С уникалната си здравна концепция, съобразена изцяло с индивидуалните ви нужди, ЛъкиФит РЕДУКЦИЯ може да ви помогне да откриете път към своето здраве и ново качество на живот в дългосрочен план.

luckyfit

ЛъкиФит РЕДУКЦИЯ е за всички,
които искат да намалят теглото си
и да задържат постигнатия резултат!

Вашето пътуване започва с желанието ви за промяна както в храненето, така и в начина ви на живот. А ние от програмата за отслабване ЛъкиФит сме до вас, за да ви помогнем да постигнете целите си по най-добрия възможен начин.

Здравословно отслабване с траен ефект

Програмата ЛъкиФит РЕДУКЦИЯ съчетава нискокалорично хранене (с избор на хранително меню с енергийна стойност от 1 250 или 1 650 ккал) и ежедневна двигателна активност с различен интензитет.

Разработеният режим на хранене и движение ще направи възможно да намалите телесното си тегло дори за една седмица участие, като две винаги е по-добре.

По време на престоя си в програмата ще се запознаете с различни начини за постепенно намаляване на теглото, при които тялото не се стресира и не забавя метаболизма си.

Вижте повече

luckyfit

Двигателна активност

Спортът и двигателната активност са от съществено значение, ако искате да се справите успешно с предизвикателството да регулирате постепенно и без излишен стрес загубата на тегло.

В повечето случаи напълняването се дължи на дисбаланс в тялото. Той се изразява в намаляване на изразходваната енергия за сметка на повишаване на консумираната енергия под формата на калории, приемани чрез храната.

Дневният енергиен разход включва умствената и двигателната активност, както и енергийната консумация на телесните органи и системи в покой.

Вижте повече

Примерна програма за отслабване

Освободете се от излишните килограми и се почувствайте чудесно с този лесен план за отслабване, специално създаден за целта.

Настоящият 3-дневен план за отслабване включва най-подходящите храни, с високо съдържание на протеини и фибри. Това е комбинация, която изследванията показват, че може да помогне за загуба на тегло. Калориите са изчислени за всяко предложено ястие.

Съчетайте този план за здравословно хранене с ежедневни упражнения за пълноценно, здравословно отслабване.

ДЕН 1ДЕН 2ДЕН 3
храна

  • Закуска:
    Скир с горски плод, мед и семена чия, приготвено от: 150 грама скир, 1 супена лъжица боровинки, 1 супена лъжица пчелен мед, 1 чаена лъжица семена от чиа, предварително накиснати в малко вода.
  • Сутрешна закуска:
    1 ябълка.
  • Обяд:
    200 грама сьомга + 100 грама задушени моркови + 300 грама задушени броколи и карфиол + 2 супени лъжици сос терияки + 1 чаена лъжичка сусамово семе
  • Следобедна закуска:
    Ръжен крекер, 1 супена лъжица хумус.
  • Вечеря:
    500 мл. зеленчукова супа (рецепта по избор)

Забележка:

Печете сьомгата на 200 °C, докато стане крехка за около 10-15 минути, в зависимост от дебелината. Нарежете морковите, карфиолът и броколите и ги задушете до леко омекване (около 5 минути за морковите, 3 минути за броколите). Сипете малко от соса терияки и поръсете сусамовите семена отгоре.

ОБЩО 1,226 КАЛОРИИ ЗА ДЕНЯ
храна

  • Закуска:
    Плодово смути, приготвено от: 1 банан + 1 чаша замразени ягоди + ½ чаша кисело мляко с ниско съдържание на мазнини + ½ чаша нискомаслено мляко
  • Сутрешна закуска:
    2 кивита + 1 шепа ядки (по избор).
  • Обяд:
    пиле на грил + ½ чаша печени сладки картофи + 1 чаша печено брюкселско зеле + 1 супена лъжица зехтин.
  • Следобедна закуска:
    1 чаша броколи и карфиол + 2 супени лъжици кисело мляко.
  • Вечеря:
    500 мл. зеленчукова супа (рецепта по избор).
ОБЩО 1230 КАЛОРИИ ЗА ДЕНЯ
храна

  • Закуска:
    Сурова овесена каша с боровинки, приготвено от: ½ чаша овес + 1 супена лъжица семена от чиа + ½ чаша обезмаслено мляко + ½ чаша кисело мляко с ниско съдържание на мазнини + ½ чаша сини боровинки.
  • Сутрешна закуска:
    1 портокал + 1 шепа ядки (по избор).
  • Обяд:
    85 гр. риба тон + 2 чаши смесени зеленчуци + 1 чаша чери домати и нарязана краставица + 1 чаена лъжица оцет (по избор).
  • Следобедна закуска:
    1 чаша задушени броколи и карфиол + 2 супени лъжици кисело мляко.
  • Вечеря:
    задушени скариди + 1 печен картоф + 1 чаша задушен спанак + 1 супена лъжица зехтин (допълнително по избор – домати и къдрава салата).

