Живейте здравословно и през уикенда в ЛъкиФит Уикенд

Почивните дни са време за отдих и презареждане. Възможно най-добрият вариант за един уикенд е той да е сред природата, далеч от забързания ритъм на работната седмица. Там човек може да се  отдаде на пълен релакс, здравословен начин на живот и да се погрижи за своето тяло и дух. 

Има място в Банско, което предлага отлични условия, за да се съчетае активната почивка със здравословни терапии с възстановяващ,    подмладяващ и антистрес ефект, които да са в рамките на уикенд или за повече дни. 

Живейте здравословно и през уикенда в ЛъкиФит Уикенд

Програмата ЛъкиФит е подходяща за всеки, който желае да тонизира тялото си, да подобри своята фигура, да се отърси от напрежението и да води природосъобразен начин на живот. Всичко това е постижимо в едноименната клиника, която се намира в хотелския комплекс Лъки Банско.  

Клиниката ЛъкиФит предлага перфектни  условия за посетителите и е с доказани резултати в дългогодишната си практика. Провежданите курсове имат за цел намаляване на телесното тегло,  детокс на организма и пълно възстановяване на базата на практики за дългосрочна здравословна промяна. 

Чрез природосъобразните терапии не само се придобива по-добра фигура, но се преодоляват  вредните навици, които водят след себе си повече стрес и килограми.  

Промяната не винаги е лесна без напътствията и компетентната намеса на специалисти. ЛъкиФит Уикенд е идеалният начин да се тества подобна програма, за да се подготви организмът за пълен курс здравословна терапия, за да се постигне трайна промяна и пълноценно пререждане. 

Добрите резултати са гарантирани при следване на препоръчаните методи, които винаги са съобразени с индивидуалното здраве и особености. 

Как преминава един ден от програмата на ЛъкиФит? 

Денят започва с прием в 8.00 часа сутринта на зеолит. Това е натурален продукт, който е известен със своите пречистващи качества. На гладно той стимулира детоксикацията на организма и изхвърлянето на вредните токсини. 

Между 08.00 и 08.30 часа участниците в програмата играят лечебна гимнастика, която е основана на китайските дихателни упражнения, известни като Ци гун. По този начин тялото и психиката се настройват за настъпващия ден. Серията от физическа активност е с  доказан положителен ефект върху концентрацията и цялостното тонизиране.

Живейте здравословно и през уикенда в ЛъкиФит Уикенд

Денят продължава със закуска в един от изисканите ресторанти на комплекса Лъки Банско. Менюто е съобразено с нискокалоричната терапия, която е подготвена от диетолог. Продуктите са изцяло екологични и в унисон с цялостната програма за здравословно хранене. 

Между 09.00 и 09.30 часа групата се подготвя за ежедневния си поход в планината. При необходимост участниците се транспортират до началната точка, откъдето те се отправят на еко преход, предвождани от професионален водач. 

Маршрутите са безопасни и съобразени с физическите възможности на групата. Целта е умерена активност на чист въздух, не само заради цялостното раздвижване, но и с антистрес ефект. 

Живейте здравословно и през уикенда в ЛъкиФит Уикенд

В 13.00 часа групата се връща за обяд в хотела, след което между 14.00 и 16.30 часа всеки има възможност за свободно време и  процедури в ултрамодерния спа център в Лъки Банско. 

На разположение на гостите на комплекса са открити и закрити пространства, сауни, парни бани, аква терапии. Биобасейните се почистват чрез иновативно филтриране, без да е необходимо  използването на химически препарати. 

Живейте здравословно и през уикенда в ЛъкиФит Уикенд

Възстановяващият следобед продължава с едночасова тренировка по аеробика или зумба. Динамичните упражнения помагат за ускоряване на метаболизма, подобряване на кръвообращението и топенето на килограми. 

След динамичната физическа активност е предвидена лека, но зареждаща следобедна закуска. Диетолозите отдавна са категорични в становището си, че по-добрите и трайни резултати при корекция на телесната маса е постижима с правилен хранителен режим, а не с неконтролируем глад. 

Вечерта продължава отново със спа и пълноценно възстановяване  сред уюта и комфорта на петзвездния апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс. 

Живейте здравословно и през уикенда в ЛъкиФит Уикенд

Вечерята е между 19.00 и 20.00 часа, като отново е съобразена с дневния режим. Продуктите и тяхното приготвяне изцяло следват препоръките на специалистите по хранене за природосъобразно меню, подходящо за отслабване и детоксикация. 

Денят завършва с положително зареждащ час по народни или латино танци. Идеята е не само да се стимулира горенето на калории, а да се  се отърси всеки от стреса и градското напрежение. 

Много често наднорменото тегло и здравословните проблеми са пряко зависими от емоционалната настройка и психологическата нагласа за справяне с ежедневните препятствия.       

Отзиви за програмата 

Специализираната клиника в Банско повече от десет години прилага успешно своя комбиниран подход, който се радва на множество почитатели. Методите на ЛъкиФит водят до качествено пречистване и освобождаване от излишните килограми. 

Най-голямото предимство обаче е, че част от природосъобразните терапии за мнозина ще се превърнат в здравословен начин на живот. Много от участниците споделят, че благодарение на програмата са преодолели редица вредни навици и болестни проблеми. 

Те горещо препоръчват клиниката на свои приятели или идват отново, за да си подарят пълноценна почивка сред красивата природа на Банско и ново презареждане с положителни емоции. 

Няколкодневните курове включват не само консумиране на природосъобразното меню, но също така лечебна гимнастика, практикуване на йога, танци, разходки в планината и цялостно зареждане с положителни емоции. 

По време на престоя в клиниката се провеждат образователни лекции за потребностите на тялото от  здравословни терапии, качеството на храната, начините за нейното правилно приготвяне и консумиране.   

Снимки: ЛъкиФит    

 

Направете вашата резервация
starstarstarstarstar