Сутрешни упражнения за отслабване | LuckyFit

Комбинирани гимнастични упражнения | LuckyFit

Отслабването губи всякакъв смисъл, ако не е здравословно. Кой, например, би искал да отслабне от тревоги и несгоди, които да го поболеят?! Или с глад и лишения, които да намалят защитните сили на организма?

В петзвездната „ЛъкиФит“ в Банско ви се предлага една алтернатива за здравословно отслабване с дълготрайно запазване на ефекта – https://luckyfit.eu/fit-program/

В тази клиника за вталяване, свалянето на килограми е съпроводено с ефект на детокс, антистрес, подмладяване и разкрасяване. Ще си вдигнете тонуса, ще имате по-силна имунна система, мускулите ви ще укрепнат, ще сте по-жизнени, ще можете да водите пълноценен и активен живот.

Нашите методи за трайно отслабване

Разбира се, вие вероятно можете да отслабнете чрез строги ограничителни режими и убийствени тренировки, които да ви накарат да гледате на процеса като на мъчение, а не като на здравословно и полезно начинание. 

Но по този начин тялото ви ще страда, а натрупването на мазнини ще започне с двойна сила веднага, след като спрете да издевателствате върху себе си. Ние вярваме, че това не е правилният път. И имаме алтернатива. 

В „ЛъкиФит“ се практикува отслабване без диета и глад, като килограмите се свалят бързо. Ако изберете едноседмичния курс за трайно и здравословно отслабване,ще намалите до 6 процента от теглото си. При 14-дневната програма, отслабването е до 8%. 

По време на престоя си ще получите план и модел за действие – ще видите как да постигнете желаното тегло и да не напълнявате след поредната временна диета за отслабване.

Отслабване с удоволствие

Девизът в луксозната клиника „ЛъкиФит“ е да се отслабва с удоволствие. И не само е девиз, това се получава на практика. Клиниката е в апартхотел „Лъки Банско“, което само по себе си говори, че ще бъдете сред гарантиран петзвезден лукс и комфорт.

Най-общо казано, програмите на „ЛъкиФит“ за отслабване се основават на балансирано хранене и физическа натовареност според възможностите. Тази физическа натовареност всъщност е специална комбинация от развлечения. Включени са танци, разходки в планината, преходи, конна езда, басейн и т.н. Тези дейности се съчетават с гимнастика, в която са подбрани упражнения от йога, фитнес, каланетика и др.

Цялата комбинация от хранене и физически активности е съставена от специалисти и е обмислена до последния детайл. В нея няма нищо случайно, а всяка дейност е с точно определена цел. 

 

LF-new-2

Допълнителни физически активности

Конната езда, която е много атрактивно и приятно изживяване, премахва стреса и има благотворно влияние върху психиката. А калориите гори, като активира почти всички мускули за балансирането върху коня. 

Дихателните упражнения по китайска древна практика пък имат още по-многостранен ефект – за оросяването на мозъка, за концентрацията, срещу сърдечни заболявания и ред дейности на организма.

Излизанията в планината са по подбрани маршрути, за да се редуват различни терени по наклон, пътна настилка и пр. Екскурзиите, които се организират до уникални природни и културни забележителности, също включват известна част от маршрута за ходене пеш.

Балансирано хранене за дългосрочни резултати

Храненето в „ЛъкиФит“ е вкусно и разнообразно, по три или четири пъти на ден, според дадената програма. „Тайната“ е, че става дума за балансирано хранене, тоест спира се с неподбраната храна и хаотичното ядене през деня и вечер, както правят много хора във всекидневието си.

Менюто е без „кухи“ калории, като всекидневно се приема и жива вода, фреш и зеолит. За хранителния режим следи проф. Божидар Попов. Ако имате специални изисквания към храната – например вегетарианско хранене – менюто ще се съобрази, ако направите предварителна заявка.

Професионален подход

Цялостният курс в „ЛъкиФит“ протича под медицински контрол. Предварително трябва да знаете, че има заболявания, които не позволяват участие. Те са подробно изброени на сайта на клиниката. Могат да се направят изключения според степента на заболяването, но при всички случаи трябва предварително да се уточните с екипа.

 

Всичко казано дотук ви дава представа за характера на нашето начинание – лесно, но ползотворно; приятно, но и изключително полезно. Ако искате да отслабнете здравословно, бързо, трайно, не се колебайте да се свържете с клиниката за вталяване „ЛъкиФит“ в Банско. Решавате вие!

Още съвети за трайно и здравословно отслабване

Поддържането на здравословно тегло може да се окаже много по-предизвикателно от постигането му. За целта не бива да мислите за спазване на “вечна диета”, а за цялостна промяна във вашия начин на живот. Тази промяна трябва да бъде осъзната, желана и търсена – без насилие и без страдание. 

Някои малки промени, които могат да изиграят голяма роля по пътя към промяната са:

  • Ограничете максимално приема на храни и напитки, пълни с бързи въглехидрати, нездравословни мазнини, захар и кухи калории. Това са всички видове чипсове, снаксове, пакетирани сладкиши, подсладени напитки и т.н.

  • Следете приема на калории на дневна база и не поемайте системно много повече, отколкото изразходвате.

  • Пийте повече чиста вода за сметка на всички останали напитки – най-вече алкохол, газирани и подсладени напитки. Пийте поне по три литра вода всеки ден, разделени на равномерни приеми.

  • Обогатете менюто си с повече сурова и непреработена храна, най-вече сезонни плодове и зеленчуци. Те не само ще ви доставят фибрите, нужни за добра перисталтика, но и ще ви поддържат сити с минимално количество калории.

  • Движете се повече и по-често. Изберете занимание, което ви е приятно и е по вкуса ви – независимо дали действието се развива във фитнеса, в залата за танци, в планината или в парка.

  • Погрижете се за съня и почивката си – спете поне по 7-8 часа през нощта, не поддържайте постоянни нива на висок стрес и забавете темпото, за да дадете шанс на нервната и ендокринната си система да работят в полза на вашето отслабване. 

Последно, но не и по значение – радвайте се на резултатите от новия си начин на живот и помнете, че вашето тяло е вашата крепост! Обичайте се, грижете се за него, давайте му правилната храна и направете така, че да обичате човека в огледалото. 

Направете вашата резервация
starstarstarstarstar