Забележки

Печете картофите на 250 °С, докато омекнат напълно, а докато те се пекат, задушете скаридите за около 15-20 минути, а спанакът за 1 или две минути.

Когато са готови, сложете ги в чиния и подправете с малко сол, черен пипер и залейте олио най-отгоре. Ако искате, добавете и по изборните съставки споменати по-горе.

ОБЩО 1,303 КАЛОРИИ ЗА ДЕНЯ

Ако е нужно, можете да адаптирате менюто в тази програма, както и да продължавате да я следвате повече от три дни.

Допълнителни съвети от нашите специалисти:

За да постигнете и задържите своя напредък, от ЛъкиФит ви съветваме:

  • Избягвайте да ядете преработени и пакетирани храни: Бързите и индустриално преработените храни обикновено съдържат много захар, сол, вредни трансмазнини и изкуствени добавки. След консумацията този вид храни не само ще се чувствате подути, но хапването им може да се превърне в причина за наддаване на тегло в дългосрочен план.
  • Включете в ежедневното си меню пресни плодове и зеленчуци: Те са полезни, здравословни и освен, че засищат, съдържат по-малко калории.
  • Намалете приема на захар: За да отслабнете и да задържите теглото си, трябва да намалите приема на захар. Тя е въглехидрат с къса верига и влияе негативно върху нивата на инсулина в кръвта. Ако не искате да се лишите напълно от храните и напитките със сладък вкус, можете да замените захарта с нискокалорични или безкалорични заместители.
  • Яжте повече храни с фибри и протеини: Фибрите са важни не само защото са полезни за храносмилането, но и защото са с ниско съдържание на калории. Богатите на протеини храни пък помагат както за загубата на тегло, така и противодействат на разграждането на мускулите.
  • Консумирайте продукти с ниско съдържание на мазнини: Яжте или пийте млечни продукти с понижено съдържание на мазнини от 1-2%.
  • Избягвайте всякакви пържени храни: Пържените храни често са с високо съдържание на калории, поради голямото количество мазнина, в която се приготвят. Освен това, при процеса на пържене се променя химичния състав на мазнините, което ги прави не особено полезни за тялото. И накрая, тъй като са вкусни, това може да ви подтикне към по-голяма консумация, което не е никак добре, ако се стремите да отслабнете или да задържите вече постигнатите резултати.
  • Избягвайте алкохола: Повечето напитки с високо съдържание на алкохол не само съдържат много калории и са богати на въглехидрати, но и възпрепятстват разграждането на мазнините. Когато консумирате алкохол, тялото ви се фокусира изцяло върху разграждането на алкохола, което намалява използването на протеини и въглехидрати. По този начин натрупаните мазнини се запазват, тъй като те почти никога не се използват за енергия.

Към всички тези полезни съвети можем да добавим само още нещо. Важно е да съчетавате хранителния си режим със спорт и двигателни упражнения и най-важното – не бъдете прекалено строги към себе си.

Резервирай

Често задавани въпроси

Как ще ми помогне участието в програма ЛъкиФит?

Програмата за отслабване ЛъкиФит е създадена, за да бъде от помощ на всички, които изпитват необходимост да редуцират теглото си, но не успяват да се справят самостоятелно.

Включвайки се като участници в ЛъкиФит РЕДУКЦИЯ, не е нужно да се борите сами. Ние разбираме физическите и психологическите предизвикателства, пред които сте изправени и сме до вас от първата крачка към промяната до постигането на желаните резултати.

Ще задържа ли постигнатите резултати след приключване на програмата?

Това изцяло зависи от вашата мотивация. Ако се движите ежедневно, не се връщате към вредните навици за хранене и поддържате калориен дефицит, това ще ви помогне, и ще задържите теглото си за по-дълго време.

Как да се включва в програмата?

Ако желаете да участвате в програмата на ЛъкиФит РЕДУКЦИЯ, можете да го направите като се свържете с нашия екип на телефон +359 879 111 222, пишете ни на имейл info@luckyfit.eu или като попълните формата за резервации.