КАК ПРЕМИНАВА ЕДИН ДЕН в ЛъкиФит
Типичен ден

tipichen-den-img1-1

prog-pic1КАК ПРЕМИНАВА ЕДИН ДЕН В ЦЕНТЪРА ЗА ОТСЛАБВАНЕ?

ЛъкиФит СТАНДАРТ

07:50 – 08:00 – Прием на зеолит пред зала Атлантик

Зеолитът стимулира детоксикацията на организма, като премахва тежките метали и токсините от тялото. Приемът му в началото на деня подсилва ефекта от всички последващи фази и процедури.

08:00 – 08:30 – Китайска дихателна гимнастика

Известна още с името Ци гун, китайската дихателна гимнастика подобрява оросяването на мозъка, стимулира концентрацията и помага за едно свободно от стрес и напрежение начало на деня в ЛъкиФит. 

08:30 – 09:00 – Закуска в ресторант Ле Бистро

Закуската е изцяло съобразена с диетичната програма на участниците. За приготвянето на храната се използват единствено чисти, пресни и здравословни изходни съставки, преминали през подходяща обработка. 

09:00 – 09:20 – Събиране на групата на рецепция

Водачите на дневния преход дават всички необходими пояснения, необходими за успешно, безопасно и пълноценно преминаване по определения маршрут.

09:20 – Тръгване за преход

След като са получили необходимата за маршрута информация, участниците от групата тръгват заедно към началната точка на дневния планински преход. 

09:20 – 09:40 – Транспортиране с бус до началната точка на прехода

Организираният транспорт на ЛъкиФит осигурява на участниците бързо, лесно и приятно придвижване до началната точка на планинския преход. 

09:40 – 12:45 – Преход в планината

Участниците преминават по планирания планински маршрут, водени от професионален планински водач. Той реагира динамично на състоянието на участниците, климата и други детайли, важни за пълноценното изживяване.

12:45 – 13:00 – Връщане в хотела с бус

След финала на дневния планински преход, участниците се връщат в хотела по същия начин, по който са тръгнали – организирано, лесно, безопасно и комфортно. 

13:00 – 14:00 – Обяд в ресторант Ле Бистро

Обядът следва стриктно заложените в програмата принципи на хранене. В приготвянето му се използват съставки със съобразени хранителни стойности, стимулиращи усещането за ситост и загубата на тегло. 

14:00 – 16:30 – Свободно време за почивка и СПА процедури

Участниците могат да релаксират в зеления двор, да се отдадат на следобедна дрямка, или да се насладят на професионални масажи и отпускащи СПА процедури в модерния уелнес център на хотела.

16:30 – 17:25 – Зумба/аеробика (по избор)

Във фазата на динамична физическа активност, участниците изгарят голям брой калории, повишават мускулния си тонус, стягат тялото си и подобряват настроението си. 

16:30 – 17:25 – Гимнастика/аеробика (по избор)

В тази фаза, изгарянето на калории и мазнини продължава и се засилва. Участниците имат избор между по-динамично и по-спокойно темпо на тренировката, според желанията и възможностите си. 

17:30 – 17:45 – Междинна закуска в ресторант Ле Бистро

Подкрепителната следобедна закуска осигурява правилно възстановяване и презареждане на организма с ценни хранителни вещества след тренировката. Тя следва добрите практики и плана за отслабване, фиксиран от екипа на програмата. 

17:45 – 19:00 – Свободно време за почивка и СПА процедури

През свободното си време, участниците могат да използват всички налични зони за релакс, почивка и възстановяване. В това число влизат СПА комплекса на хотела, забележителностите на Банско и допълнителните групови занимания. 

19:00 – 20:00 – Вечеря в ресторант Ле Бистро

Вечерята завършва дневния цикъл на хранене с подходяща за отслабване и детоксикация храна – чиста, прясно приготвена, правилно обработена и съобразена с целите на участниците в програмата. 

20:00 – 20:50 – Народни или латино танци

Всеки участник може да се включи в избрания вид танци, за да разтовари ума си, да раздвижи перисталтиката си и да си гарантира един перфектен край на деня в програмата за отслабване. 

Екипът на програмата LuckyFit си запазва правото за промени в програмата, съобразно климатичните условия или текущите дейности. Всички участници в програмата се уведомяват своевременно за промените в графика.