Живата вода в ЛъкиФит
Вода Канген

kak-da-otsl-img1

small-logo-luckyfit Водата Канген – природно чиста вода в бутилка

Водата съставлява до 75% от нашия организъм.

Чрез нея се пренасят хранителните вещества до клетките, изчистват се токсините, предотвратява се умората и главоболието. Тя е свързана с поддържането на оптимално здравословно състояние и тегло.

Водата Канген се отличава с богат набор от характеристики: йонизирана, богата на електрони, антиоксидантна, преструктурирана, алкална, наситена с активен водород, богата на енергия, микроклъстерна, оксидантно редуцирана.

Думата kangen е с японски произход и буквално означава „връщане към произхода“ (или към началото).

Йонизаторът за вода Канген променя чешмяната вода в алкална, питейна вода, почистена от хлор, тежки метали, олово, ръжда и други примеси.

В нея се запазват всички полезни за организма ни минерали.

Чиста вода можем да открием в планинските извори, но колко от нас могат да си позволят да живеят при такива условия?

В стремежа си да снабдяват клетките си с чиста и полезна вода, хората са изобретили начини да пречистват и преструктурират водата, която достига до нас в градска среда, по естествен начин, който не включва вредни химикали.

Такъв вид „жива“ вода се получава чрез процес на йонизиране, чрез който водата се насища с кислород и придобива алкални качества, т.е. по-високо ниво на pH от обикновената вода.

Оптималното ниво на ph за човека е около 7.5 – 8.5, средно алкално, а по-високи стойности са подходящи за лечение.

Твърде високата киселинност в тялото се свързва с по-висока уязвимост към влиянието на вредни микрооганизми, както и с множество проблеми на храносмилателната, кръвоносната, нервната и дори репродуктивната система.

Алкалната вода е особено полезна за противодействие на заболявания и състояния като високо кръвно налягане, диабет, високи стойности на холестерол, „киселини в стомаха“, наднормено тегло.

Според скорошно изследване йонизираната вода подобрява състава на кръвта, така че тя да тече по-свободно през кръвоносните съдове и да захранва по-ефективно клетките с кислород и хранителни вещества.

Общи ползи за организма от „живата“ или алкалната вода Канген:

Общи ползи за организма от „живата“ или алкалната вода Канген:

  • Защита против стареене на клетките
  • Пречистване на храносмилателната система и подобряване на храносмилането
  • Регулиране на апетита и предотвратяване на злоупотребата с кофеин и алкохол
  • Подсилване на имунната система
  • Подобряване на състоянието на кожата и косата
  • Регулиране на теглото
  • Увеличаване на потентността
  • Подобряване на съня

В програмата ЛъкиФит имате възможност да консумирате ежедневно вода Канген, притежаваща качества като тези на чистата вода от природата!