Здравословно и трайно отслабване – ето как!
Сутрешни упражнения за отслабване | LuckyFit

Комбинирани гимнастични упражнения | LuckyFit

Отслабването губи всякакъв смисъл, ако не е здравословно. Кой например би искал да отслабне от тревоги и несгоди, които да го поболеят?! Или – да речем, с глад и лишения, които намаляват защитните сили на организма?

 

В петзвездната „ЛъкиФит“ в Банско предлагат здравословно отслабване с дълготрайно запазване на ефекта- https://luckyfit.eu/fit-program/

 

В тази клиника за вталяване свалянето на килограми е съпроводено с ефект на детокс, антистрес, подмладяване и разкрасяване. Ще си вдигнете тонуса, ще имате по-силна имунна система, мускулите ви ще укрепнат, ще сте по-жизнени, ще можете да водите пълноценен, активен живот.

 

В „ЛъкиФит“ се практикува отслабване без диета и глад, като килограмите се свалят бързо. Ако изберете едноседмичния курс, ще намалите до 6 процента от теглото си. При 14-дневната програма отслабването е до 8%. А при престоя си ще получите модел, ще видите как да постигнете желаното тегло и да не напълнявате.

 

При всичко до тук, девизът в луксозната клиника „ЛъкиФит“ е да се отслабва с удоволствие. И не само е девиз, това се получава на практика. Клиниката е в апартхотел „Лъки Банско“, което само по себе си говори, че ще бъдете сред гарантиран петзвезден лукс и комфорт.

 

Най-общо казано, програмите на „ЛъкиФит“ за отслабване се основават на балансирано хранене и физическа натовареност според възможностите. Тази физическа натовареност всъщност е специална комбинация от развлечения. Включени са танци, разходки в планината, преходи, конна езда, басейн и т.н. Тези дейности се съчетават с гимнастика, в която са подбрани упражнения от йога, фитнес, каланетика и др.

 

Цялата комбинация от физически активности е съставена от специалисти и е обмислена до последния детайл. В нея няма нищо случайно, всяка дейност е с точно определена цел. Излизанията в планината например е по подбрани маршрути, за да се редуват различни терени по наклон, пътна настилка и пр. Екскурзиите, които се организират до уникални природни и културни забележителности, също включват известна част от маршрута за ходене пеш.

 

LF-new-2

Езда за всички нива

 

Конната езда, която е много атрактивно и приятно изживяване, премахва стреса и има благотворно влияние върху психиката. А калориите ги гори, като активира почти всички мускули за балансирането върху коня. Дихателните упражнения по китайска древна практика пък имат още по-многостранен ефект – за оросяването на мозъка, за концентрацията, срещу сърдечни заболявания и ред дейности на организма.

 

Храненето в „ЛъкиФит“ е вкусно и разнообразно, по три или четири пъти на ден според дадената програма. „Тайната“ е, че става дума за балансирано хранене, спира се с неподбраната храна и хаотичното ядене през деня и вечер, както правят много хора във всекидневието си.

 

Менюто е без „кухи“ калории, всекидневно се приема и жива вода, както и фреш, и зеолит. За хранителния режим следи проф. Божидар Попов. Ако имате специални изисквания към храната – например вегетарианство, менюто ще се съобрази, ако направите предварителна заявка.

 

Цялостният курс в „ЛъкиФит“ протича под медицински контрол. Предварително трябва да знаете, че има заболявания, които не позволяват участие. Те са подробно изброени на сайта на клиниката. Могат да се направят изключения според степента на заболяването, но при всички случаи трябва предварително да се уточните с екипа.

 

Всичко до тук го казахме, за да сме в услуга. Ако искате да отслабнете здравословно, бързо, трайно, с удоволствие, да се свържете с клиниката за вталяване „ЛъкиФит“ в Банско. Решавате вие.

 

Вашият коментар