Бързо и качествено отслабване с Лъки Фит
Фитнес тренировка | Lucky Fit

Фитнес тренировка на участниците | LuckyFit

С програмите на ЛъкиФит ще постигнете лесно и бързо отслабване, при това – докато си карате релаксираща, комфортна почивка в петзвезден хотел.

 

За седмица ще свалите до 6 процента от килограмите си, а за 14 дни ще намалите теглото си до 8 процента.

 

Това ще е здравословно отслабване без диета и глад, по специална методика на ЛъкиФит – луксозната клиника в Банско за вталяване, където ще пречистите организма си и ще се разкрасите, и подмладите.

 

Също толкова важно обаче е отслабването да остане трайно, а не после също бързо да наваксате килограмите. ЛъкиФит ще ви даде модела как да стигнете до желаното тегло и да го поддържате. Но и вие трябва да свършите нещо предварително.

 

Дайте си сметка как се стига до напълняване. Храним се неритмично – трябва да се замислим, за де се сетим колко пъти днес сме „хапнали“ на крак, на бюрото, в движение – между другото.

 

Също така не подбираме храната – общо взето караме на банички, сандвичи или „засищащи“ закуски, които обикновено са мазни и тестени. Вечер не се усещаме как преяждаме пред телевизора, а в добавка нощем ставаме и отиваме до хладилника…

 

Така в организма трупаме храна, която не му е нужна за енергия. Още повече, че силно сме ограничили движението и то масово – последните сравнителни анализи показаха, че сме водеща по обездвижване нация. Както излизаме и на челни позиции по наднормено тегло.

 

ЛъкиФит ще ви покаже как да промените навиците си, водещи до напълняване. От това, което сте приложили на практика в програмата и от лекциите, ще разберете как да си изградите индивидуален план, който ако спазвате, няма да напълнеете отново.

 

Базисната програма е ЛъкиФит Стандарт. Тя е съчетание на разнообразно и вкусно, но балансирано, здравословно хранене, с двигателна активност според възможностите ви. https://luckyfit.eu/reservations/

 

Протича под медицински контрол и има изискване да не страдате от някои тежки заболявания. Клиниката е описала подробно кои са болестите, при които не можете да се включите. За някои случаи може да се направи изключение, но след предварителен консулт с екипа на ЛъкиФит.

 

Хранителният режим е от 4 хранения на ден с нискокалорични храни и се контролира от проф. Божидар Попов. Всеки ден е включен прием на зеолит и жива вода.

 

Йога за здраве
Йога за здраве в програмата

 

Активностите всъщност са забавления – танци с инструктор, фитнес, гимнастика, басейн, сауна, джакузи, конна езда, екскурзии, включващи отсечки с ходене пеш, преходи в планината с подбрани и съчетани трудности.

 

Всъщност тук всичко е подбрано, няма случайни неща. При преходите например се редуват терени, наклони, вид настилка. Всяка една дейност се допълва с другите за натоварване на мускулатурата и разход на енергия.

 

С добавени към ЛъкиФит Стандарт процедури може да се акцентира на антистрес ефекта, козметичен ефект за стегната и еластична кожа и срещу целулита, мускулния релакс – програмите са общо пет.

 

Те протичат в апартхотел Лъки Банско и, както споменахме – сред 5-звезден лукс и комфорт.

 

Вече знаете как да отслабнете бързо, здравословно, чувствително и трайно – с ЛъкиФит!

 

https://www.youtube.com/watch?v=pDSaieZyQY8

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *