Здравословно отслабване

Процесът на отслабване винаги трябва да е съобразен с индивидуалното състояние, за да не пречи на общото ни здраве. Когато обаче има наличие на хронични или други заболявания, то е задължителна консултацията с лекар-специалист.

Това е важно и при случаи на неврологично заболяване, за да се прецизира кой е най-подходящият режим на хранене и активност. Само така свалянето на килограми ще е безопасно, сигурно и трайно във времето.

Най-добрият вариант, когато има придружаващи заболявания, е да се отслабва в специализирана клиника. Това е ефективен и безпроблемен начин да се стопят сантиметри от цялото тяло с помощта на експертите. И преминаването към желаната форма ще е най-желателно да е под наблюдението на лекари и специалисти по хранене.

Здравословно отслабване

Популярна и утвърдена клиника в България е ЛъкиФит в Банско. Тя се е доказала във времето със своите добри резултати и отлични отзиви от участниците в нейните специализирани програми за отслабване и детокс. Петзвездната клиника е отлично място за възстановяване на базата на световния опит и методи, които екипът от професионалисти полага. Условията са повече от прекрасни, а режимът е съобразен с природосъобразните терапии и индивидуалните особености на всеки участник.

У дома не винаги е най-подходящото място за сваляне на килограми. Мисията вкъщи не винаги води до успешен край, защото преборването с нездравословните навици не е лесен процес. От друга страна, когато има специфично заболяване, човек е добре да е под наблюдението на специалист.

Не на последно място, в компанията на други хора със сходни проблеми резултатите се постигат много по-бързо и незатормозяващо. Битката с излишните килограми така се превръща в обща цел и усилията не тежат толкова много. Пък и груповите терапии са най-ефикасното засега средство за преодоляване на една или друга зависимост, към които спада и неконтролируемото или неправилно хранене.

Как се отслабва в ЛъкиФит?

В клиниката в Банско регулирането на теглото се постига със специална нискокалорична диета, която е  съчетана с двигателен режим и поредица от здравословни терапии. В диетата са застъпени четири дневни хранения, които се контролират от диетолог. Терапиите се прилагат от 2008 г. насам в ЛъкиФит и са се доказали във времето.

Освен хранителния режим, участниците в програмата се включват в часовете по лечебна гимнастика, пилатес, каланетика, йога, зумба, народни и латино танци, спа процедури, планински преходи, конна езда и още много други активности. Идеята е да се привикне към здравословен модел на живот, чрез който не само ще се свалят килограми, но и добрата форма да се поддържа във времето.

На ден калориите, които се приемат, са или 1100, или 1400.

Здравословно отслабване

Дневният режим, който се прилага, следва специално създадена програма. Тя започва от сутринта, когато участниците веднага след ставането си приемат зеолит. После денят продължава с китайска лечебна гимнастика за правилно дишане. Тя се изпълнява в часовия интервал от 8 до 8 и половина часа.

Следва здравословна закуска, а малко след 9 часа групата се подготвя за дневния си преход в планината. До началната точка е предвиден транспорт от хотела. Продължителността на разходката на чист въздух е около два часа, след което участниците в курса отново с транспорт се връщат в комплекса.

Обядът е между 13 и 14 часа, след което до 16.30 часа всеки има свободно време и спа процедури. Активностите продължават след това с аеробика или зумба за подобряване на тонуса. До вечерята има още едно хранене, което е междинна закуска. Самата вечеря е между 19 и 20 часа, а след нея са предвидени народни и латино танци.

Програмите на ЛъкиФит са консултирани със специалисти и гарантират укрепване не само на физиката, но помагат за цялостното емоционално и психическо тонизиране. Всички практики от клиниката са успешно приложени вкъщи, за да може процесът  с оформяне на желаната фигура да се превърне в природосъобразен начин на живот.

Здравословно отслабване

Повече за програмата, мястото и екипа от специалисти на модерната клиника в Банско може да откриете в интернет на адрес: https://luckyfit.eu/

Снимки: Luckyfit

Направете вашата резервация
starstarstarstarstar