[:bg]Вкусното меню на ЛъкиФит[:en]Delicious menu at LuckyFit[:]

Теодор Кордев - Ръководител на LuckyFit

Има начин за отслабване без диета и глад, като си запазите комфорта и правите приятни неща. При това ще отслабнете бързо и видимо – до 6% за седмица и до 8 процента, ако изберете 14-дневната програма.

Цялостният ефект е, че след курса ще можете да достигнете желаното тегло и да го поддържате без проблеми. За да стане това обаче, трябва да имате стабилна мотивация, да си дадете ясна сметка кое ви е довело до напълняване.

Българинът общо взето не се храни здравословно. Ядем почти несъзнателно и безразборно, когато сме ядосани или под стрес; на работа ядем набързо, когато намерим време; ядем пред телевизора, пред компютъра… И особено вечер, когато не усещаме кога сме преяли.

Вкусното меню на ЛъкиФит
Вкусното меню на ЛъкиФит

Картинката се допълва от масовото обездвижване. Тежкият физически труд, при който се изразходва много енергия, намалява при все повече хора. Напоследък доста се говори за масов спорт, но като нация нямаме навика да ходим поне веднъж седмично на игрищата. Уикендите сред природата, разходките или бягането в парка също не са кой знае колко масови.

Според статистиките на Световната здравна организация, 78 процента от българите са неактивни, което прави България водеща в класацията за най-обездвижена нация. Това включва и децата – медиците отдавна алармират, че наднорменото тегло и дори затлъстяването, са проблем при подрастващите.

По такъв начин лесно се стига до наднорменото тегло. То не само ограничава активността ни и ни лишава от пълноценния живот. Излишните килограми водят и до ред здравословни проблеми – сърдечно съдови, гръбначни и т.н.

И стигаме до честия въпрос: Как да отслабна? Отговора ще откриете в ЛъкиФит в Банско -луксозна клиника за вталяване, където ще намалите чувствително теглото си, докато сте на приятна, релаксираща почивка. Именно в ЛъкиФит прилагат бързо отслабване без диета и гладуване, и ви учат как трайно да поддържане желаното тегло.

Програмите се провеждат в Апартхотел Лъки Банско. Затова казахме, че няма да си нарушите комфорта. В този луксозен хотел в Банско ще имате всичко необходимо – от телевизията и интернет, до басейн, джакузи, сауна, може да ползвате СПА процедури, всички възможни развлечения, които има в петзвезден хотел.

Базисната програма на ЛъкиФит и ЛъкиФит Стандарт. Останалите са разработени въз основа на нея, като имат допълнителни процедури за засилване на съпътстващите ефекти по наш избор – например козметичен срещу целулита, за подмладяване на кожата и т.н. https://luckyfit.eu/prices/

Методиката се основава на балансирано хранене и физическа активност чрез забавления. Менюто е разнообразно, храната е вкусна, но нискокалорична. Хранителният режим се следи от проф. Божидар Попов. За активностите са специално подбрани упражнения от фитнеса, каланетиката, йога; преходи в планината с различна трудност, конна езда и др., вечер следват танците с инструктор.

Разбира се, екипът намира оптималното за вас натоварване – според възможностите ви. Програмите са под медицински контрол и не бива да имате тежки заболявания, които са описани на сайта на клиниката.

В крайна сметка в ЛъкиФит ще прекарате една забавна, релаксираща почивка, при която ще отслабнете бързо, видимо и здравословно. А екипът ще ви покаже как да поддържане желаното тегло.

От вас зависи да се запишете и да го направите.

Направете вашата резервация
starstarstarstarstar