ЗДРАВОСЛОВНОТО ОТСЛАБВАНЕ Е ОСНОВНАТА ЦЕЛ НА ПРОГРАМАТА
Съвети за отслабване
saveti za otslabvane

prog-pic1За всички, които искат да редуцират и задържат теглото си!

Съвети от нашия екип

Ето някои основни съвети от екипа на ЛъкиФит за тези които се стремят да намалят своето тегло, да постигнат желаните резултати бързо, ефективно и най-важното да ги запазят за повече от няколко седмици.

Ето какво нашите специалисти с опит натрупан с години работа в областта казват по темата:

saveti

Как да отслабнем бързо и ефективно ?

С програмата за отслабване ЛъкиФит 1100 ккал и 1400 ккал. ( по Ваш избор) ще отслабнете с 4-6% още през първата седмица. Без гладуване!

След бързо отслабване следва йо-йо ефект и връщане на килограмите.

Научете се как да отслабнете постепенно и трайно – от 20 до 30% от теглото за една година. По този начин тялото не се стресира и не забавя метаболизма си.

Вижте повече

saveti

Гимнастика за отслабване

Когато сме изправени пред предизвикателството да се отървем от няколко излишни килограма и да постигнем мечтаното оптимално тегло, спортът и двигателната активност са от изключително значение!

Всъщност, всяка промяна в теглото ни се развива на фона на дисбаланс между количеството консумирана енергия под формата на калории, приемани чрез храна и количеството изразходвана такава – като енергията необходима за функционирането на нашите органи и системи.

Вижте повече

saveti

Диети за отслабване

Според редица специалисти индивидуалният подход в храненето е съществено значим за ефективността на борбата с излишните килограми. Безспорен е фактът, че неперсонализираните диети за отслабване са не само неефективни, крият сериозни рискове за нашето здраве, но често водят и до наддаване на допълнителни килограми над първоначалното ни тегло, тъй нареченият йо-йо ефект, и то под формата на телесни мазнини!

Вижте повече

saveti

Отслабване с вода

Отслабването с вода представлява съзнателно и доброволно въздържане от храни и напитки, с изключение на вода, за определен период от време.

Модифицираните разновидности на тази диета, при които се допуска консумацията на прясно изцедени сокове, чайове или детоксикиращи храни, са сравнително по-лесни за спазване, отколкото самата диета само с вода. Въпреки това, дори и тези олекотени варианти на водната диета не бива да се прилагат в дългосрочен план, тъй като могат да застрашат нашето здраве!

Вижте повече