Как да отслабна бързо?

photo_4Лятото дойде, наближава време за море, а вие искате да се отървете възможно най-бързо от излишните килограми… ЛъкиФит е решението на вашия проблем с програмата си за бързо отслабване. Включете се в специализираните програми на ЛъкиФит и се насладете на мечтаното тяло. Влезте във форма за отрицателно време с изключително ефективната ни и приятна програма. И не си мислете, че тренировките ще са ужасно тежки и непосилни за вас, за да има бърз ефект. Те са съставени от професионалисти, които са се погрижили не просто да изглеждате добре след края на програмата, и за това да се чувствате добре и да ви остане един приятен спомен.

Кажете сбогом на излишните килограми

 

Да се подлагаме на диета никога не е приятнo и винаги искаме това да трае колкото се може по-кратко: да получим най-добрите резултати с възможно най-малко жертви и усилия, е мечтата на всяка жена. Но бързото отслабване не трябва да означава да застрашаваме здравето си, нито да си връщаме бързо изгубените килограми.

 

За постигане на бързо отслабване много хора се подлагат на жестоки диети, хранят се по веднъж дневно, което не самo, че не води до желаните резултати, а и вреди страшно много на здравето им. Спират да се хранят за известно време, виждат подобрение, след което се връщат към старите си навици. Препоръчваме ви да избягвате драстичните мерки и да се доверите на нашите специалисти от ЛъкиФит, които са избрали най-доброто за вас и вашето здраве. Специализираните ваканции на ЛъкиФит са с продължителност една или две седмици по ваш избор, като съответно гарантираме бързото сваляне на килограмите с над 4% при 1-седмичната програма или с над 6% при 2-седмичната програма.

 

За вашия престой в луксозния петзвезден Апартхотел Лъки Банско, сме изготвили здравословен хранителен режим, включващ четири хранения дневно, така че да изградите правилни и трайни хранителни навици, тъй като това е много важна част от процеса на отслабване. Всеки ден ще поемате жива вода и енергезирана вода и зеолит, минерал с изключително полезно въздействие. Програмата е организирана изцяло сред природата – в подножието на уникално красивата Пирин планина, където е разположен прекрасния хотел.

 

Отслабване без стрес

 

Не на крайностите, да на осъзнатото бързо отслабване. Един от минусите на бързото отслабване е психологическият стрес, който преживява човека, който се подлага на лишения и е готов на всичко, за да премахне нежеланите килограми. Но този метод е грешен, тъй като често се стига до така наречения йо-йо ефект. Ние, от ЛъкиФит ви предлагаме нещо различно и здравословно. Програмата, освен хранителен режим, включва разнообразни дейности и много вълнуващи преживявания, сред които всекидневно ползване на басейн с джакузи, сауна и парна баня, екскурзия веднъж седмично на някое от интересните места в околностите и различни физически дейности.

 

Отслабнете бързо чрез физическа активност

 

Всяка диета, за да бъде истински ефективна, трябва да бъде съчетана с редовна физическа активност. Спортът помага за горенето на калории, тонизирането на мускулите и за запазването на постигнатия ефект, като се избягва йо-йо ефекта. И ако целта е да отслабнете бързо, спортът се превръща в задължителна част от процеса.

 

Програмата ЛъкиФит включва огромно разнообразие от физически натоварвания: за всеки ден от престоя ви е предвиден планински преход с квалифициран водач, в които се съчетават стягане на цялото тяло и насладата от прекрасните гледки, които предлага Пирин планина.

 

За бързо сваляне на излишните килограми, професионалистите са подготвили за вас занимания по тае-бо, китайска и водна гимнастика, йога, конна езда и часове за всеки от вас в модерно оборудваната фитнес зала. А масажите и козметичните терапии в СПА центъра на хотела са истинска наслада за тялото! Убедихте се, че няма да скучаете, нали?

 

За още по-голямо разнообразие и забавление, ЛъкиФит предлага и широка гама от танци: може да избирате между народни, спортни, латино, хип-хоп, ориенталски и модерни танци (по график).

 

И така, с танцова стъпка и широка усмивка, ще постигнете желаното от вас за отрицателен период от време. А след приключването на програмата, освен желаната фигура, ще ви остане един прекрасен спомен, който със сигурност ще искате да повторите.

 

Важно: при повторно участие ще получите 30% отстъпка от цената.

 

Бързо и трайно отслабване – гарантирано с ЛъкиФит!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *