Как преминава един ден по програма ЛъкиФит РЕЛАКС в Лъки Банско?

08:00 – 08:30
Сутрешна дихателна гимнастика (по желание)
Дихателните упражнения подобряват кръвоснабдяването на мозъка, стимулират концентрацията и поставят едно свободно от стрес и напрежение начало на деня.
08:30 – 09:10
Закуска
Закуската е по избор на участниците от менюто на ресторанта на хотела или на блок маса (според случая).
Храната се приготвя с чисти и пресни продукти, преминали щадяща кулинарна обработка.
09:10 – 09:20
Събиране на групата на рецепция
Участниците в дневния преход се събират на рецепцията и получават инструкции от водача на групата за успешно и безопасно преминаване по определения маршрут.

2 пъти седмично преходът може да бъде заменен от екскурзия до забележителност(и) в района, която също протича под ръководството на водач.

09:30 – 09:40/10:00
Транспортиране с бус
Участниците се придвижват бързо, лесно и приятно до началната точка на дневния преход с организиран транспорт.

Ако е избрана екскурзия, пътуването може да продължи и по-дълго в зависимост от отдалечеността на мястото, което ще бъде посетено.

09:40/10:00 – 12:30/13:00
Планински/горски преход или екскурзия
Преходът се извършва по предварително избран маршрут.
Водачът на групата следи за промени във времето и състоянието на участниците и реагира своевременно, за да гарантира безопасното придвижване и пълноценното преживяване.

Екскурзиите се организират 2 пъти седмично до интересни места в района на Югозападна България.
Водачът на групата се грижи за доброто прекарване и безопасността на участниците, като в повечето случаи се справя отлично и като екскурзовод.

12:45 – 13:00/13:30
Връщане в хотела с бус
След приключване на дневния планински /горски преход участниците се връщат в хотела по същия начин, както са тръгнали – комфортно и безопасно.

При екскурзия връщането в хотела може да бъде в следобедните часове – зависи от отдалечеността на избраната дестинация.

13:00 – 14:00
Обяд
Обядът е по избор на участниците от менюто на основния ресторант на хотела или на блок маса (според случая).

При екскурзия с планирано връщане в хотела след времето за обяд участниците получават предварително приготвени пакети със суха храна.

14:00 – 16:00
Свободно време за почивка и СПА
В този часови интервал участниците в програмата могат да се отпуснат, да поспят или да се насладят на професионални масажи и релаксиращи СПА процедури в модерния уелнес център на хотела.
16:00 – 17:00
Комбинирана гимнастика/йога (по избор)
Физическата активност в следобедните часове подобрява цялостното състояние на опорно-двигателния апарат.
Заниманията по гимнастика или йога стимулират кръво- и лимфообращението, повишават мускулния тонус, подобряват общото физическото състояние.
17:00 – 19:00
Свободно време за почивка и СПА
Участниците в програмата се отдават на почивка и възстановяване – ползват СПА комплекса на хотела, разглеждат забележителностите на Банско или избират друго отпускащо и приятно занимание.
19:00 – 20:00
Вечеря
Вечерята завършва дневния цикъл на хранене с подходяща храна – чиста, прясно приготвена, правилно обработена и съобразена с целите на участниците в програмата.
20:00 – 20:50
Латино и/или български народни танци
Участниците в програмата се включват в избрания вид танци, което им помага да подобрят чревната си перисталтика, да разтоварят ума си и да поставят красив финал на деня.

Екипът на програмата LuckyFit си запазва правото за промени в програмата, съобразно климатичните условия или текущите дейности. Всички участници в програмата се уведомяват своевременно за промените в графика.

Направете вашата резервация

starstarstarstarstar