така че може да се запише цялото семейство.

Въз основа на ЛъкиФит Стандарт има и други програми, от които могат да се възползват възрастните за допълнителни ефекти.
Например козметичен – с ЛъкиФит Бюти ще почистете и подмладите кожата си, ще намалите бръчките и целулита. Или пък антистрес програмата, или ЛъкиФит Плюс за усилване благотворният релакс на мускулите. Има и ЛъкиФит Уикенд – чудесна почивка в края на седмицата, през която ще можете да се запознаете с цялостната програма и да изберете някой от другите предлагани пакети.

Лъки Фит програма за отслабване без глад | танци
Впрочем, която и програма да изберете, комфортната ви почивка с разнообразни развлечения е гарантирана. Клиниката се помещава в Апартхотел Лъки Банско, където ще можете да ползвате всевъзможните удобства и екстри на този петзвезден хотел – разнообразни процедури в СПА-центъра, басейн, джакузи, луксозен ресторант, лоби бар, компютърни зали за децата и т.н. От само себе си се разбират телевизията и интернет, луксозните жилища със модерно обзавеждане и оборудване, разкошните бани и т.н.
Програмите минават под лекарско наблюдение, участниците не бива да имат тежки заболявания, затова се започва с медицински прегледи и те продължават през целия курс. Методите на ЛъкиФит се основават на две основни неща – природосъобразно, балансирано хранене и физическа активност според възрастта, състоянието и възможностите ви. Че храната е вкусна и полезна, може да сте сигурни – менюто е съставено и е под контрола на проф. Божидар Попов, включена е енергизирана вода, както и зеолит. Физическата активност е разнообразна и се осъществява чрез ред развлечения както в хотела, така и в планината. Предвидени са танци, подбрана комбинация упражнения от фитнес, каланетика, йога, специална дихателна гимнастика, която помага да регулираме кръвното налягане, за оросяването на мозъка и добър тонус.

Лъки Фит програма за отслабване без глад | Конна езда

В планината сред уникално красива природа се комбинират различни преходи и разходки с редуване на наклона и настилката на различните терени, има конна езда, екскурзии.
В крайна сметка ще сте отслабнали видимо, ще сте с повишен тонус и физическа издръжливост, и ще те изкарали страхотна почивка. Освен това обаче ЛъкиФит ще ви даде и модел за полезните навици, които да си изградите, за да се отървете трайно от излишните килограми и да си спестите болестите, до които те водят.

Вашият коментар