Лъкифит Редукция

Как преминава един ден по програма ЛъкиФит РЕДУКЦИЯ в Лъки Банско?

07:50 – 08:00
Прием на зеолит
Зеолитът подпомага прочистването на организма от остатъчни или вредни метаболитни вещества.
Приемът му в началото на деня подсилва ефекта на всички последващи активности и процедури.
08:00 – 08:30
Сутрешна дихателна гимнастика
Дихателните упражнения подобряват кръвоснабдяването на мозъка, стимулират концентрацията и поставят едно свободно от стрес и напрежение начало на деня.
08:30 – 09:10
Закуска
Закуската е съобразена със здравословното и балансирано меню. Храната се приготвя с чисти и пресни продукти, преминали щадяща кулинарна обработка.
09:10 – 09:20
Събиране на групата на рецепция
Участниците в дневния преход се събират на рецепцията и получават инструкции от водача на групата за успешно и безопасно преминаване по определения маршрут.
09:30 – 09:40/10:00
Транспортиране с бус до началната точка на прехода
Участниците се придвижват бързо, лесно и приятно до началната точка на дневния преход с организиран транспорт.
09:40/10:00 – 12:30/13:00
Планински/горски преход
Преходът се извършва по предварително избран маршрут. Водачът на групата следи за промени във времето и състоянието на участниците и реагира своевременно, за да гарантира безопасността и пълноценното преживяване.
12:45 – 13:00/13:30
Връщане в хотела с бус
След приключване на дневния планински/горски преход участниците се връщат в хотела по същия начин, както са тръгнали – комфортно и безопасно.
13:00 – 14:00
Обяд
Обядът следва стриктно заложените в програмата принципи на хранене. За приготвянето му се използват съставки с подходяща хранителна стойност, които създават усещане за ситост.
14:00 – 16:00
Свободно време за почивка и СПА
В този часови интервал участниците в програмата могат да се отпуснат, да поспят или да се насладят на професионални масажи и релаксиращи СПА процедури в модерния уелнес център на хотела.
16:00 – 17:00
Тренировка със специално подбрани упражнения
Физическата активност в следобедните часове подобрява цялостното състояние на опорно-двигателния апарат.
Заниманията стимулират кръво- и лимфообращението, повишават мускулния тонус, подобряват стойката и общото физическото състояние.
17:00 – 17:30
Междинна закуска
Подкрепителната следобедна закуска осигурява правилно възстановяване и зареждане на организма с ценни хранителни вещества след тренировката.
Междинната закуска следва добрите практики и плана за отслабване по програмата.
17:30 – 19:00
Свободно време за почивка и СПА
Участниците в програмата се отдават на почивка и възстановяване – ползват СПА комплекса на хотела, разглеждат забележителностите на Банско или избират друго отпускащо и приятно занимание.
19:00 – 20:00
Вечеря
Вечерята завършва дневния цикъл на хранене с подходяща храна – чиста, прясно приготвена, правилно обработена и съобразена с целите на участниците в програмата.
20:00 – 20:50
Български народни танци и други вълнуващи вечерни активности
Участниците в програмата, които се включват във вечерните активности, което им помага да подобрят чревната си перисталтика, да разтоварят ума си и да поставят красив финал на деня.

Екипът на програмата LuckyFit си запазва правото за промени в програмата, съобразно климатичните условия или текущите дейности. Всички участници в програмата се уведомяват своевременно за промените в графика.

Направете вашата резервация

starstarstarstarstar