Упражнения за корем и тънка талия

Най-важно при всяко отслабване е то да е съобразено със здравословното състояние на конкретния човек. Безсмислено е да се постига по-добра фигура, ако това е с цената на болест или друго опасно за здравето състояние. 

А и няма как да се запази трайно хармонично телесното тегло, ако в основата на постигането му не са заложени природосъобразни методи. 

Един от най-добрите начини за бързо, безпроблемно и ефективно стопяване на талията се постига с помощта на експерти. Под ръководството или наблюдението на медицински специалисти и диетолози, преминаването към желаната форма винаги е гарантирано. 

Въпросът е да се доверим на утвърдени имена и доказали своя опит хора, за да не експериментираме с фалшиви продукти или безрезултатни подходи.

Защо да отслабваме в ЛъкиФит?

Не една и две са клиниките в последните години, които предлагат методи и терапии за отслабване, но как да изберем най-доброто за себе си? Опитът показва, че най-правилно е да се заложи на място, което се е доказало в своята практика. Отлични резултати гарантира ЛъкиФит в Банско. 

Отслабване в клиника - ползи и висока ефективност

снимка: luckyfit

Петзвездната клиника, специализирана в отслабването, детоксикацията и възстановяването, може да се похвали с прилагане на световно признати методи, екип от професионалисти и перфектни условия за всички участници в програмите. Природосъобразните терапии са насочени към корекция на килограмите, пълен детокс на организма и антистрес.

Какви може да са предимствата пред отслабването вкъщи ?

У дома всеки човек се чувства в “свои води”, но не винаги това е най-подходящото място, за да се успее в процеса на промяна на установените с години стереотипи, режим на хранене и активност. Всички тези причини са достатъчно основание да се избере място, където има и други хора със сходен проблем. 

Отслабване в клиника - ползи и висока ефективност

снимка: luckyfit

Подобно решение е оправдано с необходимостта от по-голямо усърдие и постоянство при елиминирането на ненужните килограми. Нерядко са случаите, когато серия от самостоятелни усилия в битката с наднорменото тегло, са се оказали неуспешни, както и са предизвикали допълнителни болести, които изискват наблюдение и професионална намеса. 

Освен всичко останало е доказано, че груповите терапии имат много по-висока ефективност при преодоляването на вредни навици. А преяждането и нездравословното хранене също могат да се причислят към зависимостите, които изискват комплексна терапия. 

Не са малко случаите, когато теглото е пряко обвързано с емоционална неудовлетвореност, стрес, ежедневно напрежение на работното място и т.н.

Грижите за пациента от клинична, физиологична и психологична гледна точка

В основата на отслабването в ЛъкиФит е нискокалорична диета, която е съобразена със здравния статус на всеки участник във възстановителните групи. 

Програмата е съгласувана с набор от медицински специалисти и подчинена на съвременните методи за правилно хранене. Регулирането на телесната маса изключва гладуването, за което експертите са категорични, че е една от предпоставките за последващ йо-йо ефект. 

Специалната диета включва четири хранения на ден, които се контролират от диетолог. Самата клиника прилага терапиите от 2008 г. и те са доказали във времето своите качества. Успехът на методите в ЛъкиФит до голяма степен се дължи на комбинирания подход. 

Освен вида, схемата и начина на прием на храната, престоят в клиниката включва практикуване на лечебна гимнастика, пилатес, каланетика, йога, зумба, народни и латино танци, спа процедури, планински преходи, конна езда и още разнообразни активности, които са част от балансирания начин за топене на килограми. 

Най-важното е, че така се привиква към модел на здравословен начин на живот, в който се приема полезна храна в умерени количества и човек е достатъчно физически активен през деня. 

Отслабване в клиника - ползи и висока ефективност

снимка: luckyfit

Как протича един ден в клиниката за отслабване в Банско?

Калориите, които се приемат на ден в ЛъкиФит, са 1100 или 1400 според вида терапия и меню. Като цяло обаче се прилага комбинация от активности и редуване на различни натоварвания и релакс. 

Стандартната програма преминава по следния начин:

 • 07:50 – 08:00 Прием на зеолит пред зала Атлантик
 • 08:00 – 08:30 Китайска дихателна гимнастика
 • 08:30 – 09:00 Закуска в ресторант Ле Бистро
 • 09:00 – 09:20 Събиране на групата на рецепцията и пояснения за дневния преход от водачите
 • 09:20 Тръгване за преход
 • 09:20 – 09:40 Транспортиране с бус до началната точка на прехода
 • 09:40 – 12:45 Преход в планината
 • 12:45 – 13:00 Връщане в хотела с бус
 • 13:00 – 14:00 Обяд в ресторант Ле Бистро
 • 14:00 – 16:30 Свободно време за почивка и СПА процедури
 • 16:30 – 17:25 Зумба/аеробика (по избор)
 • 16:30 – 17:25 Гимнастика/аеробика (по избор)
 • 17:30 – 17:45 Междинна закуска в ресторант Ле Бистро
 • 17:45 – 19:00 Свободно време за почивка и СПА процедури
 • 19:00 – 20:00 Вечеря в ресторант Ле Бистро
 • 20:00 – 20:40 Народни или латино танци

Ефект от престоя в ЛъкиФит

Ползите от терапията в Банско не се изчерпват само със стопяването на килограми, което гарантирано е видимо и постижимо. Голямата цел е постигане на дългосрочен ефект от участниците в програмата. Той е свързан с установяване на най-добрия за всеки начин за пълноценен живот, което е гаранция за хармония и поддържане на добра форма. 

Отслабване в клиника - ползи и висока ефективност

снимка: luckyfit

Престоят в Банско повлиява еднакво добре на физическото, емоционалното и психическото състояния. Разнообразната програма помага да се преодолеят стреса и напрежението, тялото да се прочисти от вредните токсини, да се повишат тонуса и настроението. 

Физическите активности, които могат да се практикуват в ЛъкиФит, спомагат за активизирането на метаболизма и правилната обмяна на веществата, които ще имат последващ ефект, изразяващ се в подобряване на общото здравословно състояние. 

Научените полезни практики в клиниката могат да поставят началото за една цялостна промяна към по-добър и качествен начин на живот. Защото запазването на постигнатите резултати изисква, след завръщане вкъщи здравословните терапии да продължат. 

Не е за подценяване и фактът, че един подобен курс винаги е свързан с нови познанства и положителни емоции. 

Отслабване в клиника - ползи и висока ефективност

снимка: luckyfit

Полезните уроци на ЛъкиФит

След всяка програма на специализираната клиника, участниците в терапията научават повече за своето тяло и от какво се нуждае то, за да е здраво. Силно мотивираните си тръгват с набор от полезни съвети за храненето, спорта, почивката и намирането на баланс.

Специалистите от ЛъкиФит дават ценни уроци за преодоляване на вредните навици и заменянето им с полезни, които да подобрят начина на живот на всеки. 

Разнообразието от физически активности по време на терапията позволява на всеки да открие своята любима гимнастика или спорт и как правилно да ги практикува. 

Менюто и дневният хранителен режим спокойно може да се приспособят към индивидуалното ежедневие на всеки.

Повече за програмата, мястото и екипа от специалисти на модерната клиника в Банско може да откриете на нейната страница в интернет на адрес: https://luckyfit.eu/

Направете вашата резервация
starstarstarstarstar